agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mirra20
mirra20
  14 Octombrie 2011

Czarne buty, granatówa kurtkę, sukienkę w kwiaty i komplet bielizny

EliotBudowniczy
EliotBudowniczy
  14 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: !!! nie wiedziałam, że jeszcze prowadzisz swoją działalność

zadna dzialalnosc, konto sie gdzies zagubilo i tyle ;d
marta0859
marta0859
  14 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zadna dzialalnosc, konto sie gdzies zagubilo i tyle ;d

To mam nadzieję, że będziesz od teraz częściej gościć na hyde :rotfl:
eliot się zdenerwuje OJOJ już to widzę
idę bo zaraz wyjeżdżam :ninja: do zobaczenia mam nadzieję na hyde w najbliższym czasie !
EliotBudowniczy
EliotBudowniczy
  14 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: eliot się zdenerwuje OJOJ już to widzę

wlasnie to jest moj cel kiedy zostalo stworzono to konto :DD

:bye:
Babsy
Babsy
  14 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Babsy:31 minut temuCytuj fra http://www.youtube.com/user/ChicaBomb28#p/u - czyżbys to byla Ty? ;d

nie
[color=white]hdgbccosdo
pijana
pijana
  14 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam sobie pączka i banana z gumami ORBIT

Cholera, też to chcę ! Mama kumpeli pracuje w spożywczaku i ona ma tego pączka, wszyscy jej zazdrościmy :crylol: Kupiłaś w jakimś sieciowym sklepie ?
massacre
massacre: okulary

:napalony: Zajebiste
pijana
pijana
  14 Octombrie 2011

Ampułki Vichy

Spray GlissKur

Dwa szampony Alterra (jeden już w użyciu)

Błyszczyk H&M

pijana
pijana
  14 Octombrie 2011

Trochę testerów i kosmetyków z Allegro, od lewej od góry: jakiś podkład zamieniający się na buzi w puder (nie wiem jaka firma itp., babka wrzuciła mi go jako gratis albo przez pomyłkę), sypkie cienie Bourjois - biały perłowy, biały opalizujący na niebiesko-fioletowo, cień w płynie Bourjois (kapitalny !) w kolorze morskim holograficznym (raz bardziej zielony, raz bardziej niebieski), sypki, połyskujący zielony cień jakiejś tam firmy, błyszczyk Rimmel, cienie w kulce Rimmel (białe, opalizujące), zielony cień w płynie Miss Sporty, sypki cień Rimmel, srebrny

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Octombrie 2011
styka51
styka51: Wczoraj Maniek mi powiedział, że chciałby zobaczyć mnie w białej obcisłej koszuli i dekoltem, do tego ołówkowa spódnica, wysokie szpilki, pończochy, włosy spięte w kok, okulary, ołówek w ustach...No i siedziałabym na biurku i mówiła : No Mariuszu....a teraz pokaż czego ostatnio się nauczyłeś

widze, Maniek ma takie same fantazje co Jarek ^^
Ile razy ja slysze po pracy (kiedy mam np. biala koszule i wlasnie spodniczke obcisla do kolan) "Nie przebieraj sie, zdejmij tylko stanik i odepnij kilka guzikow wiecej" :ziober2:
Babsy
Babsy: wygladasz na 50 lat na tym zdj zrob jeszcze jakies:)

bo nie mam tapety :and:
Babsy
Babsy: ja oksy nosze tylko z rana i wieczorem, zanim zaloze/kiedy zdejme soczewki:)

a ja chce wlasnie, zeby mi oczy od soczewek odpoczely, bo sie strasznie nadwrazliwe zrobily. ale to tak na zmiane.

Ej, dostalam jeszcze jeden kupon z www.lensway.co.uk - ja juz nie moge wykorzystac, bo jest tylko "for new customers only"
Jak ktos chce designerskie okulary za friko, to niech wali, placi sie tylko za przesylke (tak jak w moim przypadku niecale £12 :mrgreen:) - nie wiem czy do Polski wysylaja...
Ale jezeli ktos chetny, to sluze kuponem :D
Prada, Armani, Calvin Klein, Ted Baker, DKNY i sto innych do wyboru, do koloru :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zajebiste

chcesz sobie zamowic
na stronie jest napisane, ze wysylaja outside uk:

Please note: Packages delivered outside of the United Kingdom may incur extra duty charges. LensWay.co.uk is not responsible for sales taxes, customs duties or other taxes charged by your customs department. To avoid unexpected charges, please contact the customs organization in your home country regarding these policies.

Mam kupon na darmowe oprawki + szkla do nich. Placi sie tylko za dostawe :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 Octombrie 2011

Dove antyperspirant
Maska na ryj
Exfoliating krem do twarzy
Kredka do ust
Max Factor z dwoch stron cienie do smokey eyes effect
Chusteczki do demakijazu
Szminka nude
Roz do policzkow
Max Factor puder w kompakcie
Gabke
Plyn do higieny intymnej
Pedzel do nakladania podkladu
Rzesy

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  14 Octombrie 2011
massacre
massacre: massacre

ja bym wzięła sanglasyssssss :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Cholera, też to chcę ! Mama kumpeli pracuje w spożywczaku i ona ma tego pączka, wszyscy jej zazdrościmy Kupiłaś w jakimś sieciowym sklepie ?

Tak, w kerfurze przy kasach były :)
W kauflandzie np. nie ma :)
pijana
pijana
  14 Octombrie 2011
massacre
massacre: Mam kupon na darmowe oprawki + szkla do nich. Placi sie tylko za dostawe :)

Szkła o dowolnej mocy ? :ninja:
pijana
pijana
  14 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, w kerfurze przy kasach były :) W kauflandzie np. nie ma :)

Cholera, nie wiem czy jest u mnie Carrefour, ale sprawdzę, dzięki :o)