agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Octombrie 2011
massacre
massacre: kiedys mialam ochote tam wejsc drugi raz jak byl tutaj temat o rajstopach na weselu i ktoras z lasek zapodala cytaty z wizazu - doslownie plakalam ze smiechu

a no, ze niby eleganckie sa itepe? lol :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a no, ze niby eleganckie sa itepe? lol

to trzeba by bylo te zdania doslownie przytoczyc :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Octombrie 2011
massacre
massacre: to trzeba by bylo te zdania doslownie przytoczyc

:rotfl:
ja nie wiem, to nie ja przeciez o tym wypominalam :rotfl:
styka51
styka51
  24 Octombrie 2011
massacre
massacre: kiedys mialam ochote tam wejsc drugi raz jak byl tutaj temat o rajstopach na weselu i ktoras z lasek zapodala cytaty z wizazu - doslownie plakalam ze smiechu

To ja byłam... :lol: Znaczy, ja rzucałam cytaty z wizażu...
I wzięłam skopiowałam Twoje wypowiedzi i wrzuciłam tam, nawet ktoś mi coś odpisał, ale nie chciało mi się rozmawiać.

W ogóle na TVP 1 Bolek i Lolek :zakochany:
feuliette
feuliette
  24 Octombrie 2011

butki zimowe dziś nabyłam

massacre
massacre
  25 Octombrie 2011
styka51
styka51: W ogóle na TVP 1 Bolek i Lolek

widzialam twoj opis na fejsie, co ty z tym Bolkiem i Lolkiem? :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: butki zimowe dziś nabyłam

te same co reszta polskiej populacji?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  25 Octombrie 2011

Już wybrałam papugę :jupi:
Ta będzie moja i nazwiemy ją Abi :zakochany: prawdopodobnie samica ale jeszcze za młody ptaszek żeby jednoznacznie określić płeć :P
Ta pierwsza: (chcieliśmy białą lub żółtą ale akurat nie miał a nie chcemy czekać 3 mies zanim nowe będzie miał)

Dzisiaj byłam naciąć gałęzi bo czytałam, że plastikowe żerdzie są niedobre dla papug i lepsze są naturalne gałęzie :nie:
Zamówiłam dużo zabawek i huśtawek:

Itd..

Tutaj mi ktoś polecał jakąś papugę, nie pamiętam nazwy, pytałam tego faceta co z większych by mi mógł polecić ale łatwego do oswojenia, to polecił właśnie tą ale mówił, że strasznie głośna i do bloku się nie nadaje. :ninja:

massacre
massacre
  25 Octombrie 2011

ja mialam duzo papozek falistych :zakochany:
Mialam parke zielona, a dzieci mieli kazdego koloru ^^

styka51
styka51
  25 Octombrie 2011
massacre
massacre: widzialam twoj opis na fejsie, co ty z tym Bolkiem i Lolkiem?

Bo dawno nie widziałam;p

massacre
massacre: ja mialam duzo papozek falistych Mialam parke zielona, a dzieci mieli kazdego koloru ^^

Ja też miałam..ale za każdym razem jak samica siedziała na jajach, to doprowadzała swojego partnera do śmierci ;c I jak się pisklaki wykluły, to też je zadziobywała :and:
Na końcu zdechła i kupiliśmy następną parkę, ale nie była już "rozpłodowa" choć mieli się ku sobie :pavarotti:
Nawet jeszcze piasek mam do nich w kartonach i wapno ;p i klatkę;p
massacre
massacre
  25 Octombrie 2011
styka51
styka51: Ja też miałam..ale za każdym razem jak samica siedziała na jajach, to doprowadzała swojego partnera do śmierci ;c I jak się pisklaki wykluły, to też je zadziobywała Na końcu zdechła i kupiliśmy następną parkę, ale nie była już "rozpłodowa" choć mieli się ku sobie Nawet jeszcze piasek mam do nich w kartonach i wapno ;p i klatkę;p

To mysmy mieli osobne klatki, jak siedziala na jajkach, to samca przenosilismy do drugiej klatki i potem jak mlode sie wykluly, to matke do osobnej klatki a ojca do mlodych- nie pamietam dokladnie bo bylam dzieckiem, ale jakos tak wlasnie trzeba bylo izolowac.

styka51
styka51
  25 Octombrie 2011

Ja też za drugim ojcem przenosiłam ich do osobnych klatek, ale ojciec był uja warty i nie karmił piskąt i pozdychały ;c

gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  25 Octombrie 2011

Ten płaszczyk żółty Stradivarius, 179 zł.

Maskę Wax.

Spray rozjaśniający Joanna

i... chusteczki, theraflu, rutinoscorbin : D
monia669
monia669
  25 Octombrie 2011

A ja to :) http://azjatyckistyl.pl/Szara-Dluga-Bluza-z-Kapturem-Japan-Style-Rozmiar-L-p29.html

Bluza jest naprawdę super.

Paulinessa
Paulinessa
  25 Octombrie 2011
massacre
massacre: dlatego tak jak pisalam, bylam tam raz, ja nie wiem, masochistki jestescie czy jak?

Ja akurat tam jestem, ale na forum, tylko w 2 poddziałach :)
Paulinessa
Paulinessa
  25 Octombrie 2011
"Sukienka" H&M, 79zł.

2 ujęcia: