agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  27 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: normalnie tylko ja jedna mam jakies lewackie rzesy

mój brat w sumie też ma długie:and: na szczęście mój facet nie i do tego ma jasne, więc spoko;d
sylwik
sylwik
  28 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mam wlasnie identyczne moje rzesy jak te na zdjeciu before. i w sumie dosyc geste sa - z tym ze wlasnie krotkie. wiec najwyzej zobacze i sie przekonam, ale jesli rzeczywiscie tak wydluza jak mowisz to jest szansa, ze bede w 7mym niebie

na moich rzadkich i krotkich efekt daje naprawde super, tylko ze jak chce zeby naprawde fajnie bylo to uzywam zalotki:lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Noiembrie 2011

Dostalam paczke od Mirra20 :ziober2:
Dziekuje xxxxxxxxxxxxxxxx
To zdjecie robione przez Nia - sama tez zrobilam, ale nie mam jeszcze w domu neta zsynchronisowanego ze wszystkimi urzadzeniami, wiec ... moze pozniej wrzuce :D

Dziekuje :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  28 Noiembrie 2011

foteczka prezentu od Mirry :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  28 Noiembrie 2011

Cieszę sie doszło i to tak szybko:D i polecam sie na przyszłość;)

massacre
massacre
  28 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Cieszę sie doszło i to tak szybko:D i polecam sie na przyszłość;)

Jak bede miala czas, to pojde do jakiegos obuwniczego, popstrykam fotki i sobie wybierzesz co chcesz :rotfl:
10 dni nie? Tez jestem pelna podziwu :D

mirra20
mirra20
  28 Noiembrie 2011

He he he spoko w koncu mam fioła na punkcie butów:D jakie dziesięć wysyłałam w ten czwartek po poludniu, a pani na poczcie mowila zeby sie spodziewać w srode albo czwartek że bedzie dostarczona.

massacre
massacre
  28 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie dziesięć wysyłałam w ten czwartek po poludniu, a pani na poczcie mowila zeby sie spodziewać w srode albo czwartek że bedzie dostarczona.

Ach bo spojrzalam na date Twojej wiadomosci... No to faktycznie szybko xD
Nie spodziewaj sie mnie jednak szybko w obuwniczym, moja trasa teraz ogranicza sie do Ikei :rotfl:
No moze jeszcze w pare innych miejsc... ale to tak, zeby mieszkanie zagospodarowac.

mirra20
mirra20
  28 Noiembrie 2011

Wcale się nie dziwię;) wiem jak to jest jak sie chatę wyposaża:D

massacre
massacre
  28 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wcale się nie dziwię;) wiem jak to jest jak sie chatę wyposaża:D

Nius dnia, albo i roku - moj tata sie hajtnal, po raz drugi :szok:
Nie wiem czy chce dac mi przyklad... czy co :woot:
To ja mialam go zaszokowac slubem w Vegas albo cos... mam tylko nadzieje, ze moja macoszka nie ma 25 lat, bo umre :crylol:

mirra20
mirra20
  28 Noiembrie 2011

No to rzeczywiście nius że szczęka moze opaść... Wiesz każdy szuka towarzystwa, a w koncu psy na lata sie nie gryźą;)

massacre
massacre
  28 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No to rzeczywiście nius że szczęka moze opaść... Wiesz każdy szuka towarzystwa, a w koncu psy na lata sie nie gryźą;)

Pierwsze slysze to o psach :D
Moj tata mial pare dziewczyn... ale nie wiedzialam, ze bedzie sie hajtac :-O
Kopara mi opadla... ale luz, jedna babcia gratis dla mojego syna :rotfl:

mirra20
mirra20
  28 Noiembrie 2011

Powiedzenie stare jak świat:D no wlasnie zawsze większa rodzinka tylko zeby ta babcia w porządku była oczywko

massacre
massacre
  28 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko zeby ta babcia w porządku była oczywko

mnie to w sumie wieje. najwazniejsze, zeby moj tatek byl szczesliwy ^^
jak sie okaze suka to kij, mieszka wystarczajaco daleko bym mogla to zaakceptowac :rotfl:

mirra20
mirra20
  28 Noiembrie 2011

No to na pewno plus trudniej być wrednym na odległość:P a skoro Twoj tata sie ożenił to chyba jest szczęśliwy, no chyba że to byl ślub z rozsądku:P