agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  27 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam jeden, kolor jest cudowny, ale co z tego, jak po godzinie odpryskuje...

To tak jak u mnie, masakra :nie:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Octombrie 2011

Agoosia co to za niebieski szampon???

A toner z serii witaminy E miałas? Śmierdzi tak jak krem? Bo nie wiem czy kupić :rotfl:

P.S. Widziałam ostatnio Body Shop to let - wprowadzamy sie? :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: Agoosia co to za niebieski szampon???

ten o: http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?ParentCatCode=C_Hair&CatCode=C_Hair_Shampoo&prdcode=83609m

massacre
massacre: A toner z serii witaminy E miałas? Śmierdzi tak jak krem? Bo nie wiem czy kupić

nie mialam :nie: ale mam maske i krem do rak i obydwa ladnie pachna :woot:
http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?ParentCatCode=C_SkinCare&CatCode=C_SkinCare_Toners&prdcode=32601m - ten toner mam i slicznie pachnie :Tak:

massacre
massacre: P.S. Widziałam ostatnio Body Shop to let - wprowadzamy sie?

:rotfl:
massacre
massacre
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ten o: http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?ParentCatCode=C_Hair&CatCode=C_Hair_Shampoo&prdcode=83609m

Kusisz :w00t:
Body Shop kusi cena £2 :w00t:
Laski kusza recenzjami :w00t:
Moj facet sprowadza mnie na ziemie, ze mam wystarczajac szamponow by umyc glowy wszystkim Londynczykom :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie mialam ale mam maske i krem do rak i obydwa ladnie pachna

w sumie juz zmienilam zdanie :rotfl: Pierwsze jak otworzylam to mi sie skojarzyl z kremem dla starych bab, ale jest boski. Swietnie nawilza moja sucha skore, a przy tym nie jest tak tlusty by zostawiac ja swiecaca. Jest lekki i jak na razie idealny pod podklad. Photoready, ktory nakladam pedzlem, rozprowadza sie idealnie ^^

Konto usunięte
Konto usunięte:

Sie smiej moj facet ostatnio spojrzal na statement z jednej z moich kart, a tam:
BodyShop
BodyShop
BodyShop
BodyShop
i... BodyShop :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie będę nakładać na pysk krem rexaline, nawilżający przeciwzmarszczkowy. ciekawe co się stanie i czy mój facet rano się nie wystraszy. dobrze, że niedowidzimy nadal

i co, z partnerem wszystko dobrze?;)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: Kusisz Body Shop kusi cena £2 Laski kusza recenzjami Moj facet sprowadza mnie na ziemie, ze mam wystarczajac szamponow by umyc glowy wszystkim Londynczykom

ja jestem w trakcie akcji wykorzystywania wszystkiego co mam - mam tylko 2 szampony z joico + jeden (rozany) z dr organics, a jak zobaczylam cene to... no coz, nie moglam nie wziasc :D

massacre
massacre: w sumie juz zmienilam zdanie Pierwsze jak otworzylam to mi sie skojarzyl z kremem dla starych bab, ale jest boski. Swietnie nawilza moja sucha skore, a przy tym nie jest tak tlusty by zostawiac ja swiecaca. Jest lekki i jak na razie idealny pod podklad. Photoready, ktory nakladam pedzlem, rozprowadza sie idealnie ^^

:rotfl: ja uzywam maski nawilzajacej, jest swietna i wlasnie nie zapycha, a mam cere wlasnie mieszana - raczej w strone tlustej.

massacre
massacre: Sie smiej moj facet ostatnio spojrzal na statement z jednej z moich kart, a tam: BodyShop BodyShop BodyShop BodyShop i... BodyShop

:rotfl: ja zawsze w sklepie place gotowka, wiec nie ma dowodow mych zlych uczynkow :D
massacre
massacre
  28 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: i co, z partnerem wszystko dobrze?;)

dochodzi do siebie ;D

massacre
massacre
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jestem w trakcie akcji wykorzystywania wszystkiego co mam

przestan sciemniac bo i tak kupujesz :rotfl: tak to kazda z nas moze powiedziec... bo gdybym nie byla w trakcie wykorzystywania, to niby co? Nie mylabym sie wcale i by ode mnie cuchlo jak bezdomnemu z reklamowki :rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: przestan sciemniac bo i tak kupujesz tak to kazda z nas moze powiedziec... bo gdybym nie byla w trakcie wykorzystywania, to niby co? Nie mylabym sie wcale i by ode mnie cuchlo jak bezdomnemu z reklamowki

kupuje, ale nie tyle co pol roku czy 9 miechow temu - mialam chyba z 10 szamponow i 20 odzywek, teraz mam kulturalnie tylko troche odzywek z joico i bedzie teraz z 4 szampony :D wiec jest lepiej :lol2:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: dochodzi do siebie ;D

a Ty adwokat Jarkowa? :*******

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak zobaczylam cene to... no coz, nie moglam nie wziasc :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja zawsze w sklepie place gotowka, wiec nie ma dowodow mych zlych uczynkow :D

online gotowka sie nie da :Rotfl:
z reszta gotowka place tylko wtedy gdy musze.
nad kartami mam zawsze wiekszy kontrol.
Prinz
Prinz: a Ty adwokat Jarkowa? :*******

nie. straznik tekasu.
:******** jak po Paryzu? doszedles do siebie? wszyscy po czyms musza dochodzic... ja dochodze do siebie po tym jak dostalam okres. Pierwszy raz od lat poczulam bole menstruacyjne :rotfl:

massacre
massacre
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak zobaczylam cene to... no coz, nie moglam nie wziasc :D

znam ten bol :rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: znam ten bol

jeszcze mialam znizke jak wydam 25 funa to dyszka off. no i 10% offu z karta bodyshopu...
normalnie grzech nie wziasc :rotfl:

massacre
massacre: online gotowka sie nie da z reszta gotowka place tylko wtedy gdy musze. nad kartami mam zawsze wiekszy kontrol.

niestety sie nie da :P
ja staram sie oszczedzac, dlatego mam gotowke - prosto, wyliczone ile moge wydac.
a z karta to zawsze sie skusze na cos wiecej, bo mam duzo wiecej :rotfl:
styka51
styka51
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Takie puzzle

i:
massacre
massacre
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz mam kulturalnie tylko troche odzywek z joico i bedzie teraz z 4 szampony :D wiec jest lepiej

a to faktycznie jestes bardzo kulturalna i postepujesz bardzo ekskluzywnie :Ziober2: