agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  27 Octombrie 2011

jako, że jestem chora i byłam dzisiaj na kontrolnej wizycie z moim oczętami - odwiedziłam sephorę i kupiłam tusz do rzęs(najlepszy na świecie, wg mnie) i 3 lakiery:

massacre
massacre: Mac by Marcel Wanders

skąd kupujesz?
mmaryjka
mmaryjka
  27 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: ja piedole, a na allegro 25 zeta

w tej chwili kosztują 19zł w sklepie. szampon jak i odżywka. bardzo często są 'produktami' tygodnia, więc można kupić taniej. (info z dzisiaj)
styka51
styka51
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Wodę na siłkę.

Puzzle z Bakuganem i samochód strażacki ( jeździ, miga i daje jakieś sygnały dźwiękowe) - ogólnie fajne te zabawki.

No i zobaczyłam, że tanie w uj są zwykłe puzzle, takie po 1500 elementów, muszę sobie kupić :zakochany:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To perłowe ? Nie chciałaś matowych ? :D

Matowe dopiero kupie, jeszcze nie zdecydowalam sie, z Maca perlowe wiem ze sa dobre, to wzielam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Pomarańczowego Murzyna

jo kuwa, zrobie sobie mejkap ala dziewczy wysmarowane samoopalaczem :rotfl:

w ogole padam na cyce, mialam do zrobienia Standard Disclosure i zrobilam... tylko ze zajelo mi to 8 stron :rotf: (standardowo zajmuje jedna), ale sprawa dosc skomplikowana. Na oczy juz w ogole nie widze.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile w ogóle taka paletka w JuKej ? Pewnie 200% taniej niż u nas

jak sie nie lubi chodzic po sklepach a sie ma kolegpow gejow ktorzy uwielbiaja, to sie wylapie czasem promocje :swir: £33, gdzie zwykle sie daje za paletke z czterema tyle :ziober2: normalnie sie napalilam, ale kumpel namawia mnie na odwiedziny w Selfridges, gdzie pracuje... o matko, nie wiem jak odmowic

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  27 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: ja piedole, a na allegro 25 zeta jedno

trolololololololololololo

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: skąd kupujesz?

Od kumpla, ktory jest przy zrodelku w Selfridges, to znaczy akurat nie przy Mac, ale te geje to sie tam wszystkie znaja :Ziober2:
Wczesniej w House of Fraser, strona Maca mnie dobija i zawsze mnie kuwica bierze jak mam tam cos kupowac.

sylwik
sylwik
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i 3 lakiery:

uzywasz na nie jakiegos top coat? tak jakos zeby sie trzymaly w miare?
mam jeden, kolor jest cudowny, ale co z tego, jak po godzinie odpryskuje...:And:
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Octombrie 2011

No bo bylam dzisiaj w bodyshopie :rotfl:
a wiec: 400 ml maslo mango (przez przypadek, chcialam scrub wziasc i mi sie pomylilo :rotfl: musze jutro/pojutrze sie wrocic :rotfl:), zel pod prysznic, woda ogorkowa (tonik), niebieski szampon, bananowa odzywka (:rock:), malinowy zel pod prysznic i do kapieli i mleczko do demakijazu ogorkowe. i zaplacilam grosze za wszystko.

massacre
massacre: jak Ci juz kiedys pisalam, nie mam nigdy do BS po drodze, choc jak jestem to zawsze wejde, ale wole zamawiac online, z reszta jak wszystko inne

ja mam na odwrot wlasnie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Wy powinnyście mieszkać w tym Body Shopie

ej no :rotfl:
fajny sklep :lol2:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w tej chwili kosztują 19zł w sklepie. szampon jak i odżywka. bardzo często są 'produktami' tygodnia, więc można kupić taniej. (info z dzisiaj)

gdzie w ogole bodyshop jest w wawie? ostatnio jak przyjechalem z okecia rzucilem sie do zlotych tylko do zary i superpharm, bo ostatni pociag mialem za chwile :and:

mozna w pl kupic online czy nie?

a z zakupow na dzis, zel pod oczy z babka z flosleka przeciw cieniom 7 zl
i ampulki vichy dercos aminexil PRO :w00t: - 140 zl

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: uzywasz na nie jakiegos top coat? tak jakos zeby sie trzymaly w miare?

żadnego. trzyma się minimum 3 dni bez niczego, po czym odpryskuje jedynie z palców wskazujących. nie wiem dlaczego akurat z nich

Prinz
Prinz: gdzie w ogole bodyshop jest w wawie?

w złotych tarasach, w arkadii, w blue city, w promenadzie i w jankach.
w złotych jak wchodzisz obrotowymi drzwiami naprzeciwko apartu to idziesz prosto pomiędzy apartem i coffee heaven i po lewej stronie jest body shop. teraz jeszcze otworzyli ku mojej uciesze zaraz za apartem l'occitane:zakochany:

Prinz
Prinz: mozna w pl kupic online czy nie?

nie da rady. jeśli o tego typu kosmetyki chodzi to online można kupować l'occitane i phenome(produkty obu firm chyba lepsze niż body shop)
Prinz
Prinz
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w złotych jak wchodzisz obrotowymi drzwiami naprzeciwko apartu to idziesz prosto pomiędzy apartem i coffee heaven i po lewej stronie jest body shop. teraz jeszcze otworzyli ku mojej uciesze zaraz za apartem l'occitane

a to luz, mi najblizej do zlotych tarasow :)

Konto usunięte
Konto usunięte: nie da rady. jeśli o tego typu kosmetyki chodzi to online można kupować l'occitane i phenome(produkty obu firm chyba lepsze niż body shop)

o dzieki, obejrze sobie zaraz.

Prinz
Prinz
  27 Octombrie 2011

@mmaryjka:
tak w ogole bylem ostatnio u kosmetyczki i stwierdzila ze mam cere mieszana, w kierunku suchej :mrgreen:

mmaryjka
mmaryjka
  27 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: tak w ogole bylem ostatnio u kosmetyczki i stwierdzila ze mam cere mieszana, w kierunku suchej

no czyli przeje.:cenzura:.e jak ci dojdzie na starość do suchej;)
Prinz
Prinz
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no czyli przeje..e jak ci dojdzie na starość do suchej;)

razem bedziemy w klubie suchych sliwek;)

mmaryjka
mmaryjka
  27 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: razem bedziemy w klubie suchych sliwek

elitarne grono.
właśnie będę nakładać na pysk krem rexaline, nawilżający przeciwzmarszczkowy. ciekawe co się stanie i czy mój facet rano się nie wystraszy. dobrze, że niedowidzimy nadal