(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
24 Mai 2012
Konto usunięte: Lol ta JaśminoGosia tudzież GosioJaśmina kupuje jeszcze więcej ode mnie XD
Tylko zwróć uwagę co ona kupuję. :) na większość rzeczy nie wydaje więcej niż pare złotych :D nie mówię, że to coś złego iść do sh, bo sama chodzę, ale
SailorMoon: Ona chyba nie ma po prostu nic lepszego do roboty. Tylko wygląd, wygląd i nic więcej. Ja rozumiem pasja pasją ale ona chyba już sfiksowała. Takie moje zdanie.
SoDope
24 Mai 2012
Konto usunięte: Chodzi mi o to, że są"dziurkowane", czy coś. Babcia chodzi w czymś takim.
w ogóle widziałam te buty w ccc ... i ten materiał ... pseudo skóro ... okropny.
SoDope
24 Mai 2012
SailorMoon: Ona chyba nie ma po prostu nic lepszego do roboty. Tylko wygląd, wygląd i nic więcej. Ja rozumiem pasja pasją ale ona chyba już sfiksowała. Takie moje zdanie.
Głównie to myślałam, że ona jest bardziej zadbana a ona ma włoski jak 'sianko' bzykanko.
sylwik
24 Mai 2012
trzebaby chyba zalozyc osobny temat na dyskusje o zakupach i 'stylizacjach' jasminogosi
styka51
24 Mai 2012
Konto usunięte: Głównie to myślałam, że ona jest bardziej zadbana a ona ma włoski jak 'sianko' bzykanko.