agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: Pedzle

Ciekawe ile u nas by kosztował zestaw pędzli MAC, skoro Inglot kosztuje chyba 300 czy 400 :and: Za to na Allegro roi się od podróbek pędzli MAC'a i Bobbi Brown, a ludzie to kupują nagminnie :zonk:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ubawiłam się :D Teraz 3/4 butów (i to nie tylko jakichś zupełnie tanich, także np. marki Kazar) robi czerwoną podeszwę, żal i ból.

Przeciez tak nie mozna :and:
Zwlaszcza, ze na zdjeciu sa Louboutiny :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle to czuję się powoli przytłoczona ilością swoich ubrań, jakaś makabra ! Niedługo mi się przestaną mieścić w mieszkaniu xD

Ja juz nie kupuje. Ostatnio w ogole nie mam weny na lumpy dla siebie :ninja: to jakas odziezowa depresja chyba

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe ile u nas by kosztował zestaw pędzli MAC, skoro Inglot kosztuje chyba 300 czy 400 Za to na Allegro roi się od podróbek pędzli MAC'a i Bobbi Brown, a ludzie to kupują nagminnie

U mnie pedzle do makijazu oczu/ust/ brwi - te ciensze chodza po ok. £7 w MAC
te wieksze roznie £12-24
Ja mam zestaw w promocji, bo ten skorzany case jest lekko uszkodzony. W sensie ma jedna ryse :rotfl:
Wlasnie patrze na stronie Maca, plyn do dezynfekcji musze kupic, ale nie wiem czy on dezynfekuje czy tez czysci? :woot: Najlepiej jakby byl w sprayu, nie chce mi sie czyscic, leniwa jestem do takich rzeczy. No i plyn jest po £8.50. Ceny sa wiec akceptowalne dla zwyklych smiertelnikow.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: no to chyba nie sa oryginaly

no niesety nie oryginały, bo te buty były kupowane na szybko, 6 godzin przed imprezą :woot:
mmaryjka
mmaryjka
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre:

gdzie kupiłaś ten tusz mac'a?
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie kupiłaś ten tusz mac'a?

wszystko od kolesia z Selfridges. Gowniany wg mnie. Czemu pytasz?

massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie kupiłaś ten tusz mac'a?

o matko nie mow ze to fejk :and:
zabije go

mmaryjka
mmaryjka
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: Czemu pytasz?

bo to podróbka
a swoją drogą miałam dwa tusze mac'a i wg mnie ogólnie mają przeeeciętne tusze, chyba najgorsze ogniwo firmy
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo to podróbka a swoją drogą miałam dwa tusze mac'a i wg mnie ogólnie mają przeeeciętne tusze, chyba najgorsze ogniwo firmy

no wlasnie wygooglowalam. bedzie afera.

mmaryjka
mmaryjka
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: no wlasnie wygooglowalam. bedzie afera.

popularne gówno na allegro, nie wiedziałam, że to produkt międzynarodowy mix mac'a z max factorem
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: popularne gówno na allegro

nie mam nawet konta na allegroszu, moze powinnam tam obczajac co jest podrobka a co nie.
z reszta nauczka dla mnie by nikomu nie ufac w tej kwestii. tylko bezposrednio ze sklepu i tyle.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiedziałam, że to produkt międzynarodowy mix mac'a z max factorem

no najwyrazniej dostepny wszedzie :and:

SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011

tak patrze i ... pędzle Maca nigdy nie są .. w takich wielkich zestawach sprzedawane ...

massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak patrze i ... pędzle Maca nigdy nie są .. w takich wielkich zestawach sprzedawane ...

Ale to prawdziwa skora :szok:
ja widzialam leather cases na stoiskach Maca i pedzle tez po iles tam sztuk. Zawsze tez maja oferty na swieta :woot:

SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: Ale to prawdziwa skora

ale po prostu Mac nie sprzedaje takich dużych zestawów pędzli ...

zobacz sobie na stronie głownej to podobnych pędzli do tych nie znajdziesz...
bo skoro w zestawie to i również w sprzedaży takiej jedno sztukowej powinny być :D
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zobacz sobie na stronie głownej to podobnych pędzli do tych nie znajdziesz... bo skoro w zestawie to i również w sprzedaży takiej jedno sztukowej powinny być :D

no wlasnie robie zakupy na stronie http://www.maccosmetics.co.uk/
jesli chodzi o pedzle, to wiem, ze mieli roznego rodzaju zestawy - ale ja juz niczego nie jestem pewna
wiem jedno, jeszcze nie zaplacilam. musze sie upewnic na 100%, to oddam, albo nie oddam i nie zaplace O!