agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  24 Octombrie 2011
massacre
massacre: bo ja caly czas pisze ogolnie, nie rozdrabnialam sie na podzial na modele, bo to wg mnie nie ma jakiegow wiekszego sensu

właśnie w emu trzeba podzielić na modele, bo bronte to gówna, a właśnie stinger to praktycznie to samo co uggi. a na forach najwięcej posiadaczek bronte, czyli kapci które nadają się na zimę, ale nie taką polską.
a swoją drogą, macie straszne ceny uggsów;)
SoDope
SoDope
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: coś wybierzemy prawdopodobnie będzie to Nimfa lub jakaś większa egzotyczna papuga

polecam Rozelle Białolice :P.

ewentualnie Amazonke - jeżeli chcecie już mieć coś faktycznie ekstra :P.

Kakadu jest za droga na polską kieszeń :P
neurohormon
neurohormon
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja kiedyś miałam chomika i szczury, a także mysz. -,-' ale obecnie jakoś trzymanie gryzonia do mnie nie przemawia, to lepsze zwierzęta dla dzieci niż dla dorosłych. ;d

A tam ja wiecznym dzieckiem i tak jestem :) zresztą jak większość facetów:P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a na forach najwięcej posiadaczek bronte, czyli kapci które nadają się na zimę, ale nie taką polską

recenzje sprawdzam przede wszystkim na angielskich forach, w 99% na stronach, na ktorych kupuje, np
john lewis
littlewoods
very
itd.
Wiadomo, polska zima zupelnie inna niz angielska, na nic mi takie recenzje ;)
W kazdym badz razie, fotka-pe-el jest jedynym polskim miejscem gdzie zasiegnelabym porady ;) Raz sie zarejestrowalam na wizazu... i to byl tylko jeden raz :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a swoją drogą, macie straszne ceny uggsów;)

Ale ze wysokie? Po ile w Polsce chodza?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  24 Octombrie 2011
massacre
massacre: Raz sie zarejestrowalam na wizazu... i to byl tylko jeden raz

ja mam konto, ale tylko ze względu na recenzje kosmetyków choć ostatnio w ogóle się nie sugeruję bo jak widzę, że panna z tłustą cerą ocenia krem do skóry suchej i twierdzi, że ją zapycha to sorry siostro, ale zastanawiam się czy umiejętność czytania w tym kraju zupełnie zanika:zonk: i takich sytuacji jest od cholery

massacre
massacre: Ale ze wysokie? Po ile w Polsce chodza?

wysokie. po około 800zł, te najprostsze.
massacre
massacre
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale zastanawiam się czy umiejętność czytania w tym kraju zupełnie zanika i takich sytuacji jest od cholery

Ja tak sobie myslalam, ze bedac na emigracji, poslugujac sie na codzien w innym jezyku - JA moge miec problem z interpretacja, z wyslowieniem sie, przekazaniem mysli - jakkolwiek w domu rozmawiamy po polsku, ale sa to rozmowy w ktorych uzywa sie jezyka potocznego, sila rzeczy wiec slowa na codzien przeze mnie nieuzywane, jakos gina mi w glowie. I zastanawiam sie nad znaczeniem danego slowa, czy poprawnie go uzylam... ale tak jak napisalam fotka jest jedyna polska strona na ktora zagladam - to patrzac tutaj, to stwierdzilam, ze wcale ze mna nie jest tak zle :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: wysokie. po około 800zł, te najprostsze.

nom, zwykle, klasyczne, w klasycznym kolorze, z klasyczna podeszwa i wszystkim innym tez klasycznym :swir: najtaniej widzialam za £230 (dlugosc pod kolana - bo taka mnie tylko od zawsze interesowala).
to musze sobie odnotowac, ze Ugg sa druga rzecza ktora mozna dostac taniej w Polsce (obok fajek :ninja: ) :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: jak widzę, że panna z tłustą cerą ocenia krem do skóry suchej

o matko :rotfl:
ja rozpaczam wlasnie, bo tutaj laski w wiekszosci maja cery tluste, badz mieszane, a ja mam sucha, czasem nawet bardzo sucha i nie mam tu zadnego wsparcia :rotfl:

dont0say0anything
dont0say0anything
  24 Octombrie 2011
massacre
massacre: nie mam tu zadnego wsparcia

Asiu, wspieram Cię!
massacre
massacre
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Asiu, wspieram Cię!

masz sucha cere? :w00t:

dont0say0anything
dont0say0anything
  24 Octombrie 2011
massacre
massacre: masz sucha cere?

Nieee, mieszaną, ale chciałam Cię wesprzeć;p
massacre
massacre
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nieee, mieszaną, ale chciałam Cię wesprzeć;p

to sie nie liczy :C

agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam konto, ale tylko ze względu na recenzje kosmetyków choć ostatnio w ogóle się nie sugeruję bo jak widzę, że panna z tłustą cerą ocenia krem do skóry suchej i twierdzi, że ją zapycha to sorry siostro, ale zastanawiam się czy umiejętność czytania w tym kraju zupełnie zanika i takich sytuacji jest od cholery

ja sie poddalam po tym, jak szukajac kremu z filtrem do ciala przeczytalam ze lasce zatyka pory, ciekawe czy krem na dupe tez na twarz kladzie:ninja:
massacre
massacre
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sie poddalam po tym, jak szukajac kremu z filtrem do ciala przeczytalam ze lasce zatyka pory, ciekawe czy krem na dupe tez na twarz kladzie

dlatego tak jak pisalam, bylam tam raz, ja nie wiem, masochistki jestescie czy jak? :crylol:

agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Octombrie 2011
massacre
massacre: dlatego tak jak pisalam, bylam tam raz, ja nie wiem, masochistki jestescie czy jak?

nie pamietam nawet kiedy tam ostatnio bylam :rotfl:
massacre
massacre
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie pamietam nawet kiedy tam ostatnio bylam

kiedys mialam ochote tam wejsc drugi raz jak byl tutaj temat o rajstopach na weselu i ktoras z lasek zapodala cytaty z wizazu - doslownie plakalam ze smiechu :crylol: