agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Noiembrie 2011
Anja
Anja: Buty rzeczywiście cudne Daj ponosić

pewnie na raz, wiec moge oddac :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  5 Noiembrie 2011

kupiłam kurtkę... swojemu facetowi

massacre
massacre
  5 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kupiłam kurtkę... swojemu facetowi

a co Ty tu robisz?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  5 Noiembrie 2011

o tak poznej porze chcialam dopisac :D

mirra20
mirra20
  5 Noiembrie 2011
massacre
massacre: a co Ty tu robisz?

mam gorszy dzień, można tak powiedzieć ale wypiłam już 3 piwa i jest lepiej:D
massacre
massacre
  6 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam gorszy dzień, można tak powiedzieć ale wypiłam już 3 piwa i jest lepiej:D

a ja dwie kawy :D
moj mi dzisiaj przypomnial, ze jutro jestesmy swiadkami na slubie :crylol:
wiem, wiem, takiego zapominalstwa to mozna sie tylko po mnie spodziewac. szal na predkich zakupach, w sumie tylko pare dodatkow kupilam, bo sobie obmyslilam outfit w ciagu dnia. musze jeszcze przeorac szafe, bo byc moze wniose jakies poprawki. na twarzy mam maske, paznokcie pomalowane i wszystko w biegu :rotfl: a jutro jeszcze mam panne mloda czesac, apokalipsa :rotfl:

a co u Ciebie?

mirra20
mirra20
  6 Noiembrie 2011
massacre
massacre: a ja dwie kawy :D

wolę swoje piwa:P

massacre
massacre: moj mi dzisiaj przypomnial, ze jutro jestesmy swiadkami na slubie wiem, wiem, takiego zapominalstwa to mozna sie tylko po mnie spodziewac. szal na predkich zakupach, w sumie tylko pare dodatkow kupilam, bo sobie obmyslilam outfit w ciagu dnia. musze jeszcze przeorac szafe, bo byc moze wniose jakies poprawki. na twarzy mam maske, paznokcie pomalowane i wszystko w biegu a jutro jeszcze mam panne mloda czesac, apokalipsa

no nie wiem gdzie Ty masz łeb:P

massacre
massacre: a co u Ciebie?

w pracy trochę komplikacji ale dam rade
facet mnie wkurzył dzisiaj ale nie będę się zagłębiała w szczegóły, nie jestem aż tak wylewna w tej kwestii, zwłaszcza na forum
massacre
massacre
  6 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie wiem gdzie Ty masz łeb:P

ja to mowie, ze nie obciazam glowy zbednymi informacjami :Rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: w pracy trochę komplikacji ale dam rade facet mnie wkurzył dzisiaj ale nie będę się zagłębiała w szczegóły, nie jestem aż tak wylewna w tej kwestii, zwłaszcza na forum

:D
wkurzy, pozniej odkurzy, a jak nie, to bedzie mial pozamiatane ;)
splywam, przeoralam szafe i nie mam weny :and:
ide dalej myslec :D
:bye:

mmaryjka
mmaryjka
  6 Noiembrie 2011

olejek z witaminą e. zastanawiałam się nad serum, ale w końcu wzięłam to bo potrzebna mi pipeta. i jeszcze szmatki muślinowe, ale już je rozpieczętowałam i zamieszkały w łazience

massacre
massacre
  6 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: olejek z witaminą e. zastanawiałam się nad serum, ale w końcu wzięłam to bo potrzebna mi pipeta. i jeszcze szmatki muślinowe, ale już je rozpieczętowałam i zamieszkały w łazience

Daj znać jak ten olejek. Ostatnio testuje serie z witamina E ;)

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  7 Noiembrie 2011
massacre
massacre: jedyne £24 w Miss Pridigy

śliiiiiiiczne :and:
mmaryjka
mmaryjka
  7 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Daj znać jak ten olejek.

na razie mogę tylko napisać, że wcale się tak szybko nie wchłania i ładnie pachnie.
chyba dodam go trochę do oleju którym myję twarz.
massacre
massacre
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: śliiiiiiiczne

i strasznie slizgie - do wyrzucenia :and:

gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  7 Noiembrie 2011
massacre
massacre: i strasznie slizgie - do wyrzucenia

eee no to wyślij mi je a nie do wyrzucenia :
massacre
massacre
  7 Noiembrie 2011
gagulina
gagulina: eee no to wyślij mi je a nie do wyrzucenia :

masz rozmiar 40? nie wydaje mi sie ^^
a jak masz, to moge wyslac :)