agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja staram sie oszczedzac, dlatego mam gotowke - prosto, wyliczone ile moge wydac. a z karta to zawsze sie skusze na cos wiecej, bo mam duzo wiecej

Moj facet zawsze wyjmuje z bankomatu, tez woli miec gotowke w kieszeni. Nie wiem komu to lepiej wychodzi, mam duzo wyzsze oszczednosci niz on :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  28 Octombrie 2011
styka51
styka51: i:

Fire Engine :W00t:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: Fire Engine

Też się podjarałam :D
Maniek mi dał pieniądze i miałam coś kupić, jak zobaczyłam to ło...

A i nie wiesz najlepszego :lol:
Ostatnio powiedział, że mam do niego przyjechać... To ubrałam się i pojechałam, wchodze do domu - cisza, łaże, szukam i wchodzę do pokoju, słysze z łazienki, że zaraz przyjdzie, to weszłam na kompa i czekam. A za 3 minuty wchodzi Maniu w stroju strażaka, bez koszuli, w kasku i z szerokim pasem na biodrach... Mówię Ci OGIEŃ :lol:
massacre
massacre
  28 Octombrie 2011
styka51
styka51: wchodzi Maniu w stroju strażaka, bez koszuli, w kasku i z szerokim pasem na biodrach... Mówię Ci OGIEŃ

o matko :napalony: :w00tjump:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: nie. straznik tekasu.

skuj mnie i wykorzystaj :kv3:

massacre
massacre: jak po Paryzu?

bajka, jakie przygody :lol:
prostytutka chciala za darmo mi usluge dac, czarnuh bezdomny chcial mnie zabic :lol:

massacre
massacre: doszedles do siebie?

taaa lot mialem o 12 a o polnocy wyjezdzalem z kalisza :lol: pozniej wracam z okecia, godzina w autobusie, na centralnym sie zgubilem (dziwne ze na charles de gaulle'a sie nie zgubilem :lol:) i pozniej 4:30 h do kalisza :ninja:

massacre
massacre: ja dochodze do siebie po tym jak dostalam okres. Pierwszy raz od lat poczulam bole menstruacyjne

normalnie jak pierwszy raz po porodzie :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  28 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: skuj mnie i wykorzystaj

bylbys pierwszym facetem, ktory dalby sobie dildo w dupe wsadzic :rotfl:

Prinz
Prinz: bajka, jakie przygody prostytutka chciala za darmo mi usluge dac, czarnuh bezdomny chcial mnie zabic

Takie rzeczy w Londynie tez sie zdarzaja... no handjob za 5 funa chodzi :rotfl:
A cos typowo francuskiego? ^^

Prinz
Prinz: normalnie jak pierwszy raz po porodzie

no bez przesadyzmu :crylol:

mmaryjka
mmaryjka
  28 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: i co, z partnerem wszystko dobrze?

tak, ale krem przeciętny jako nawilżacz. a za tę cenę to ja podziękuję.
massacre
massacre
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, ale krem przeciętny jako nawilżacz. a za tę cenę to ja podziękuję.

bo to nie botoks :D

mmaryjka
mmaryjka
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: bo to nie botoks

no od botoksu tym bardziej nie oczekuję nawilżenia
pijana
pijana
  28 Octombrie 2011
WZIĄĆ:and:
Aneczka17f
Aneczka17f
  28 Octombrie 2011

Kupiłam dziś brązowe spodnie takiej jak u tej pani na zdjęciach http://xarchiwum.pl/h-m-spodnie-skinny-rurki-40-l-brazowe-new-i1748368372.html. Bluzki w jakim kolorze mogę do nich nosić???? Żeby się nie gryzło.

Aneczka17f
Aneczka17f
  28 Octombrie 2011
http://s4.ifotos.pl/img/dergtyj_hspssxr.jpg takie jak tu bo tamta str sie nie otwiera
Babsy
Babsy
  28 Octombrie 2011

taki szary sweter jak na foto wyglada niezle:) albo brazowego cus.

Aneczka17f
Aneczka17f
  28 Octombrie 2011

właśnie też myślałam o szarościach:) ewentualnie zółty.

Babsy
Babsy
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ewentualnie zółty.

a tez sie chyba nada:)