agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  25 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: mam jeszcze!

pokaż jego zdjęcie, bo nie wiem czy też nie mam takiego w małej wersji
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  25 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaż jego zdjęcie, bo nie wiem czy też nie mam takiego w małej wersji

o, takie.
w wakacje w Köln kupilem.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mango scrub z bodyshopu jest moim nr 1

podbijam oczywko :rock:

Konto usunięte
Konto usunięte: mango jest najlepsze, choć jeśli chodzi o nawilżenie to są lepsze niestety.

mango jest dla mnie najlepsze, nie wiem czy sa lepsze, ale jako ze jestem nim usatysfakcjonowana w 100%, zaprzestalam dalszego szukania.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: mam jeszcze! http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/11/bbbf89015cc6092385c573e9936b7ed3.gif?1322174051

chcesz dostac?

ja w zeszlym roku zostawilam cale opakowanie w polandzie :and:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  25 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chcesz dostac?

za mala jestes :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: za mala jestes :D

wejde na stolek.
Paulinessa
Paulinessa
  25 Noiembrie 2011
mmaryjka
mmaryjka
  25 Noiembrie 2011
massacre
massacre: mango jest dla mnie najlepsze, nie wiem czy sa lepsze

no w body shopie nie ma. kupuję głównie dlatego, że są wydajne i ładnie pachną.
jeśli bym miała patrzeć na nawilżenie to nic lepszego niż vichy nie znalazłam, bo nic nie nawilża mi skóry na więcej niż 24h, a on tak.

Konto usunięte
Konto usunięte:

kiedyś tego szukałam i nigdzie nie mogłam znaleźć
Paulinessa
Paulinessa
  26 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś tego szukałam i nigdzie nie mogłam znaleźć

Znalazłam w aptece. Bardzo dobrze nawilża i jest leciutki :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo nic nie nawilża mi skóry na więcej niż 24h

Kwestia skory. Ja chyba az takiej suchej nie mam :woot: Z reszta mi na wiecej niz 24h nie potrzeba, bo i tak z rana prysznic, z wieczora kapiel lub prysznic i smaruje sie na nowo. A jak sie peelinguje mango to w ogole sie nie smaruje - nie musze.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  26 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Znalazłam w aptece. Bardzo dobrze nawilża i jest leciutki

właśnie patrzyłam w super pharmie i nie było. popatrzę, bo to chyba jakieś grosze kosztuje?
na razie jestem zachwycona żelem hialuronowym z BU i muszę zamówić zapas
styka51
styka51
  26 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Dwie jednorazówki z gilleta :lol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli bym miała patrzeć na nawilżenie

znalazłam według mnie bardzo dobry krem

są na noc i na dzień.
według mnie bardzo dobrze nawilżają.

Woda jest niezbędna dla zdrowego wyglądu skóry. Kosmetyki BeautyCycle z linii Woda głęboko nawilżają skórę normalną i suchą. Ultranawilżająca linia produktów wspomaga proces cyrkulacji wilgoci, chroniąc skórę przed odwodnieniem.
Wyciąg z fiołka trójbarwnego wspomaga proces nawilżania skóry od wewnątrz i od zewnątrz. Zwalcza przyczyny i objawy przesuszania skóry, odświeża skórę i sprawia, że nabiera ona promiennego blasku.
Kompleks Microquad optymalizuje transport składników w głąb skóry, zwiększając jednocześnie ich skuteczność.
Hialuronian i witamina E wygładzają skórę oraz ożywiają jej koloryt i zapobiegają uczuciu przesuszenia.
Filtr SPF 15 UVB/UVA o szerokim spektrum chroni skórę przed działaniem szkodliwych czynników środowiska i wolnych rodników.
Składniki wiążące wodę zwiększają poziom wilgoci i zatrzymują ją wewnątrz skóry, dzięki czemu ta staje się gładka i ujędrniona.
pijana
pijana
  26 Noiembrie 2011

Chciałam kupić:
http://www.douglas.pl/douglas/Zapachy-Zapachy-damskie-Zestawy-Mexx-Woman_product_3000046966.html
Ale fajnie, że u mnie w Douglasie nadal kosztuje 62 zł :zonk: Może 40 to cena w internetowym, a może u mnie w uja lecą (wcale bym się nie zdziwiła).

Paulinessa
Paulinessa
  26 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie patrzyłam w super pharmie i nie było. popatrzę, bo to chyba jakieś grosze kosztuje? na razie jestem zachwycona żelem hialuronowym z BU i muszę zamówić zapas

Około 10zł, fajnie działa na cerę.

co do k. hialuronowego, myślałam nad takowym tonikiem :) Ale za dużo kwasów bym miała już, bo zamierzam stosować na noc glikolowy w kremie. Ewentualnie z mlekowym na dzień coś też. Więc chyba zamówię sobie wodę oczarową.