agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
SoDope
SoDope
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre:

tak mają zestawy ale ja wątpie żeby to było 20 elementowe ... O_o
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: no to chyba nie sa oryginaly

no raczej zapytajmy czy je w ogóle kupiła :D

orygainały kosztują pewnie koło 600+ więc to tylko tania podróbka. U mnie w galerii w sklepiku obuwniczym były identyczne, ale za zaledwie 300zł :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
pijana
pijana
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo to podróbka

Rzeczywiście, w dodatku ta, którą tu już wklejałam i zgłaszałam do Allegro (ze skutkiem wiadomym - brakiem skutku)
http://allegro.pl/czarny-tusz-do-rzes-mac-false-lash-effect-mascara-i1902298050.html
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Octombrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: orygainały kosztują pewnie koło 600+

to jest jeden z klasycznych modeli, zawsze w cenie. mozna zdobyc u nas za £170 minimum, wiec cena by sie zgadzala :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Rzeczywiście, w dodatku ta, którą tu już wklejałam i zgłaszałam do Allegro (ze skutkiem wiadomym - brakiem skutku) kuna no, dobijacie lezacego :C http://allegro.pl/czarny-tusz-do-rzes-mac-false-lash-effect-mascara-i1902298050.html

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  31 Octombrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: orygainały kosztują pewnie koło 600+

Zapomnij... Nie w tym kraju ;d Gdyby Louboutiny kosztowały 600-700 zł to miałoby je naprawdę wiele osób.
massacre
massacre: kuna no, dobijacie lezacego :C

Wybacz :* Ale musisz znać prawdę ;x
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zapomnij... Nie w tym kraju ;d Gdyby Louboutiny kosztowały 600-700 zł to miałoby je naprawdę wiele osób.

na butach to sie akurat znam, spokojnie mozna dostac oryginaly - przynajmniej klasyczne modele. te z nowych sezonow chodza po £600-700. ale jak wylapiesz na sample sale to masz i za £150 - tylko zazwyczaj sa to rozmiary 3,4,5. z wiekszymi ciezko. wiec jak jakas laska ma dojscie do sample sale to kupuje, zeby potem odsprzedac.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wybacz :* Ale musisz znać prawdę ;x

no na kosmetykach kolorowych to ja sie slabo znam. generalnie to zbyt ufna jestem jesli chodzi o takie rzeczy

pijana
pijana
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: na butach to sie akurat znam, spokojnie mozna dostac oryginaly - przynajmniej klasyczne modele. te z nowych sezonow chodza po £600-700. ale jak wylapiesz na sample sale to masz i za £150 - tylko zazwyczaj sa to rozmiary 3,4,5. z wiekszymi ciezko. wiec jak jakas laska ma dojscie do sample sale to kupuje, zeby potem odsprzedac.

Tylko, że ja nie mówię o Anglii, a o Polsce ;) To jest inna rzeczywistość, jeśli o ceny chodzi ;)
massacre
massacre: no na kosmetykach kolorowych to ja sie slabo znam. generalnie to zbyt ufna jestem jesli chodzi o takie rzeczy

Dobrze, że wkleiłaś ten tusz...
mmaryjka
mmaryjka
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdyby Louboutiny kosztowały 600-700 zł to miałoby je naprawdę wiele osób.

i w gruncie rzeczy ma.
w warszawie jest jeden sklep w którym można kupić louboutiny, ceny normalne - jak wszędzie za oryginalne buty tego typu. fakt faktem, że za granicą jest to produkt mniej luksusowy i buty te można dostać na wszelakich wyprzedażach (które czekają mnie w święta:mrgreen:) za naprawdę niewielkie kwoty, ale jednak te 600zł trzeba wyłożyć minimum.
u nas też jest inna mentalność jeśli chodzi o buty i ogólnie ciuchy.
pijana
pijana
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i w gruncie rzeczy ma.

No w Warszawie zapewne inaczej się to przedstawia... U nas w Częstochowie podobno jest wielu milionerów i bogatych ludzi, ale czasem mam wrażenie, że wiele zamożnych (kobiet) idzie na ilość, nie na jakość...
mmaryjka
mmaryjka
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiele zamożnych (kobiet) idzie na ilość, nie na jakość

to też prawda.
ogólnie fakt faktem, że dla większości ludzi 600zł to duży wydatek i zdaję sobie z tego sprawę, ale jakby nie patrzeć są to buty tak uniwersalne, do tego cholernie wygodne i wytrzymałe, że to nie ma nawet o czym mówić.
jedyne co mi się nie podoba to miejsce w którym można je kupić w warszawie - personel
pijana
pijana
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to też prawda. ogólnie fakt faktem, że dla większości ludzi 600zł to duży wydatek i zdaję sobie z tego sprawę, ale jakby nie patrzeć są to buty tak uniwersalne, do tego cholernie wygodne i wytrzymałe, że to nie ma nawet o czym mówić. jedyne co mi się nie podoba to miejsce w którym można je kupić w warszawie - personel

A idzie u nas kupić jakikolwiek model za 600 ? Czy mówisz o UK ? I jaki problem z personelem jest na Moliera 2 (o ile dobrze pamiętam :P) ?
massacre
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie fakt faktem, że dla większości ludzi 600zł to duży wydatek

A mi sie wydaje ze niejedna "niezamozna kobieta" ma kolekcje badziewnych szpilek których suma wyniesie z 600zl jak nie wiecej.
Ja wole mieć takie szpilki jedne bo takie buciki to fo wszystkiego pasuja

gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  31 Octombrie 2011

NIENAWIDZĘ TYCH PODRÓB Z ALLEGRO!

Zawsze kupuję sobie podkład mirace touch max factor. Kosztuje ok 65 zł. Postanowiłam zaoszczędzić, więc zamówiłam z alllegro z przesyłką 35 zł. Tylko co z tego jak było to jedno wielkie gówno? Tak samo z perfumami Amor Amor... wydałam 200 zł na podróbę taką jaką można kupić za 20 zł. Teraz znalazłam takiego faceta co sprzedaje taniej kosmetyki. Nie wiem czy kradzione czy podróby aczkolwiek sprawują się dobrze tak ja te z drogerii.

mirra20
mirra20
  1 Noiembrie 2011

szampon i maskę yes to carrots