agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  26 Octombrie 2011
massacre
massacre: matko przenajswietsza nie dbasz o oczy ! jak nosze acuvue oasys, to okulistka powiedziala, ze moge tydzien w nich chodzic bez zdejmowania a ze zdejmowaniem na noc 2 tygodnie (bo sa dwutygodniowe) i jak jezdzilismy pod namiot i nie zdejmowalam to sie czulam jak brudas

ano czasem jestem tak spiaca, ze nie chce mi sie zdjac;/ ale w listopadzie chyba sobie kupie calodobowe i problem z glowy:)
mirra20
mirra20
  26 Octombrie 2011

wizytę u dentysty

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: oko ropieje, jest zaczerwienione, czujesz jakby piasek pod powiekami.

to jeszcze tego nie mam. mi lzawi jak cholera, czerwone jest faktycznie, czule na wiatr, slonce, ba! na zwykle swiatlo dzienne :zonk: wkurzam sie tylko

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  26 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: ano czasem jestem tak spiaca, ze nie chce mi sie zdjac;/ ale w listopadzie chyba sobie kupie calodobowe i problem z glowy:)

wybacz ale to zadna wymowka moja droga :ziober2:

a co do tematu:
Gap

Polo by Ralph Lauren

Bodyshop
szampon bananowy i odzywka do wlosow bananowa - boskie
maska do twarzy blue corn - swietna
bronzer - baked - nie dziwie sie ze laski glosowaly na niego jako na najlepszy produkt BS ^^
woda toaletowa - ladnie slodko i delikatnie pachnie, taka na codzien
i krem nawilzajacy na dzien

Tesco - zel i lakier do wlosow

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  26 Octombrie 2011

massacre
massacre
  26 Octombrie 2011

kurna co sie dzieje z tymi fotami
Bodyshop:

Babsy
Babsy
  26 Octombrie 2011
massacre
massacre: to jeszcze tego nie mam. mi lzawi jak cholera, czerwone jest faktycznie, czule na wiatr, slonce, ba! na zwykle swiatlo dzienne wkurzam sie tylko

moze lepiej pojdz do tego lekarza, wieczne lzawienie tez nie jest w porzadku

massacre
massacre: wybacz ale to zadna wymowka moja droga

wiem, jestem len patentowany:)
massacre
massacre
  26 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: moze lepiej pojdz do tego lekarza,

o matko ... wolalabym zeby mi samo przeszlo :rotfl:
Babsy
Babsy: wieczne lzawienie tez nie jest w porzadku

jakie wieczne, dopiero 1.5 tygodnia :lol:

Babsy
Babsy: wiem, jestem len patentowany:)

no :ziober2:

Babsy
Babsy
  26 Octombrie 2011
massacre
massacre: o matko ... wolalabym zeby mi samo przeszlo

ktoregos razu jak bylam u okulisty z tym zapaleniem spojowek, to mnie postraszyla, zeby chodzic od razu jak zauwaze objawy (zreszta tak robie) bo nieleczone moze przejsc w zapalenie rogowek (?) i ostatecznie mozna oslepnac;)

massacre
massacre: jakie wieczne, dopiero 1.5 tygodnia

ja bym po 2 dniach poszla, bo by mnie to wkurzalo;)

massacre
massacre: no

:ziober2:
massacre
massacre
  26 Octombrie 2011
Babsy
Babsy: ja bym po 2 dniach poszla, bo by mnie to wkurzalo;)

w tej kwestii to ja jestem leniem patentowym :ziober2:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 Octombrie 2011

z paryskich zakupow

te spodnie http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/119508/470510/COLOURED%2BSTRETCH%2BTROUSERS zielone
szalik w kolorze brudnego rozu
i francuski VOGUE :zakochany:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  26 Octombrie 2011
Prinz
Prinz: te spodnie http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/119508/470510/COLOURED%2BSTRETCH%2BTROUSERS zielone szalik w kolorze brudnego rozu

matko, znowu? czy moze sie myle ale wklejales juz takie podobne :woot:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 Octombrie 2011
massacre
massacre: matko, znowu? czy moze sie myle ale wklejales juz takie podobne

no bo mam, ale granatowe, szare i czarne :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  26 Octombrie 2011
massacre
massacre: czym to sie przejawia?

mnie zaczęła swędzieć, później zrobiło się czerwone i miałam straszny światłowstręt. od dwóch dni chodzę w okularach przeciwsłonecznych, nawet w domu bo wariuję. także możesz iść, choć tydzień to sporo jak na rozwinięcie się choroby.

Babsy
Babsy: iedys jak mialam, to rano musialam palcami powieki rozdzielac, tak mialam posklejane ropa;/ musze uwazac.

na szczęście nic mi nie cieknie z oka, tylko cholernie swędzi, choć teraz już jest lepiej.
po kroplach jestem ślepa przez prawie godzinę:and:
mmaryjka
mmaryjka
  26 Octombrie 2011
massacre
massacre:

jak masz zapalenie to prędzej czy później i tak pójdziesz do lekarza;) samo nie minie i przy zapaleniu spojówek absolutnie nie można nosić soczewek, do tego bardzo często myć okulary

Prinz
Prinz: z paryskich zakupow te spodnie http://www.zara.com

byłeś w paryżu i kupiłeś spodnie Z ZARY?!
szok. chociaż powiedz, że byłeś w rozlewni perfum i kupiłeś prawdziwe perfumy:and: