malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
LuznyGosc
LuznyGosc
  21 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma faceta, nikt się o mnie nie stara ...

Nie do wiary. :ziober2:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  21 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Was też dzisiaj wszystko wkurza, czy mam jakimś pms? :-(

Nas też. Zarżnęłabym wszystko tępym nożem do chleba co się do mnie odezwie, otrze w markecie/na uczelni/na chodniku przez przypadek albo ogólnie wda w jakąkolwiek interakcję. :P
mmaryja
mmaryja
  21 Mai 2012

DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA GRATKI!

ja dzisiaj dałam się ponieść chwili, kupiłam w rossmanie balsam chłodzący - TRAGEDIA.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 Mai 2012
Kiniowska
Kiniowska: Zarżnęłabym wszystko tępym nożem do chleba co się do mnie odezwie, otrze w markecie/na uczelni/na chodniku przez przypadek albo ogólnie wda w jakąkolwiek interakcję. :P

Też tak mam :-D
Z tym, że nie okresowo, ale zawsze. Precz z ocieraniem się i stawaniem na środku chodnika :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryja

Gratulacje :-D
Pozazdrościć mocno!

Wczoraj myślałam, że szlag mnie trafi8. Tak gorąco i zamiast móc jechać bezpośrednio nach hałse jednym tramwajem musiałam się przesiadać do śmierdzącego autobusu przez ten wypadek :and:
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  22 Mai 2012

Zakochałam się w jednych butach, ale nawet nie wiem jakiej to firmy ani nic :c

SoDope
SoDope
  22 Mai 2012

Bardzo ładne

moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  22 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo ładne

Tylko jak tu się dowiedziec czyje to :ninja: Może któraś będzie wiedziała.
mmaryja
mmaryja
  22 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Gratulacje

dzięki!

Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj myślałam, że szlag mnie trafi8. Tak gorąco i zamiast móc jechać bezpośrednio nach hałse jednym tramwajem musiałam się przesiadać do śmierdzącego autobusu przez ten wypadek

też jeździłam przez chwilę autobusem, jak zamknęli tramwaje na jana pawła/chałubińskiego. wczoraj był ogień! przykleiłam się w tramwaju, oczywiście jak na złość przyjechały 3 stare i żadnego nowego na horyzoncie:and:
SoDope
SoDope
  22 Mai 2012
moonlight30
moonlight30: Tylko jak tu się dowiedziec czyje to Może któraś będzie wiedziała.

wydaje mi się, że dużo w kwiatowe wzory mają Stylowe Buty I DeeZee ...
Kiniowska
Kiniowska
  22 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Precz z ocieraniem się i stawaniem na środku chodnika :-D

Wtedy to mamrocze i rzucam bluzgami pod nosem, strzelam miny, jak mam to "coś" ominąć - natężenie i głośność zależy od obszaru zajmowanego na mojej drodze. :lol2:

PS. Wam też dzisiaj tak gorąco? :and: Też najchętniej zamknęłybyście (zamknęlibyście :P) się w jakimś chłodnym pomieszczeniu i nie wychodziły, póki temperatura nie wróci do stanu "jako-tako"?
mirra20
mirra20
  22 Mai 2012

życzcie mi powodzenia, idę do pracy a będzie noc zakupów i tłumy, a moje nerwy są już dzisiaj poszarpane....

kedi
kedi
  22 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: życzcie mi powodzenia, idę do pracy a będzie noc zakupów i tłumy, a moje nerwy są już dzisiaj poszarpane....

o kur.. znam ten ból i szczerze współczuje.
nie zrobie Ci na złość i nie przyjdę, ciesz się :rotfl:
mirra20
mirra20
  22 Mai 2012
kedi
kedi: o kur.. znam ten ból i szczerze współczuje.

szkoda, że nie mam jakiegoś kałacha:ninja:

kedi
kedi: nie zrobie Ci na złość i nie przyjdę, ciesz się

o dzięki łaskawco:P
Kiniowska
Kiniowska
  22 Mai 2012

Pytanie na szybko - używała któraś z Was lakierów do paznokci z Rimmela? O takich - http://modaurodakosmetyki.pl/files/rimmel_llp.jpg . Jak krycie? Nie robi smug? Ile warstw jest potrzebnych? Jak z trwałością? Gęsty/rzadki? Jak schnie? Szybko się "psuje"? W Rossmann'ie są w promocji po 7,99 i korci mnie czerwony albo fuksja z lekkim brokatem... :D

kedi
kedi
  22 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda, że nie mam jakiegoś kałacha

kolega zawsze żartował jak było za dużo bydła, że będzie wrzątkiem polewał, metoda szybka i skuteczna :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.