agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
feuliette
feuliette
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: .

me gusta :D a duzo siedze w necie i widze troszke fejczurków :D
pijana
pijana
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Timberland nie ma takich drogich torebek Ta co mi sie podobała, była za £250, jedynie tysiaczek a nie dwa i poł

Halo, mieszkam w Polsce :bye:
http://sklep.sizeer.com/timberland-torba-briefcase-with-double-compartment-akcesoria-timberland,typ_marka,A,TI,50405142.bhtml
http://sklep.sizeer.com/timberland-torba-soft-briefcase-akcesoria-timberland,typ_marka,A,TI,50405143.bhtml
pijana
pijana
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre: torebek

W sumie to TORBY są.
pijana
pijana
  8 Noiembrie 2011

Ale i tak drogo w ch.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ile za nie byś chciała?:D

nic. podejrzewam jednak, ze masz na nie za waska stope.
jak chcesz, to Ci wysle, najwyzej oddasz mamie :rotfl:

SYLVINKA!!!!!!!!!
JESTES BOSKA
:w00tjump:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Halo, mieszkam w Polsce http://sklep.sizeer.com/timberland-torba-briefcase-with-double-compartment-akcesoria-timberland,typ_marka,A,TI,50405142.bhtml http://sklep.sizeer.com/timberland-torba-soft-briefcase-akcesoria-timberland,typ_marka,A,TI,50405143.bhtml

:crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre:

Czego rżysz :swir:
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre: nic. podejrzewam jednak, ze masz na nie za waska stope. jak chcesz, to Ci wysle, najwyzej oddasz mamie

jak to nic to Ci mogę wysłać coś polskiego w zamian czego nie masz u siebie za darmo to nic nie ma:P
massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to nic to Ci mogę wysłać coś polskiego w zamian czego nie masz u siebie za darmo to nic nie ma:P

Dawaj adres na pw. Jak dostaniesz buty to mi wyslesz coś z Ziaji :w00t:

massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to nic to Ci mogę wysłać coś polskiego w zamian czego nie masz u siebie za darmo to nic nie ma:P

Dawaj adres na pw. Jak dostaniesz buty to mi wyslesz coś z Ziaji :w00t:

gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  9 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem pod wrażeniem samej siebie :D

Bo jesteś BOSKA!!! :zakochany:
massacre
massacre
  9 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: Czego rżysz

Bo zamawiam z Timberlanda i jak robię tracking parcel to pokazuje, ze wychodzi z depot w Holandii, przez Niemcy do Anglii a i tak jest taniej niż w Polsce. Z moja słaba znajomością geografii wnioskuje, ze Timberland jednak ma bliżej do Polski niż do Anglii. Skąd oni sobie te ceny wzięli? :rotfl:

Hana25
Hana25
  9 Noiembrie 2011

Przewijak za 5 zł....w stanie bardzo dobrym.
Ziaja sopot spa peeling gommage wygładzający
AA krem sensitive nature z bławatkiem +20

mirra20
mirra20
  9 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Dawaj adres na pw. Jak dostaniesz buty to mi wyslesz coś z Ziaji

dobra stoi:mrgreen:
massacre
massacre
  9 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ziaja sopot spa

loffciam ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: dobra stoi

WYSLALAM :ziober2:
szczegoly na PW :D