agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Wylapalismy tanie mieszkanie, wkleilabym do tematu, ale to straszna rudera i potrzebuje "trochę" pracy :)

no to gratuluje:)

massacre
massacre: Jak dobrze, ze mam faceta Polaka, wszystko w niej zrobi Moja koleżanka (Polka) jest z Kolumbijczykiem, 3 tygodnie czekała aż ten jej żarówki wymieni

oj, tak to jest plus większości polskich facetów
matko to już bym prędzej sama je wymieniła...

massacre
massacre: Tak wiec teraz jesteśmy w sumie jak na walizkach. Nie wiem ile na starym mieszkaniu będziemy, 2 tygodnie, 2 miesiące? Chcemy, żeby na święta wszystko było gotowe. Tu mamy tylko 2 pokoje, tam 3. Młody musi mieć w końcu własny pokój, bo już nas denerwował...

no to rozumiem
święta:D też w tamtym roku przeprowadzałam się do nowego domu

massacre
massacre: Ostatnio w niedziele z rana myślimy ze on śpi, cicho pod kolderka i nagle słyszymy: daddy, why u pushin mummy?

ahaha nakrył Was:lol: i jak się tłumaczyliście?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no to gratuluje:)

Dzieki. Wolalabym domek z ogrodkiem :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: święta:D też w tamtym roku przeprowadzałam się do nowego domu

Święta w nowym domu, fajna sprawa jeśli sie zdarzy z urządzeniem ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: ahaha nakrył Was i jak się tłumaczyliście?

Na szczęście jest jeszcze "glupiutki" a myśmy tylko parskneli śmiechem. Trzeba było wstać i zrobić mu śniadanie xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Dzieki. Wolalabym domek z ogrodkiem

wiadomo... ale nie można mieć wszystkiego od razu, moi rodzice budowali dom 10 lat...

massacre
massacre: Na szczęście jest jeszcze "glupiutki" a myśmy tylko parskneli śmiechem. Trzeba było wstać i zrobić mu śniadanie xD

uważaj, bo dzieci coraz szybciej dorastają:P
pijana
pijana
  12 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Ostatnio w niedziele z rana myślimy ze on śpi, cicho pod kolderka i nagle słyszymy: daddy, why u pushin mummy?

:crylol: Ahahaha
massacre
massacre
  12 Noiembrie 2011

Pytanie do Beaty:

Jak sie sprawują nowe soczewki?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  12 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Pytanie do Beaty: Jak sie sprawują nowe soczewki?

pamietasz, jak mam na imie;)?:pavarotti:

bardzo dobrze, oko jest nawilzone, jak wspominalam- sa super mieciutkie:) wczoraj z rozpedu zakladalam je "po lewej stronie";)
massacre
massacre
  12 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: pamietasz, jak mam na imie;)?

pamietam imiona wszystkich rywalek, ktore chca mi odbic facetow :kv3:

Babsy
Babsy: bardzo dobrze, oko jest nawilzone, jak wspominalam- sa super mieciutkie:) wczoraj z rozpedu zakladalam je "po lewej stronie";)

ja dzisiaj zalozylam lewe na prawe, prawe na lewe
uzywam tych, tez sa swietne, mieciutkie i extra nawilzone:

Babsy
Babsy
  12 Noiembrie 2011
massacre
massacre: pamietam imiona wszystkich rywalek, ktore chca mi odbic facetow

hłe hłe;P mowisz o Olly'm czy o Jaro?:swir:

massacre
massacre: ja dzisiaj zalozylam lewe na prawe, prawe na lewe uzywam tych, tez sa swietne, mieciutkie i extra nawilzone:

tez chyba kiedys je mialam:)
massacre
massacre
  12 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: hłe hłe;P mowisz o Olly'm czy o Jaro?

chyba nie chcesz mi powiedziec, ze dobieralas sie do Jarka? :crylol:

wez mnie wykop sprzed komputera, musze sie pakowac, a balagan wokol mnie mnie przerasta, wiec stwierdzilam, ze usiade przed komputerem a wszystko samo sie zrobi :D
Babsy
Babsy: tez chyba kiedys je mialam:)

takie w kit, jestem zadowolona, bo nie wysuszaja mi oczu. tak zawsze mialam problem pod wieczor.
a i dla astygmatykow jest ograniczony wybor. te sa dwutygodniowe, ale jak sie komus nie chce wyjmowac ich na noc, to mozna nosic je bity tydzien o_O.

Babsy
Babsy
  12 Noiembrie 2011
massacre
massacre: chyba nie chcesz mi powiedziec, ze dobieralas sie do Jarka?

nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam^^:P

massacre
massacre: wez mnie wykop sprzed komputera, musze sie pakowac, a balagan wokol mnie mnie przerasta, wiec stwierdzilam, ze usiade przed komputerem a wszystko samo sie zrobi

:nfw:

massacre
massacre: takie w kit, jestem zadowolona, bo nie wysuszaja mi oczu. tak zawsze mialam problem pod wieczor.

przy ktorychs tez tak mialam:) a jak jeszcze byla jakas impreza i zdejmowalo sie je dopiero w srodku nocy, to w ogole.

massacre
massacre: a i dla astygmatykow jest ograniczony wybor.

ano wlasnie... dobrze, ze ja oprocz krotkowzrocznosci sie astygmatyzmu nie dorobilam.

massacre
massacre: te sa dwutygodniowe, ale jak sie komus nie chce wyjmowac ich na noc, to mozna nosic je bity tydzien o_O.

myslalam, ze po dziennych/calodobowych sa tylko miesieczne itd.;) kiedys bylam optyka, a dziewczyna sie pyta o "soczewki do spania";D
styka51
styka51
  12 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Rudy/brązowy komin i czarne rękawiczki z cekinkami jakimiś :zakochany:
I ostatnio botki do auta za 49,99 :lol:
mirra20
mirra20
  12 Noiembrie 2011

moje ostatnie nabytki

massacre
massacre
  12 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam^^:P

glupia pindo, wiesz ze on ma slabosc do takich cycuszkow jakie ty posiadasz :krzeslo:

Babsy
Babsy: myslalam, ze po dziennych/calodobowych sa tylko miesieczne itd.;) kiedys bylam optyka, a dziewczyna sie pyta o "soczewki do spania";D

agoosia pisala ze ma takie miesieczne bez zdejmowania na noc. mi jednak nie sa wskazane.

Konto usunięte
Konto usunięte: moje ostatnie nabytki

ta kiecka :napalony:

mirra20
mirra20
  12 Noiembrie 2011
massacre
massacre: ta kiecka

stwierdziłam że będę częściej chodzić w kobiecych sukienkach, więc kupiłam żeby chodzić do pracy, mohito 45zł:mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: stwierdziłam że będę częściej chodzić w kobiecych sukienkach, więc kupiłam żeby chodzić do pracy, mohito 45zł

Śliczna, bardzo kobieca :)

A ja ostatnio nic nie kupiłam, za wyjątkiem zwykłej opaski :and: