agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  25 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

nic nie widac, wrzucaj foto na iv.pl, a nie nie na ten badziew zapodaj:mrgreen:
styka51
styka51
  25 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 2 ujęcia:

Cycuchy :zakochany:
Fajna ta kiecka ^^
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  25 Octombrie 2011

Sobie torebkę i mamie kieliszka na martini z okazji urodzin :ziober2:

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Paulinessa
Paulinessa
  25 Octombrie 2011
styka51
styka51: Cycuchy Fajna ta kiecka ^^

No megaśne cycuchy :D

Babsy
Babsy: nic nie widac, wrzucaj foto na iv.pl, a nie nie na ten badziew zapodaj

Kurde, ale to wina tego, że nie mam aparatu, tylko xperię :)
Spójrz:
http://iv.pl/images/71626659760355050845.jpg
http://iv.pl/images/62262768320517087696.jpg
Babsy
Babsy
  25 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurde, ale to wina tego, że nie mam aparatu, tylko xperię :) Spójrz: http://iv.pl/images/71626659760355050845.jpg http://iv.pl/images/62262768320517087696.jpg

o, juz widze:D łaa uwielbiam sukienki i spodniczki z widocznym suwakiem:D
Paulinessa
Paulinessa
  25 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: o, juz widze:D łaa uwielbiam sukienki i spodniczki z widocznym suwakiem:D

No jeden ruch i sukienki nie ma :D
mmaryjka
mmaryjka
  25 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

leki za 210zł:zonk:
przestrzegam aby w najbliższych dniach zachowywać szczególną higienę ponieważ krąży yebany wirus zapalenia spojówek - BARDZO chamski.
Babsy
Babsy
  25 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: leki za 210zł przestrzegam aby w najbliższych dniach zachowywać szczególną higienę ponieważ krąży yebany wirus zapalenia spojówek - BARDZO chamski.

dobrze wiedziec, juz kilka razy mialam... a musialabym poczekac z chorowaniem do nastepnego tygodnia, teraz nie mam kasy na leki;) a kilka razy w mies. zdarzy mi sie nie zdjac soczewek na noc, i najczesciej od tego miewam zapalenie spojowek.
pijana
pijana
  25 Octombrie 2011

Kurier przywiezie pewnie jutro, kiedy mnie nie będzie :] No ale czekam ;D

Babsy
Babsy
  25 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

zakolanowki czy podkolanowki:)? fajne te serduszka:)
mmaryjka
mmaryjka
  25 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: zdarzy mi sie nie zdjac soczewek na noc, i najczesciej od tego miewam zapalenie spojowek.

no ten typek który teraz sieje pogrom jest wirusowy, także słaboooo.
akurat tak się złożyło, że (najprawdopodobniej ja) zaraziłam mojego partnera i dzisiaj razem siedzieliśmy sobie 4 godziny na ostrym dyżurze i teraz we dwoje, prawie ślepi wpuszczamy sobie nawzajem kropelki do oczu i tak do wtorku. masakra
pijana
pijana
  25 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: zakolanowki czy podkolanowki:)? fajne te serduszka:)

Podkolanówki :D Zakolanówki szare już mam, a w tych właśnie te serduszka mnie ujęły :zakochany:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wirus zapalenia spojówek

czym to sie przejawia?
od jakiegos tygodnia prawe oko mi cholernie lzawi, soczewke jak wkladam to od razu oko jest czerwone, w okularach z kolei wyjde na dwor, wiaterek zawieje i od razu sie leje mi z oka jakbym plakala na Titanicu...
Nie maluje sie, bo mi wszystko splywa i cholery dostaje... okulary sloneczne mi pomagaja tylko na slonce, z reszta nie bede ich nosic w pomieszczeniu :ninja:
nie wiem czy isc do lekarza, bo mi sie nie chce... zazwyczaj czekam az samo mi przejdzie...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  26 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ten typek który teraz sieje pogrom jest wirusowy, także słaboooo. akurat tak się złożyło, że (najprawdopodobniej ja) zaraziłam mojego partnera i dzisiaj razem siedzieliśmy sobie 4 godziny na ostrym dyżurze i teraz we dwoje, prawie ślepi wpuszczamy sobie nawzajem kropelki do oczu i tak do wtorku. masakra

ych;/ kiedys jak mialam, to rano musialam palcami powieki rozdzielac, tak mialam posklejane ropa;/ musze uwazac.

massacre
massacre: czym to sie przejawia?

oko ropieje, jest zaczerwienione, czujesz jakby piasek pod powiekami.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: zdarzy mi sie nie zdjac soczewek na noc

matko przenajswietsza nie dbasz o oczy ! :szok:
jak nosze acuvue oasys, to okulistka powiedziala, ze moge tydzien w nich chodzic bez zdejmowania a ze zdejmowaniem na noc 2 tygodnie (bo sa dwutygodniowe) i jak jezdzilismy pod namiot i nie zdejmowalam to sie czulam jak brudas :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail