agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Noiembrie 2011

Mascara Benefit - They're Real, Baza Benefit's POREfessional

Vichy Normaderm na noc, glowki do szczoteczki do zebow.

Dla mlodego: pizama cookie monster:

pizama cars:

No i prezenty swiateczne - 2 bluzy z animals, suszarko-costam, lakiery, jakies tam zestawy kosmetykow, robot-robak (pewnie nie dziala ale fajnie wygladal), mydelka w ksztalcie zwierzatek, mydelka-rozyczki, paddington bear, jakas tam bransoletka i reszty nie pamietam nawet.
aha 2 kalendarze ze zdjeciami mlodego na rok 2012.

368212
368212
  26 Noiembrie 2011

sukienke, ta z drugiego zdjecia oraz przebranie czerwonego kapturka :mrgreen:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: aha 2 kalendarze ze zdjeciami mlodego na rok 2012.

Z Vista Print za £0.99? Ja zamowilam 3, jeden przyszedl dla nas a te trzy z dedykacjami dla babci, babci i dziadka :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  27 Noiembrie 2011
368212:
sukienke

nie podoba mi sie, ale Ciebie to bym zjadla :w00t:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Noiembrie 2011

Wlasnie zamowilam fioletowy szampon z Joico i odzywke bez splukiwania:

No i z seri prezentow swiatecznych:

mmaryjka
mmaryjka
  27 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

używałaś go już? bo dla mnie do dupy;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: używałaś go już? bo dla mnie do dupy;)

a czego dokladnie, bo wkleilam pare rzeczy? :)
mmaryjka
mmaryjka
  27 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a czego dokladnie, bo wkleilam pare rzeczy?

kurde, usunął się odnośnik. tusz
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kurde, usunął się odnośnik. tusz

z benefita? nie, jeszcze go nawet nie otwieralam - na razie mam ten krecacy sie z diora, ten w sumie kupilam bo byly ''duty free prices'' w debenhamsie, a na zdjeciu reklamujacym wygladal kozacko.
ale kurcze mam nadzieje ze fajny bedzie :and: :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Z Vista Print za £0.99? Ja zamowilam 3, jeden przyszedl dla nas a te trzy z dedykacjami dla babci, babci i dziadka

:rotfl:
nie, kurcze nie pomyslalam o tym :facepalm:
mmaryjka
mmaryjka
  27 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z benefita?

nieeeeee. ten lancome! hypnose drama. mi strasznie sklejał rzęsy, ale dla mnie jego konsystencja była zbyt 'gumowa', nie wiem jak to określić. za to szczota super! wielka i na początku ciężko się nią obsłużyć, szczególnie jak ktoś woli i używa sylikonowych.
a ten benefit dla mnie słaby bo tylko wydłuża, nie zagęszcza ani nie pogrubia przy moich średnio gęstych rzęsach wyglądały jak nóżki pająka, długie, cienkie i generalnie też nie najlepiej, ale u mnie z tuszami ciężko bo mam proste rzęsy;) mój numer 1 to lancome, ale virtuose. super pogrubia, lekko podkręca, a przy nieprostych rzęsach na pewno mocniej i ładnie wydłuża.
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nieeeeee. ten lancome! hypnose drama. mi strasznie sklejał rzęsy, ale dla mnie jego konsystencja była zbyt 'gumowa', nie wiem jak to określić. za to szczota super! wielka i na początku ciężko się nią obsłużyć, szczególnie jak ktoś woli i używa sylikonowych.

nie, nie probowalam bo zamowilam go jakos pol godziny temu - przy czym on jest czescia prezentu swiatecznego dla mojej kumpeli :)
ale mialam lancome hypnose precious cells (Czy jakos tak) i nie bylam zadowolona, tylko mi ladnie rozdzielal rzesy, no moze trszeczke pogrubial :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: a ten benefit dla mnie słaby bo tylko wydłuża, nie zagęszcza ani nie pogrubia przy moich średnio gęstych rzęsach wyglądały jak nóżki pająka, długie, cienkie i generalnie też nie najlepiej, ale u mnie z tuszami ciężko bo mam proste rzęsy;)

no w sumie to mnie on zachecil, bo przy nim bylo to zdjecie:

a ja mam wlasnie identyczne moje rzesy jak te na zdjeciu before. i w sumie dosyc geste sa - z tym ze wlasnie krotkie.
wiec najwyzej zobacze i sie przekonam, ale jesli rzeczywiscie tak wydluza jak mowisz to jest szansa, ze bede w 7mym niebie :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: mój numer 1 to lancome, ale virtuose. super pogrubia, lekko podkręca, a przy nieprostych rzęsach na pewno mocniej i ładnie wydłuża.

zapisze sobie nazwe i nastepnym razem jak bede kupowac tusz to wyproboje :Tak:
mmaryjka
mmaryjka
  27 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mam wlasnie identyczne moje rzesy jak te na zdjeciu before.

jak patrzę na to zdjęcie i na swoje rzęsy to mam mega dużo:szok: tylko proste i może przez to tego nie widać. bo jakieś super krótkie też nie są.
jak patrzę na rzęsy niektórych koleżanek to mi się płakać chce. niektóre mają dosłownie rzęsy jak z reklamy:and: baaardzo rzadko się to zdarza
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak patrzę na to zdjęcie i na swoje rzęsy to mam mega dużo

nie dobijaj mnie :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: tylko proste i może przez to tego nie widać. bo jakieś super krótkie też nie są. jak patrzę na rzęsy niektórych koleżanek to mi się płakać chce. niektóre mają dosłownie rzęsy jak z reklamy baaardzo rzadko się to zdarza

ech - mam to samo. Z tym ze nawet nie musze patrzec sie na kolezanki - moj brat mial (i chyba dalej ma) takie dlugie rzesy, ze jak kupywal okulary i je nosil, to musial podciac troche koncowki, bo mu zachaczaly :ninja: moj facet tez ma wlasnie takie rzesy - i tak samo moj syn. normalnie tylko ja jedna mam jakies lewackie rzesy :rotfl:
massacre
massacre
  27 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, kurcze nie pomyslalam o tym :facepalm:

Wzięłam jeden bo nie wiedziałam jak będzie wyglądać. Ale są super, świetnej jakości, te ścienne. Wybierasz 12 zdjęć, background. Tak mi sie spodobał, ze dla dziadków zamowilam z kubkami i brelokami. Bedą mieli wnuka wszędzie :ziober2: