malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Lol ta JaśminoGosia tudzież GosioJaśmina kupuje jeszcze więcej ode mnie XD

Tylko zwróć uwagę co ona kupuję. :) na większość rzeczy nie wydaje więcej niż pare złotych :D nie mówię, że to coś złego iść do sh, bo sama chodzę, ale

SailorMoon
SailorMoon: Ona chyba nie ma po prostu nic lepszego do roboty. Tylko wygląd, wygląd i nic więcej. Ja rozumiem pasja pasją ale ona chyba już sfiksowała. Takie moje zdanie.
SoDope
SoDope
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chodzi mi o to, że są"dziurkowane", czy coś. Babcia chodzi w czymś takim.

w ogóle widziałam te buty w ccc ... i ten materiał ... pseudo skóro ... okropny.
SoDope
SoDope
  24 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ona chyba nie ma po prostu nic lepszego do roboty. Tylko wygląd, wygląd i nic więcej. Ja rozumiem pasja pasją ale ona chyba już sfiksowała. Takie moje zdanie.

Głównie to myślałam, że ona jest bardziej zadbana a ona ma włoski jak 'sianko' bzykanko.
sylwik
sylwik
  24 Mai 2012

trzebaby chyba zalozyc osobny temat na dyskusje o zakupach i 'stylizacjach' jasminogosi:lol:

styka51
styka51
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Głównie to myślałam, że ona jest bardziej zadbana a ona ma włoski jak 'sianko' bzykanko.

Podbijam. Poza tym w ciemnych było jej lepiej.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A gdzie znajdę tą którą pokazałaś?

Top secret
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
SoDope
SoDope
  24 Mai 2012
styka51
styka51: Podbijam. Poza tym w ciemnych było jej lepiej.

przeciez ona miała mieć ONLY BLACK...

XDDDD

przez chorobe jej się odmieniło.
kedi
kedi
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przeciez ona miała mieć ONLY BLACK...

ja pamiętam tylko jak jarała się prawdziwym kholem, że niby miał jej pasować do megamocnych makijaży itp. a teraz co? d u p a.
daenerys
daenerys
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ma fajnie z mamą-krawcową :F

No to wyszło świetnie. :-)
kedi
kedi
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No to wyszło świetnie. :-)

chyba żartujesz.. masakryczne paskudztwo, w życiu bym tego nie założyła :O
daenerys
daenerys
  24 Mai 2012
kedi
kedi: chyba żartujesz.. masakryczne paskudztwo, w życiu bym tego nie założyła :O

W sumie mi na miasto byłoby głupio, ale widząc kogoś tak komu by to pasowało, czemu nie. ;-)
kedi
kedi
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie mi na miasto byłoby głupio, ale widząc kogoś tak komu by to pasowało, czemu nie. ;-)

ta kokarda... i ogólnie wygląda jak za 15zł z bazaru.. no nie wiem.. nie mój styl, zdecydowanie.
styka51
styka51
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przeciez ona miała mieć ONLY BLACK...

I niby śniada cera :lol:

kedi
kedi: ja pamiętam tylko jak jarała się prawdziwym kholem, że niby miał jej pasować do megamocnych makijaży itp. a teraz co? d u p a.

O dokładnie, też to pamiętam, że nie ma nic lepszego i ogóle achy i ochy :D
styka51
styka51
  24 Mai 2012
kedi
kedi: ta kokarda... i ogólnie wygląda jak za 15zł z bazaru.. no nie wiem.. nie mój styl, zdecydowanie.

Zgadzam się...i taka bez talii, ani nic... Szmatka z deczka :ninja:
styka51
styka51
  24 Mai 2012

Dlaczego zawsze jak napiszę posta, to nikogo nie ma ? :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.