agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  14 Octombrie 2011
massacre
massacre:

fajne rzesy:D

massacre
massacre: Ej, dostalam jeszcze jeden kupon z www.lensway.co.uk - ja juz nie moge wykorzystac, bo jest tylko "for new customers only" Jak ktos chce designerskie okulary za friko, to niech wali, placi sie tylko za przesylke (tak jak w moim przypadku niecale £12 ) - nie wiem czy do Polski wysylaja... Ale jezeli ktos chetny, to sluze kuponem :D Prada, Armani, Calvin Klein, Ted Baker, DKNY i sto innych do wyboru, do koloru :D

kurka, fajnie by bylo...
sylwik
sylwik
  14 Octombrie 2011
massacre
massacre: Ej, dostalam jeszcze jeden kupon z www.lensway.co.uk - ja juz nie moge wykorzystac, bo jest tylko "for new customers only" Jak ktos chce designerskie okulary za friko, to niech wali, placi sie tylko za przesylke (tak jak w moim przypadku niecale £12 ) - nie wiem czy do Polski wysylaja... Ale jezeli ktos chetny, to sluze kuponem :D Prada, Armani, Calvin Klein, Ted Baker, DKNY i sto innych do wyboru, do koloru :D

ech, jakby jeszcze dalo sie przymierzyc przez neta^^
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  14 Octombrie 2011

normalnie się zakochałam :zakochany:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  15 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Wczoraj kupiłam sobie szarą bluzeczkę podkreślającą cyce (czyt.temat niżej ;p) plus fioletową koszulę dla Maniucha i Maniuch kupił sobie półbuty.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Octombrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: ja bym wzięła sanglasyssssss :D

nie sa w promocji :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkła o dowolnej mocy ?

no ja mam -7 i -6 z kawalkiem :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  15 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: fajne rzesy:D

dzieki, pierwszy raz wzielam taki ksztalt
Babsy
Babsy: kurka, fajnie by bylo...

jestes trzecia w kolejce :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ech, jakby jeszcze dalo sie przymierzyc przez neta^^

ale marudzisz... Armani za £12 zamowilam bez zastanawiania sie... z mysla taka, ze nawet jak nie beda pasowac, to zawsze moge po domu nosic, zeby oczy odpoczely od soczewek. bez kitu, za te pieniadze to nawet najgorszego gowna w normalnym optyku nie dostaniesz :) przynajmniej u mnie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  15 Octombrie 2011
massacre
massacre: jestes trzecia w kolejce :D

http://www.lensway.co.uk/glasses/frames/derek-cardigan-7006-black/prod27006.html?rsView=1 te sa fajne:D
styka51
styka51
  15 Octombrie 2011
massacre
massacre: widze, Maniek ma takie same fantazje co Jarek ^^ Ile razy ja slysze po pracy (kiedy mam np. biala koszule i wlasnie spodniczke obcisla do kolan) "Nie przebieraj sie, zdejmij tylko stanik i odepnij kilka guzikow wiecej"

Hahahah :lol:
Stwierdził, że mam spełnić jego marzenie i najlepiej jakbym tak w piątek na niego czekała -.-
massacre
massacre
  15 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: http://www.lensway.co.uk/glasses/frames/derek-cardigan-7006-black/prod27006.html?rsView=1 te sa fajne:D

nie moj styl :D

styka51
styka51: Stwierdził, że mam spełnić jego marzenie i najlepiej jakbym tak w piątek na niego czekała -.-

no to do roboty!
wczoraj jak zobaczyl mnie w nowych okularach to powiedzial tak: "ale nie zdejmuj ich do lozka, okej?" :lol:

Babsy
Babsy
  15 Octombrie 2011
massacre
massacre: nie moj styl :D

a ja wlasnie na takie kocie poluje:) chcialam i przeciwsloneczne takie, ale malo ich u siebie widzialam;) a do stroju biurwy pasuja idealnie:D
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  15 Octombrie 2011

Aśka w sumie Twoje są zajebiste :tak:

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
sylwik
sylwik
  15 Octombrie 2011
massacre
massacre: ale marudzisz... Armani za £12 zamowilam bez zastanawiania sie... z mysla taka, ze nawet jak nie beda pasowac, to zawsze moge po domu nosic, zeby oczy odpoczely od soczewek. bez kitu, za te pieniadze to nawet najgorszego gowna w normalnym optyku nie dostaniesz :) przynajmniej u mnie

marudze, bo kupujac okulary potarfie przymierzyc 20 par fajnych okularow i w kazdych wygladac jak gowno:and:
ale mi sie spodobaly
http://www.lensway.co.uk/glasses/frames/ltede-1033-purple/prod21073.html?rsView=1
http://www.lensway.co.uk/glasses/frames/ltede-1030-black-silver/prod21065.html?rsView=1
:rotfl:
sylwik
sylwik
  15 Octombrie 2011
massacre
massacre: bez kitu, za te pieniadze to nawet najgorszego gowna w normalnym optyku nie dostaniesz :) przynajmniej u mnie

w sumie to to fakt. chcac w pl miec okulary w ktorych mozna sie pokazac ludziom z 500 trzeba wydac, i zadne armani to zdecydowanie nie jest:rotfl:
styka51
styka51
  15 Octombrie 2011
massacre
massacre: no to do roboty! wczoraj jak zobaczyl mnie w nowych okularach to powiedzial tak: "ale nie zdejmuj ich do lozka, okej?"

Ciekawe, ciekawe ^^

Do piątku mogę czekać, pewnie ciotę wtedy dostanę, ale niech chłopak żyje nadzieją :lol:
mirra20
mirra20
  15 Octombrie 2011

buty

kurtka

sukienka czapka i bielizna