agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: iestety nic innego nie mialam z chanel

właśnie mi chodzi o jakiś podkład;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie mi chodzi o jakiś podkład;)

mialam tylko ten :D teraz nawet podkladu nie uzywam, tylko pudru mineralnego z estee, moge polecic, swietny jest :D
mmaryjka
mmaryjka
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mialam tylko ten

kurde, szkoda bo tak się waham czy kupować czy nie kupować
agoosiaaa
agoosiaaa
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kurde, szkoda bo tak się waham czy kupować czy nie kupować

nie mozesz pojsc i wziasc probki?
mmaryjka
mmaryjka
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mozesz pojsc i wziasc probki?

mogę, ale problem polega na tym, że nikt nigdy nie wiem który podkład nadaje się do suchej skóry i nie wiem jakie próbki wziąć
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz ze on nie kryje

Wiem. Do krycia to ja mam jak wiesz EL doublewear, do tego superstay, colorstay, photoready... Chciałam coś lzejszego. Jestem w tym wieku ze nie muszę często kryć bo nie ma czego :rotfl:
poza tym to tak dla przetestowania, po prostu miałam zły dzień xD
Akurat podkład to był w ogóle zakup bez sensu bo mam swoje sprawdzone i to tańsze... Tak, jestem głupia :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: kupowałam w "niby" oryginalnym sklepie:D wszystko było ok i w ogole:D

To dzwine, bo adasia lumpy dobre są jakościowo, chociaż z butów młodego nie jestem zadowolona. Tych co wklejalam jakiś czas temu i pijanej sie podobały.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a miałaś jeszcze jakiś chanel?

Ja kiedyś miałam matujacy, Mat lumiere czy coś w tym stylu - bez szału, choć nie wysuszal skory jak inne matujace podklady, przynajmniej w moim przypadku.

Dzisiaj jeszcze laska na mnie testowala aque i liftujacy. Aqua zero krycia, rzeklabym ze lepszy bb z garniera :rotfl: liftujacy z kolei zwykły - reasumujac podklady chanel są bez szału. Jak mam płacić tyle to zdecydowanie wole Estee Lauder czy YSL

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z estee, moge polecic

Z Estee chyba wszystko jest świetne! Te cienie to dzisiaj peelingiem zmywalam z ręki. Ciekawe co z oczami będzie :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: kurde, szkoda bo tak się waham czy kupować czy nie kupować

Nie kupuj. Chyba ze masz tak jak ja, kupujesz i testujesz, żeby sie przekonać na własnej skórze jaki jest.

mmaryjka
mmaryjka
  1 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Mat lumiere

zupełnie odpada jak dla mnie. nie lubię matujących podkładów, poza tym nie potrzebuję.
ten aqua właśnie testowałam i mnie strasznie ściągnął.
ciągle szukam dobrego podkładu i chyba już zwątpiłam. teraz zmienię pielęgnację i dopiero wezmę się za poszukiwaniu podkładu.
pijana
pijana
  1 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Jestem w tym wieku ze nie muszę często kryć bo nie ma czego

ZMARCHY !!!!!!!!!!!!
massacre
massacre: jestem głupia

Podbijam
massacre
massacre: pijanej sie podobały

Podbijam
massacre
massacre: podklady chanel są bez szału. Jak mam płacić tyle to zdecydowanie wole Estee Lauder czy YSL

Właśnie widzimy :D
massacre
massacre: Ciekawe co z oczami będzie

Rozpuszczalnik :tak:
massacre
massacre
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ZMARCHY !!!!!!!!!!!!

Jeszcze nie mam :fakju:
Jestem w tym doskonałym wieku gdzie i zmarszczek nie ma, i syfow brak :ziober2: tylko miche cieszyć

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 73 złote

to drogo dalas. ja skorzystalem z linka mmaryjki i kupilem za 35 zl chyba. przesylka za darmo :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  1 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: to drogo dalas. ja skorzystalem z linka mmaryjki i kupilem za 35 zl chyba. przesylka za darmo :D

szampon i maska za tyle
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  2 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie oszukali na bluzę z Adidasa -.-' podróba.

kupiłam swoje jedną za 140 a drugą gdzieś koło 170 i żadna nie była podróbą :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  2 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Tonik ogórkowy oraz 4 bułki i śledzie w sosie śmietanowym :zakochany: