agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Noiembrie 2011

buty dla Mlodego. Pijanej sie pewnie spodobaja :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  9 Noiembrie 2011

przyszly moje soczewki:D super miekkie i nawilzone, jeszcze takich chyba nie mialam.a poprzednia pare tez niby mialam z tej samej firmy.

massacre
massacre
  9 Noiembrie 2011

A jakie masz?
Bo mi tez jakiś czas temu dała bardziej nawilzone, mieciutkie jak zelki
Acuvue Oasys

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  9 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Pijanej sie pewnie spodobaja

Się wie :D A ceny w Polsce... Aaa, nawet mi się nie chce o tym gadać i wkuwiać na nowo :rotfl:
Babsy
Babsy
  10 Noiembrie 2011
massacre
massacre: A jakie masz?

te:)
massacre
massacre
  10 Noiembrie 2011

Słyszałam wiele dobrego o Bausch&Lomb, jakoś jednak nikt mi nigdy ich nie przepisał :woot:

gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  10 Noiembrie 2011

Muszę się pochwalić tym co kupiłam, bo zaraz nie wytrzymam.

Antybiotyk, probiotyk, magnez, wapno.

i czerwone legginsy z Cubusa (50 zł) tak żeby mi się miło leniuchowało.

Adidasowa
Adidasowa
  10 Noiembrie 2011

Żel pod prysznic z brokatem :zakochany:
masło do ciała (truskawkowe)
perfumy (AVON)
krem do depilacji
:mrgreen:

mirra20
mirra20
  10 Noiembrie 2011

sukienkę w kwiaty i szarą bluzkę mohito

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  10 Noiembrie 2011

czarne afrykanskie dildo

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  11 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: czarne afrykanskie dildo

Wrzuć zdjęcie, bo nie uwierze :ziober2:

mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Wrzuć zdjęcie, bo nie uwierze

a Ty co mi miałaś napisać:nfw:
massacre
massacre
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty co mi miałaś napisać

Już powiedziałam! Dostaniesz paczkę, będzie pasować, to pogadamy. Mi sie nie spieszy, z reszta jestem w trakcie zmieniania adresu, wiec pewnie ten na paczce nie będzie aktualny :) będzie git jak po świętach wyslesz ;***

mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Już powiedziałam! Dostaniesz paczkę, będzie pasować, to pogadamy. Mi sie nie spieszy, z reszta jestem w trakcie zmieniania adresu, wiec pewnie ten na paczce nie będzie aktualny :) będzie git jak po świętach wyslesz ;***

uparciuch:P jak to zmieniasz adres?
massacre
massacre
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to zmieniasz adres?

Wylapalismy tanie mieszkanie, wkleilabym do tematu, ale to straszna rudera i potrzebuje "trochę" pracy :)
Jak dobrze, ze mam faceta Polaka, wszystko w niej zrobi :crylol:
Moja koleżanka (Polka) jest z Kolumbijczykiem, 3 tygodnie czekała aż ten jej żarówki wymieni :rotfl:
Tak wiec teraz jesteśmy w sumie jak na walizkach. Nie wiem ile na starym mieszkaniu będziemy, 2 tygodnie, 2 miesiące? Chcemy, żeby na święta wszystko było gotowe. Tu mamy tylko 2 pokoje, tam 3. Młody musi mieć w końcu własny pokój, bo już nas denerwował... Ostatnio w niedziele z rana myślimy ze on śpi, cicho pod kolderka i nagle słyszymy: daddy, why u pushin mummy? :ninja: