Konto usunięte: ale zastanawiam się czy umiejętność czytania w tym kraju zupełnie zanika i takich sytuacji jest od cholery
Ja tak sobie myslalam, ze bedac na emigracji, poslugujac sie na codzien w innym jezyku - JA moge miec problem z interpretacja, z wyslowieniem sie, przekazaniem mysli - jakkolwiek w domu rozmawiamy po polsku, ale sa to rozmowy w ktorych uzywa sie jezyka potocznego, sila rzeczy wiec slowa na codzien przeze mnie nieuzywane, jakos gina mi w glowie. I zastanawiam sie nad znaczeniem danego slowa, czy poprawnie go uzylam... ale tak jak napisalam fotka jest jedyna polska strona na ktora zagladam - to patrzac tutaj, to stwierdzilam, ze wcale ze mna nie jest tak zle
Konto usunięte: wysokie. po około 800zł, te najprostsze.
nom, zwykle, klasyczne, w klasycznym kolorze, z klasyczna podeszwa i wszystkim innym tez klasycznym

najtaniej widzialam za £230 (dlugosc pod kolana - bo taka mnie tylko od zawsze interesowala).
to musze sobie odnotowac, ze Ugg sa druga rzecza ktora mozna dostac taniej w Polsce (obok fajek

)
Konto usunięte: jak widzę, że panna z tłustą cerą ocenia krem do skóry suchej
o matko

ja rozpaczam wlasnie, bo tutaj laski w wiekszosci maja cery tluste, badz mieszane, a ja mam sucha, czasem nawet bardzo sucha i nie mam tu zadnego wsparcia