agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Adidasowa
Adidasowa
  27 Noiembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Jestę

:pavarotti: ;*

Abaddon
Abaddon: Nie za mocno tylko, iż ja się zsikam Ps. Kręcą Cię takie zabawy?

Nie zsikasz xD będzie ok :D
A jesteś masochistą? :pavarotti:

Abaddon
Abaddon: Co dla Cię ważniejsze jest? Jakość czy ilość ciucha, ha? :P

Jakość ;)
pijana
pijana
  27 Noiembrie 2012

W Glamour jest karta zniżkowa do H&M gdyby ktoś nie wiedział :P

mmaryja
mmaryja
  27 Noiembrie 2012

i jeszcze jedna zbliżająca się akcja, przypominam:
http://dziendarmowejdostawy.pl/

Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  28 Noiembrie 2012

Korzystając z rosmmanowskiej promocji (-40% na wszystkie kosmetyki kolorowe:P)
kupiłam:
Manhattan Fluid naturalnie kryjący Perfect Adapt - pierwsze wrażenie świetnie dopasuje się do skóry! Idealnie wybrałam kolor :) Ładny mat. Dzisiaj dzień pierwszy testów.

Cień Maybelline Eyestudio Color Tattoo - kolor turkusowy: Turquoise Forever

Jeszcze nie sprawdzałam na powiekach :)) Podobno przylega do powiek nawet przez 24 godziny. Ale w to mało wierzę, jak wytrzyma 10h przy użyciu bazy będę zadowolona.
oraz
Rimmel Cienie Glam Eye-s

taki:

Też jeszcze nie sprawdzałam, bo w dzień używam jaśniejszych cieni.

I dla siostry korektor z Miss Sporty (też go mam), lubimy go. Pasuje do naszej cery.
Aczkolwiek moja teraz troche zbladła i następnym razem kupie odcień 1.

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Noiembrie 2012

@Ela
Tych cieni 24h nie miałam, ale każdy inny produkt z Maybelline z serii 24h (wcześniej była 18h) są bardzo trwałe. Nigdy nie sprawdzałam maksymalnie, ale cały dzień ok 12h podklad, korektor czy kolorowe błyszczyki wytrzymują spokojnie bez poprawek.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  28 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Nigdy nie sprawdzałam maksymalnie, ale cały dzień ok 12h podklad, korektor czy kolorowe błyszczyki wytrzymują spokojnie bez poprawek.

fajnie :) Rozpoczynam zabawe z makijazem i zalezy mi na dobrych kosmetykach.

Kupiłam ostatnio też paletkę cieni z błyszczykami z Avonu. Błyszczyki to jakaś chała :), cienie w miarę, ale słabo trwałe. Róże ładne. Średni zakup :)
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
massacre
massacre
  28 Noiembrie 2012

Chcialam sobie kupic jakas tansza torebke, ktorej nie bedzie mi szkoda na te ogromne deszcze.... i uj strzelil z mojego planu, bo zlapalam torbe taka milusia i pluszowa z Diesla w przecenie ze £190 na £49.99, ktora w efekcie byla jedynie o £5 drozsza niz skorzana bransoletka w cenie standardowej :and:

oprocz tego w taka cudowna pogode kupilam sobie travel mug, zeby miec ciepla kawe zawsze przy sobie :Ziober2:
kubek nazywa sie Hipster :ninja:

jest tak zajebisty, ze zamowilam juz drugi w innym kolorze, mojemu facetowi :D

jak widac hipsterzy poszli eko i do Starbucka chodza z wlasnymi kubkami :rotfl:

kupilam tez perfumy z Nexta - moje ulubione, jak tylko zobaczylam, ze wrocily na polki musialam je znowu miec :D moje ulubione perfumy z tych tanich

parasolke Fulton, bo mam juz dosc mokrej glowy i parasolek za £5, ktore sa tak na dobra sprawe na brytysjka pogode jednorazowe...

sie wie, kto takie nosi :pavarotti: :Rotfl:

i tu juz dla mlodego, buty na PE

dwie pj

i zabawke, na ktora jest ostatnio szal i kazdy chlopiec musi ja miec :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Gad
Gad
  28 Noiembrie 2012

biedackie perfumy hehe

massacre
massacre
  28 Noiembrie 2012
Gad
Gad: biedackie perfumy hehe

bo kwintesencja fashionizmu polega na tym, bo odpowiednio i ze smakiem dobierac produkty designerow do produktow z high street. ale co ty o tym wiesz?

Babsy
Babsy
  28 Noiembrie 2012

@masakra- też nam taka parasolke już od kilku lat, ale raczej nie z tej firmy co Ty;-)

massacre
massacre
  28 Noiembrie 2012
Babsy
Babsy: @masakra- też nam taka parasolke już od kilku lat, ale raczej nie z tej firmy co Ty;-)

nie pytam sie jak sie sprawuje, bo polskie deszcze i wiatry to pikus z tym co jest tutaj - a pochodze z nad morza, wiec wiatry polskie znam :D
choc miala bardzo pozytywne recenzje, wiec jak nie ta to zadna :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Noiembrie 2012

omg ja chce ta torebkę, z jakiej strony to? :zakochany:

massacre
massacre
  28 Noiembrie 2012

TK Maxx :ziober2:
Wiec sie spiesz, bo wiesz jak to z TK Maxx to co lepsze od razu schodzi - w sklepach jej nawet nie ma :)

massacre
massacre
  28 Noiembrie 2012

P.S. Jest tak duża (bo to hobo), że spokojnie młodego w niej schowasz, np jak Cie wkurzy :rotfl:

pijana
pijana
  28 Noiembrie 2012

W UK można zamawiać ze strony Tk Maxx ? Ale czad... :and: