agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No to na pewno plus trudniej być wrednym na odległość:P a skoro Twoj tata sie ożenił to chyba jest szczęśliwy, no chyba że to byl ślub z rozsądku:P

Rozmawialam z nim przez telefon. Jedna moja siostra sie na niego obrazila i z nim nie rozmawia o_O
Ja sie zapytalam, czy jest szczesliwy. Jest. Dla mnie to najwazniejsze. Z reszta poznalam jego malzonke jakies 2 lata temu jak bylam w Polsce... wiec nie jest to dla mnie jakis taki wielki szok. Niespodzianka, ze chcial po raz drugi. Jego zycie, a jego szczescie jest i moim szczesciem :) Maja przyleciec do nas, byc moze w marcu.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  29 Noiembrie 2011

No i masz bardzo zdrowe podejście popieram. Chociaz sama nie wiem na 100 procent czy bym miala takie samo podejście, bo moi rodzice raczej są z tych którzy są że sobą do śmierci, tak mi sie wydaje.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo moi rodzice raczej są z tych którzy są że sobą do śmierci,

I tego im zycze. Moi ze soba nie sa juz dosc dlugo, wiec wiesz... Gdyby moj ojciec sie hajtnal chwile po rozwodzie to pewnie moja reakcja bylaby sporym bulwersem :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  29 Noiembrie 2011

No tak, to by zmieniało postać rzeczy, bo taki ślub chwile po rozwodzie to wg mnie taka trochę zdrada.

mmaryjka
mmaryjka
  29 Noiembrie 2011
massacre
massacre: jak sie okaze suka to kij, mieszka wystarczajaco daleko bym mogla to zaakceptowac

ciesz się, że daleko. ja przez(na szczęście!) tylko miesiąc musiałam się użerać z ową suką
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mój brat w sumie też ma długie na szczęście mój facet nie i do tego ma jasne, więc spoko;d

faceci nie powinni miec ladniejszych rzes od kobiet :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: na moich rzadkich i krotkich efekt daje naprawde super, tylko ze jak chce zeby naprawde fajnie bylo to uzywam zalotki

o jaaa, uzylam wczoraj i dzisiaj, normalnie jestem zakochana w tym tuszu :zakochany:
i wydaje mi sie, ze mam dosyc krecone rzesy, ze chyba zalotki mi nie potrzeba :woot:

massacre
massacre: Wzięłam jeden bo nie wiedziałam jak będzie wyglądać. Ale są super, świetnej jakości, te ścienne. Wybierasz 12 zdjęć, background. Tak mi sie spodobał, ze dla dziadków zamowilam z kubkami i brelokami. Bedą mieli wnuka wszędzie

no ja co roku robie kalendarze z mlodym :) kubki tez juz przerabialam, bryloczek to niezly pomysl :tak: moze tez zamowie :woot:
mmaryjka
mmaryjka
  29 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o jaaa, uzylam wczoraj i dzisiaj, normalnie jestem zakochana w tym tuszu

no widzisz, czyli wszystko zależy od rzęs:)
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no widzisz, czyli wszystko zależy od rzęs:)

no na pewno :mrgreen:
ale mimo to kiedys wyproboje tego twojego lancome - kto wie, moze bedzie nawet lepszy :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  29 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale mimo to kiedys wyproboje tego twojego lancome - kto wie, moze bedzie nawet lepszy

on tak nie wydłuża, bardziej zagęszcza/pogrubia
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 Noiembrie 2011

odzywke isana z babassu, nafte, olej rycynowy, witamine e w plynie, paste blenda med, zel do golenia gilette, maseczki z awokado.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  30 Noiembrie 2011

Dzisiaj przyszly:

i kapcie dla mlodego :zakochany:

:lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: on tak nie wydłuża, bardziej zagęszcza/pogrubia

a to jednak niebardzo, ja jednak najbardziej to na wydluzenie licze :)
pijana
pijana
  1 Decembrie 2011

W końcu i ja kupiłam Tangle Teezer :D

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  1 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W końcu i ja kupiłam Tangle Teezer :D

jaki kolor? :w00t:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  1 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Biedaczkowy portfel dla Mańka.
pijana
pijana
  1 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: jaki kolor?

Pomarańczowy, żeby łatwo było ją znaleźć w torbie i domu :rotfl: