agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  18 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Jakiś taki nietoperz w jakimś sklepiku:

i bluzka niby podkreślająca cycki :lol: sorry, że pognieciona, ale z pralki ją wyciągnęłam :ninja:

i Mańkowi koszulę:

świetnie w niej wygląda :zakochany:
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Octombrie 2011
massacre
massacre: tez mam, przy kazdych zakupach w Bootsie daja te kupony, juz nimi rzygam wszedzie promocje, Bodyshop mnie nagabuje 50% znizkami, Boots daje znizki na No7, na badania okulistyczne, na perfumy, na kij co jeszcze... I przez to wlasnie chyba z pol roku juz w superdrugu nie bylam - slabo sie staraja

no ja mam jeszcze dodatkowo kupony z bootsa na 5 offu jesli wydam ponad 35 funa na elektryczne rzeczy (szczoteczki do zebow, suszarki itp) i 3 kupony jak wydam 50 funa to dostane 8 funa na karte do wydania i dwa nastepne tego typu, z tym ze juz na nich mam tylko 5 funa za 50 i 4 funa za 40sci. no i kupon na podwojne punkty. wiec bedzie tak jak w zeszlym roku ze przed swietami mialam jakos 100 funa na karcie z bootsa do wydania, bo mi sie uzbieralo :zabawa:
z bodyshopu mam 2 kupony na 10 off przy wydaniu 25 + 10% off bo mam karte :rotfl:
z tym ze debenhams mnie dzisiaj wkuvil kupilam sobie tusz, daje karte z debenhamsa i babka twierdzi, ze jej nie zarejestrowalam, dziwne, skoro na maila mi przychodza statements z debenhamsa :zabawa:
mmaryjka
mmaryjka
  18 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

a wiesz może kiedy wchodzi do body shopu kolekcja świąteczna?
czyham na jakieś świąteczne zapachy, liczę na jakieś korzenne sprawy, żurawinę i takie tam
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z tym ze debenhams mnie dzisiaj wkuvil kupilam sobie tusz, daje karte z debenhamsa i babka twierdzi, ze jej nie zarejestrowalam, dziwne, skoro na maila mi przychodza statements z debenhamsa

debenhams ma jakies karty kredytowe? :w00t:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a wiesz może kiedy wchodzi do body shopu kolekcja świąteczna? czyham na jakieś świąteczne zapachy, liczę na jakieś korzenne sprawy, żurawinę i takie tam

w sklepie jeszcze niczego nie widzialam, ale znalazlam katalog na stronie startowej bodyshopu - http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb/athome/athome_whatsnew.aspx
to on: http://viewer.zmags.co.uk/publication/d9afadee#/d9afadee/10
wiec moze nawet juz weszla :woot:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a wiesz może kiedy wchodzi do body shopu kolekcja świąteczna? czyham na jakieś świąteczne zapachy, liczę na jakieś korzenne sprawy, żurawinę i takie tam

nie do mnie pytanie, ale ja juz dostalam poczta katalog, wiec mysle ze mozna juz zamawiac.
jak chcesz, to sobie przejrzyj
http://viewer.zmags.co.uk/publication/d9afadee#/d9afadee/1

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Octombrie 2011
massacre
massacre: debenhams ma jakies karty kredytowe?

nie kredytowe :D
beauty club card - daja ci punkty za zakupy + jak masz ta karte to jak zamawiasz kosmetyki ze strony debenhamsa to dostajesz darmowa przesylke do domu :)
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/category_10001_10001_103601_-1 - takie cos :)
mmaryjka
mmaryjka
  18 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

massacre
massacre:

oo, dzięki, zaraz sobie obejrzę, choć mój portfel już się boi:(
mmaryjka
mmaryjka
  18 Octombrie 2011

o w dupe. i tego się bałam. seria z imbirem - szał:w00t:

mmaryjka
mmaryjka
  18 Octombrie 2011

i wanilia. miałyście coś z wanilii? chyyyyyyyba kiedyś już była, aczkolwiek nie dam sobie nic uciąć.
żurawina też rox. już widzę jak wpada mi w ręce masło imbirowe i do tego waniliowe, imbirowy płyn do kąpieli i waniliowy żel pod prysznic:zakochany:

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i wanilia. miałyście coś z wanilii? chyyyyyyyba kiedyś już była, aczkolwiek nie dam sobie nic uciąć. żurawina też rox. już widzę jak wpada mi w ręce masło imbirowe i do tego waniliowe, imbirowy płyn do kąpieli i waniliowy żel pod prysznic

chyba nic z tych serii nie mialam, musze sie przejsc do bodyshopu i wyczaic :w00t:
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Octombrie 2011

Aha, i z dzisiaj:
tusz do rzes:

i olejek arganowy do wlosow:

mmaryjka
mmaryjka
  18 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba nic z tych serii nie mialam, musze sie przejsc do bodyshopu i wyczaic

no ja co roku czekam na żurawinę, ale teraz ten imbir i wanilia mnie po prostu zabiły:zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: tusz do rzes

kurcze, też muszę kupić. zastanawiam się czy ten co ostatnio czy próbować innych, ale jak na razie to znalazłam dobry tusz w wieku 24lat więc obawiam się zmienić;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze, też muszę kupić. zastanawiam się czy ten co ostatnio czy próbować innych, ale jak na razie to znalazłam dobry tusz w wieku 24lat więc obawiam się zmienić;)

:rotfl:
mozesz zaryzykowac i w razie czego jak nie wyjdzie to wrocic do starego :D
ja mialam kupywac diorshowa extase, ktorego uzywam od poltora roku juz i jest na razie nr 1 ale mnie ten podkusil, zawsze warto zaryzykowac :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no ja co roku czekam na żurawinę, ale teraz ten imbir i wanilia mnie po prostu zabiły

ja chce zeby granat wrocil z powrotem, byl moim ulubionym :)
mmaryjka
mmaryjka
  18 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja chce zeby granat wrocil z powrotem, byl moim ulubionym

też był ciekawy, jeśli myślę o tym samym;)

Konto usunięte
Konto usunięte: mozesz zaryzykowac i w razie czego jak nie wyjdzie to wrocic do starego

szczerze mówiąc, to miałam cały koszyczek tuszów do rzęs, począwszy od max factora, l'oreala, przez art deco, clinique, chanel, dior, estee i jak kupiłam ten mój to wyebałam wszystkie z czystym sumieniem, a te które się nadawały porozdawałam po koleżankach. czyli chyba zostanę przy moim lancome