agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Czerwone rajstopy 40den i
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w jaki sposób? chyba nie idąc po betonowym chodniku?

no po zwyklym chodniku z lekkiej goreczki.

Konto usunięte
Konto usunięte: Aśka! Chcesz wyrzucać buty? Wstydz się...

oddam do charity, zawsze lumpy oddaje do charity. nic sie nie zmarnuje :D

Konto usunięte
Konto usunięte: szok,nie wiem czemu ale wyglądasz mi na niską osobę i max rozm 39

no niska jestem, jedyne 174cm :rotfl:
nosze z reguly 39, ale z racji tego ze mam wysokie podbicie i szeroka stope niektore buty musze miec wieksze, a te czerwone to akurat 40 :tak:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre: oddam do charity, zawsze lumpy oddaje do charity. nic sie nie zmarnuje :D

a już myślałam że śmietniki zasilasz tak zacnym obuwiem

massacre
massacre: no niska jestem, jedyne 174cm nosze z reguly 39, ale z racji tego ze mam wysokie podbicie i szeroka stope niektore buty musze miec wieksze, a te czerwone to akurat 40

nie dość że mamy taki sam wzrost to stopę też :lol:
massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zamiast oddać dla biednych dzieci to w śmietnik chce wrzucić no jaka no...

gdzie ja napisalam ze do smietnika wyrzuce? :martuska: co najwyzej do kontenera na odziez dla ludzi Afryki.

Konto usunięte
Konto usunięte: Albo dla biednych forumowiczek, zamieszkujących biedaczkową Polskę :D

przeciez napisalam, jak ktos ma rozmiar 40 to moge wyslac, mi to wszystko jedno, gdzie te buty trafia
Konto usunięte
Konto usunięte: wczoraj- 3 pary butów, sukienke, sweter, palete cieni, lakiery do paznokci, spodenki, spodniczke, sweterek, 2 bluzki, torebke, inny sweterek, rajsopy, odzywke, maseczke do twarzy czekoladowa, olejek do ciala

na zdjeciu masz ten sam model torby, na ktorej oryginal nie mogl sobie pozwolic Pajacykow i wyskoczyl z fejkiem? :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre: gdzie ja napisalam ze do smietnika wyrzuce? co najwyzej do kontenera na odziez dla ludzi Afryki.

no wiesz, nigdzie ale wyrzucanie mi się od razu kojarzy ze śmietnikiem
Babsy
Babsy
  8 Noiembrie 2011

torbiszcze
czapke
zel do mycia twarzy i krem
zel pod oczy
klipsy
zamowilam ponczochy i pare cm kwadratowych materialu zwanych stringami i staniczkiem^^

massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_223020542865_-1?breadcrumb=Home%7EKids

fajna kurtalka, moj ma trzy kurtki, jedna kupilam teraz w weekend, co czasu nie mialam fot powrzucac. ma kamizelke z Timberlanda, trzy z Nexta... i sie zastanawiam czy kupowac mu na ten sezon nowa, czy nie, bo w sumie wszystkie sa mu dobre...
jak cos, to mysle o parce, albo o tej kurtce z logo Machester United ze sklepu Man Utd ofkors
ta kupilam w weekend - taka elegantsza, na slub mu kupilam, ale ogolnie do jego stylu fajnie pasuje :D

no i taka czerwona mi sie podoba z Man Utd

massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Czerwone rajstopy 40den i http://3.bp.blogspot.com/-4AUDWgF_mWA/ThtJdhL3R2I/AAAAAAAAAg8/4YpfWpSS3z8/s400/eveline-extra-soft-allergique.jpg

O matko ! Eveline ma na kazdym produkcie szwajcarska flage? :w00t:
czy to znaczy, ze znalazlam firme, ktorej 2 lata temu w PL kupilam maske i zapomnialam nazwy? :D

massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak zacnym obuwiem

chyba Cie ponioslo z tym zacnym :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie dość że mamy taki sam wzrost to stopę też

dzieli nas jedynie jakies 10 kilo :rotfl:

massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: torbiszcze

jaka jaka?
ja MUSZE sobie torbe na zime kupic... J. juz sie trzesie i buja jak oblakany na sluch o nowej torebce :rotfl:
ale zadna mi sie juz nie podoba :crylol:
Podobala mi sie jedna z Timberlanda i kurna wycofali... jakos niedawno, bo jeszcze z 3 miechy temu byla :and:

mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre: chyba Cie ponioslo z tym zacnym

to miał być komplement na temat Twojego gustu:P

massacre
massacre: dzieli nas jedynie jakies 10 kilo

oj chyba mniej:P
Babsy
Babsy
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre: jaka jaka?

taka jakby listonoszka, z klapa, w wezowy wzorek;) nie chce mi sie teraz foto robic;P
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
massacre
massacre: O matko ! Eveline ma na kazdym produkcie szwajcarska flage? czy to znaczy, ze znalazlam firme, ktorej 2 lata temu w PL kupilam maske i zapomnialam nazwy? :D

Nie... Tylko na tym kremie jest ta flaga.
A ze Szwajcarią to Neutrogena mi się kojarzy, nawet jakieś kremy z tego w Rossmannie w promocji są.
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: A ze Szwajcarią to Neutrogena mi się kojarzy

Żle... Neutrogena ma Norweską flagę :ninja:
massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to miał być komplement na temat Twojego gustu:P

och, dziekuje :D
fakt, ladne sa... i tylko ladne :D

Konto usunięte
Konto usunięte: oj chyba mniej:P

zima idzie, wiec chyba tak :crylol:

styka51
styka51: A ze Szwajcarią to Neutrogena mi się kojarzy, nawet jakieś kremy z tego w Rossmannie w promocji są.

nastepna, Neutrogena ma norweska flage :D
kurde, ale poszukam Eveline maski jakies, zobacze... a juz mialam nadzieje, ze odnalazlam ta cudowna marke ^^

a co do tematu, wlasnie przyszlo z Very
gacie dla mojego i sukienka/tunika/ t-shirt for me

czekam jeszcze na paczke z Nexta i z Timberlanda. Next ma dzisiaj przyjsc, Timberland prawdopodobnie jutro. Jak bede to wstawie foty... kurcze odkurzacz wyjelam, prosi zeby go wlaczyc, a ja siedze i nic nie robie :And: