Konto usunięte: A te masła wchłaniają się dobrze ? I długo utrzymuje się zapach ? Bo "masło" mi się kojarzy z taką tłustą warstewką przez cały dzień, z zapachem włącznie
to zależy które masło. mam aktualnie mango, macadamia 2w1, shea i teraz ten imbirowy. mango ma zupełnie inną konsystencję niż ten shea. shea jest takie jakby twardsze, a mango rzadsze, ale nie lejące się. jutro postaram się zrobić zdjęcia.
masłem mango smaruje się na noc, rano nic mi się nie klei;) pachnie średnio długo, ale to raczej zależy od skóry, miejsca i co robisz.
massacre: Tak, tylko ze ja od zawsze kupuje 2 w cenie 1, na masła praktycznie od zawsze jest promocja, plus na scrub. Tak wiec zawsze mam w tej cenie 2 produkty
u nas też są te promocje, aczkolwiek nie wszystkie masła wchodzą w tą 2w1. ja akurat stosuję mango, ono jest rzadko w promocji, aczkolwiek są tego typu akcje.
massacre: Ugg masz na 3 sezony ciagle w tym samym ksztalcie... a Emu co najwyzej 3 miesiace.
tu bym polemizowała;). jak dla mnie emu, ale TYLKO stinger jest porównywalny z uggsami. obie pary mają swoje wady, ale kupuję obie.
uggsy są wygodniejsze jako buty, natomiast stingery lepiej się sprawują na deszczu/śniegu. jeśli chodzi o ciepło to są praktycznie takie same.
niestety moje ostatnie uggi wyrzuciłam, ale mam stingery i po dwóch zimach są w takim stanie, że nikt mi nie wierzy, że nie są nowe;)
a co do podeszwy, to wg mnie kwestia zadbania, odpowiedniego rozmiaru(bo niestety sporo kobiet/dziewczyn kupuje je przez internet, żeby było taniej, a nie wiedzą do końca jaki rozmiar wybrać, szczególnie emu bronte bo je trzeba brać minimum rozmiar mniejsze niż nosi się normalnie) no i właśnie w tych butach wychodzi każda, najmniejsza wada stopy i chodu.