agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  22 Octombrie 2011

Sukienkę i buty na obcasie. Jutro wrzucę zdjęcia.

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Transcendencja
Transcendencja
  22 Octombrie 2011

Bilet na koncert Motorhead w Berlinie :zakochany:
To moja przed , przed ostatnia impreza :C

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Octombrie 2011
styka51
styka51: Ten badyl zazwyczaj po przekwitnięciu usycha i nijak nic z niego nie wypuści. A temu z kauflanda daj czas... Ja kupuje tylko przecenione, do nich mam taką jedną odżywkę, niby trzeb stosować cały czas, ale ja daje raz czy dwa i po miesiącu odbijają ;) No i warto tą "ziemię" zmienić ;)

Ten badyl ma 3 miesiące i nie uschnął, dziwny jakiś :-) jak widać wypuszcza nowe pąki - nie wiem czemu zaprzeczasz, że nic nie wypuści po przekwitnięciu. Kwiatki zrzucił 2 mce temu.
Ja mam nawóz do storczyków i daję go w dawce 3 krotnie mniejszej niż zaleca producent przy każdej kąpieli czyli co tydzien - moczę całą doniczkę na 20 min i wyciągam, bardzo im to służy, jedynie raz na 4 tyg kąpie w czystej wodzie aby wypłukać nadmiar.
Podłoże zmieniam, kupuję z Substralu te dobre jakościowo, bo raz kupiłam po 3 zł i sam torf zamiast kory :ninja: tylko zawsze czekam aż przekwitną bo tak to lubią kwiaty zrzucić.

Konto usunięte
Konto usunięte: a naturalnie pachnie to mango? bo mam borowke, i na pierwszy niuch jest super, a pozniej bardzo sztuczna

przyjemny zapach ma, ładny :-)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Octombrie 2011

Kupiłam sobie 2 tusze collosal volume, ten spray z joanny bo akurat byl w scc a nie chce mi sie czekac do przyszlego tyg :ziober2: i buty w deichmanie, jutro pokaze foto. I plaszczyk z bershki :-)

pijana
pijana
  22 Octombrie 2011

Effaclar, Elmex, żel Dove. Bida.

mmaryjka
mmaryjka
  23 Octombrie 2011
massacre
massacre: u mnie emu to koszt ok £130, a Ugg £250 - podobne modele

cały czas mówimy o innym modelu emu;) ja mówię o stingerach, a tu najwyraźniej o bronte.

massacre
massacre: z tego co wiem emu sa czesciowo z owczej welny, bez owczej skory, uggi sa cale z naturalnej skory i welny.

emu stingery także. w dotyku są identyczne jak uggi.
swoją drogą stopy bardzo mi marzną, a w żadnych nie mogę chodzić jak jest powyżej 5 stopni. zwyczajnie palą mi się stopy.
sylwik
sylwik
  23 Octombrie 2011

wlasnie zamowilam:mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 Octombrie 2011

Wczoraj:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  24 Octombrie 2011

W związku z tym, że chcieliśmy mieć jakieś zwierzątko.. :ninja:
A na psa narazie nie możemy sobie pozwolić, królik nam się nie podoba bo jest a bardzo dziki, kot smierdzi, chomik, szczur, świnka, mysz także nie, żółw nie jest pieszczoszkiem i nie ma futerka ani nic do głaskania, to kupiliśmy papugę. Tzn jutro jedziemy do hodowcy i coś wybierzemy prawdopodobnie będzie to Nimfa lub jakaś większa egzotyczna papuga, klatkę już zamówiłam.
Największa, na jaką mogliśmy sobie pozwolić ze względu na miejsce w pokoju, 80 x 80 x 44

neurohormon
neurohormon
  24 Octombrie 2011

fajna sprawa, ja akurat na chomika nie narzekam:D często ma trocinki wymieniane, beka jest jak wracam do domu po imprezie on tak patrzy z dołu na mnie ja na niego z góry i mówię "co chomik, znowu się naj*łem" :D

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: fajna sprawa, ja akurat na chomika nie narzekam:D

Ja kiedyś miałam chomika i szczury, a także mysz. -,-' ale obecnie jakoś trzymanie gryzonia do mnie nie przemawia, to lepsze zwierzęta dla dzieci niż dla dorosłych. ;d
Babsy
Babsy
  24 Octombrie 2011

zeby Wam po nocy ta papuga nie wrzeszczala:ziober2:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: cały czas mówimy o innym modelu emu

najwyrazniej :) bo ja caly czas pisze ogolnie, nie rozdrabnialam sie na podzial na modele, bo to wg mnie nie ma jakiegow wiekszego sensu... wiadomo, ze jeden model moze byc lepszy od drugiego, dlatego porownalam dwie marki ogolem.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to kupiliśmy papugę.

Nimfa jak jest oswojona to jest cudownym ptakiem ^^
Konto usunięte
Konto usunięte: to lepsze zwierzęta dla dzieci niż dla dorosłych. ;d

sluszna uwaga, zgadzam sie :tak:

a my mamy kota i chcemy drugiego :ziober2:
psa bankowo jak bedziemy mieli dom

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  24 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: zeby Wam po nocy ta papuga nie wrzeszczala

na pewno będzie skrzeczeć, chyba najgorzej, jak któreś z nas będzie wstawać o 6 po ciemku to będzie wrzask, tak mi się wydaje ;d

massacre
massacre: Nimfa jak jest oswojona to jest cudownym ptakiem ^^

My cały dzien zastanawialiśmy się jaką kupić, przeważył ten filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=MgQTP9ygQj0

Poranne głaskanie, a jak sama się pod palec pcha :D

Czy wygwizdywanie dzwonków z Nokii;d
http://www.youtube.com/watch?v=qI4FjYWCcmw

Świetne, fajne są papużki :-) specjalnie zrobiliśmy przemeblowanie w pokoju żeby zrobić dla niej miejsce, nie wiedziałam, że tyle rzeczy można poupychać pod biurko i pod łóżko :wtf:

massacre
massacre: a my mamy kota i chcemy drugiego psa bankowo jak bedziemy mieli dom

Kotki są fajne, ale z kuwety strasznie śmierdzi. To jedyny minus jak dla mnie, a pies.. Ja marzę o psie, ale mój tak nie za bardzo chce ze względu, że szczeniak niszczy i wszędzie sra i sika, więc nie chce do wyremontowanego mieszkania szczeniaka kupować. Ale zmieni zdanie pewnie. :ziober2: