agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też był ciekawy, jeśli myślę o tym samym;)

raczej tak, wielu kolekcji granatu to nie bylo :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: szczerze mówiąc, to miałam cały koszyczek tuszów do rzęs, począwszy od max factora, l'oreala, przez art deco, clinique, chanel, dior, estee i jak kupiłam ten mój to wyebałam wszystkie z czystym sumieniem, a te które się nadawały porozdawałam po koleżankach. czyli chyba zostanę przy moim lancome

no ja tez jak znajduje cos lepszego to rozdaje wszystko co mialam wczesniej, dlatego teraz np. ten nowy to moj jedyny tuszz :)
jak bedzie kiepski to go oddam i kupie stary :) jestem zdania ze po co ma wysychac u mni w kosmetyczce jesli ktos go moze uzyc :)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2050466/Kayleigh-Searle-Blackpool-mother-jailed-8-years-baby-sons-attack.html - straszne :and:
pijana
pijana
  18 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: agoosiaaa

Co za tusz kupiłaś, bo nie widzę obrazka ? :o)
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co za tusz kupiłaś, bo nie widzę obrazka ? :o)

Diorshow 360 :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Diorshow 360 :D

matko jaka szczotka :Szok:
i co? dobry?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Octombrie 2011
massacre
massacre: matko jaka szczotka i co? dobry?

on wibruje :rotfl: tzn przekrecasz lekko w lewo ten srebrny pasek - kreci sie w lewoi. lekko w prawo - kreci sie w prawo. na srodku sie nie kreci :D dlatego kosztowal wiecej niz normalne chyba, a ja sie zastanawialam czy faktycznie tak duzo podrozaly :D
spoko jest, w sumie efekt bym porownywala z diorshow extase, z tym ze uzylam dopiero pierwszy raz dzisiaj, musze pouzywac z tydzien by sobie wyrobic opinie, zwlaszcza ze ostatnio przez tydzien nosilam sztuczne rzesy wiec tez troche inaczej moje rzesy wygladaja niz gdybym nie nosila sztucznych rzes (tzn mam tak ze jak nosze sztuczne przez jakis czas i pozniej decyduje ze na razie nie bede nosic to wydaja sie lekko posklejane - a przynajmniej mi sie wydaja - mimo ze klej zmywam dokladnie z oczu. ale to mija po paru dniach.).
tak sie rozpisalam ze pewnie juz zgubilas wqatek :rotfl:
pijana
pijana
  19 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Diorshow 360 :D

Aa, to ten o którym Mmaryjka pisała, że ją przeraził :D Mam jeden tusz Diora i średnio go lubię, póki co moim faworytem jest YSL. Ale w kolejce czeka jeszcze Chanel, pokładam w nim wielkie nadzieje :D
sylwik
sylwik
  19 Octombrie 2011

jeansy, za dlugie o jakies 15cm :ninja:
ale tak zayebiscie mi noga wygladala, i byly za 40zl, ze moge je nosic do najwyzszych szpilek + podwiniete :D

mmaryjka
mmaryjka
  20 Octombrie 2011

kupiłam masełko w body shopie o zapachu kandyzowanego imbiru:zakochany:
i do tego zabukowałam bilety do londynu, również:zakochany:

massacre
massacre
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zwlaszcza ze ostatnio przez tydzien nosilam sztuczne rzesy wiec tez troche inaczej moje rzesy wygladaja niz gdybym nie nosila sztucznych rzes (tzn mam tak ze jak nosze sztuczne przez jakis czas i pozniej decyduje ze na razie nie bede nosic to wydaja sie lekko posklejane - a przynajmniej mi sie wydaja - mimo ze klej zmywam dokladnie z oczu. ale to mija po paru dniach.).

wiem o co cho... kurde, ja mam wlasnie tak, ze nosze sztuczne rzesy, a potem to jakikolwiek tusz bym nie uzywala to mi sie wydaje jakbym miala lyse oczy :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: póki co moim faworytem jest YSL.

no wlasnie sie zastanawiam czy nie kupic tuszu YSL, jaki jest? Bo Diora mi srednio podchodza, jakos nie widze na swoich oczach rewelacji... W ogole ktory masz?

a co do tematu:
Ugg Australia - od kilku lat, zawsze mam na chlodniejsze dni jakas pare, niezmiennie ^^ wg mnie nie ma lepszych butow na jesien/ zime. W tym roku wybralam takie:

i na mojej nodze

i taki w sumie jak zwykle strzal spontonu - torba Pumy - zeberka jest fajna, taka futrzasta ^^
kolejna... ale £19... wolala, zeby ja przytulic :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Szczurzyca
Szczurzyca
  20 Octombrie 2011

bluzę. czarną. z kapturem :)

pijana
pijana
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: masełko w body shopie

Byłam dziś w TBS pierwszy raz w życiu... Ale wyszłam z pustymi rękami, masło do ciała 65 zł to według mnie za drogo, zresztą miałabym pewnie wrażenie, że kłóci mi się z perfumami :ninja: Pozostanę przy Lipikarze.
massacre
massacre: no właśnie sie zastanawiam czy nie kupić tuszu YSL, jaki jest? Bo Diora mi średnio podchodzą, jakoś nie widzę na swoich oczach rewelacji... W ogole ktory masz?

Mam Volume Effet Faux Cils, ale chciałam Singulier (wydłużający), lecz nie było (na bezcłówce, bestseller i go brakło). Niby jest pogrubiający, ale nie pogrubia jakoś chamsko, ładnie rozdziela. Trzeba jednak tak jak zaleca producent, raz w tygodniu umyć szczoteczkę, bo robią się grudeczki. Następnym razem wezmę Singulier, bo wolę wydłużające. O ile bardziej niż YSL nie przypasuje mi Chanel.
massacre
massacre: Ugg Australia

:C
massacre
massacre: torba Pumy

:napalony: Mega !
pijana
pijana
  20 Octombrie 2011

A tak do tematu - odżywka Eveline (mam nadzieję, że dobrą wzięłam ? To ta wychwalana ?), lakier Eveline (nie wiem jakie są jakościowo, ale urzekł mnie piękny kolor beż/nude), podkolanówki Gatta (kolor hmm... brązowy melanż ?), rajstopy Gatta (nude, trochę zbyt błyszczące :and: Ale pod podkolanówki może będą ok) i rajstopy Calzedonia z jednego z tematów Agoosi :D Tylko w temacie są szare, a ja mam brudny beż)
Sorry za jakość zdjęć, dorzucam zdjęcie rajstop z tematu Agoosi

pijana
pijana
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko w temacie są szare, a ja mam brudny beż)

Eee, chyba jednak te same, szare są ciemniejsze.
massacre
massacre
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: masło do ciała 65 zł

:szok:
W bodyshop????

Konto usunięte
Konto usunięte: :C

Co?

mmaryjka
mmaryjka
  20 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pozostanę przy Lipikarze.

jeśli nie masz bardzo suchej skóry to wystarczy. kiedyś też używałam tylko lipikara, a później wróciłam do maseł z body shopu i powiem ci, że jedno masło to około 2 lipikary, więc cena nie jest jakaś straszna jeśli by tak na to patrzeć.

massacre
massacre: W bodyshop?

ceny są przeliczane, także są praktycznie takie same jak u was i w stanach.