agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Gad
Gad
  29 Noiembrie 2012

Podbijam moją prośbę o radę.

agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Noiembrie 2012
massacre
massacre: dylematu nie masz, sprawdzilam rano - juz ich nie ma :D

o lol :rotfl:

Gad
Gad: ...ale polecam dla was to: PLecak Propsuje to mocno.

musiec szyc wlasny plecak, tak pregrac :jezyk2:

massacre
massacre: i jakie w koncu mu klocki kupilas? :)

zaczelam od tego:

i jeszcze czegos takiego:

tak ogolnie, zeby zobaczyc co i jak i mu sie spodobaly, wiec na swieta mu dokupie jeszcze troche :D
i teraz wlasnie kupilam mu takie:

massacre
massacre: to ja tak mialam ze swetrem, tez zakochalam sie od pierwszego wejrzenia, chcialam zamowic nastepnego dnia po dostaniu katalogu... i zgadnij co - zostaly rozmiary 16 w gore o ten: http://www.hm.com/gb/product/99017?article=99017-A ale poczekalam pare tygodni i juz mam :D

strasznie to wkurzajace jest :nie:
massacre
massacre: a plecaki z Angry Bird widzialam w River Island, ale mi sie nie podoba i wydaje mi sie duzy, dla starszych chlopcow http://riverisland.scene7.com/is/image/RiverIsland/402678_main?$hero$ za to torba jest fajna :D (ale tez duza) tu masz wiecej: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_16?url=search-alias=aps&field-keywords=angry+birds+backpack&sprefix=angry+birds+back,aps,295 ten czarny z duzym ptakiem jest fajny :D

mojemu mlodemu sie taki spodobal:
http://www.hm.com/gb/product/04631?article=04631-A#shopOrigin=QO
no ale zobacze, wprawdzie wczesniej przegladalam juz i amazon i ebay za czyms podobnym i nawet jeden inny plecak sie mu spodobal, wiec moze cos znajde.
on ma straszna manie z tymi wkurzonymi ptaszkami :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sobie kupiłam jakiś pudercostam z Givenchy

zapodam zdjecie z neta:

Konto usunięte
Konto usunięte: kryształki do naklejania na oczy z Urban Decay

tez z neta:
Gad
Gad
  29 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: musiec szyc wlasny plecak, tak pregrac

Własny nóż też zrobiłem hehe.

Konto usunięte
Konto usunięte: zaczelam od tego:

ujdzie od biedy.
Konto usunięte
Konto usunięte: i jeszcze czegos takiego:

No ale to to porażka.... kosz.
Konto usunięte
Konto usunięte: i teraz wlasnie kupilam mu takie:

Nie kupuj mu gówien żadnych tylko konkretne zestawy najlepiej technicsa to się nauczy czegoś przy okazji jak działają mechanizmy. Klocek klockowi nie równy...
SAm bym chciał dostać taką:
http://www.youtube.com/watch?v=qsJZzmCxxxU
http://www.youtube.com/watch?v=ghEFOSD9_Co
http://www.youtube.com/watch?v=ZJYUNHah9mc

Obejrz filmiki.
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Noiembrie 2012

za młody jest na takie coś jak na razie, ale w przyszłości jak będzie zainteresowany to czemu by nie :)

Gad
Gad
  29 Noiembrie 2012

ile ma lat?

agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Noiembrie 2012

4 dopiero skończył :)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Noiembrie 2012

@Agoosia

1. No wkurza jak dają Ci katalog a czegoś nie ma. Z H&M to nie pierwszy raz z reszta. A z doświadczenia wiem, że tych fajniejszych rzeczy w sklepach nie ma (moze na Oxford Street), tak samo tych lepszych jakościowo, np. serii organic.
2. Plecak zajebisty!!!! Mega jest :) i widzę, w Polsce be dosyć że mylą pojęcie hipstera to emo też... Wiec nie zapomnij młodemu do plecaka kupić zestawu żyletek :ninja: :rotfl:
Gdyby moj miał fazę na Angry Bird, tez bym pewno polowała na ten plecak, i do tego tani!!! Nie podobają mi sie te zwykle szmaciane plecaki z plastikowym obrazkiem czegoś tam... Moj ma zwykły maly Timberlanda, jak znajdę tego typu z czymś co on lubi, to mu kupię :)
3. Lego - dobrze, że napisałaś "zaczęłam od tego...", jak Twój sie wciagnie jak moj, to bedzie faktycznie "ZACZĘŁAM" :rotfl: ja już przeszłam szukanie dodatków na ebay, żeby całe miasto było kompletne, drzewka, znaki drogowe, traffic lights xD

W ogole daj znać jak mu pasują te od lat 5. Nie sadze by miał problem, jeśli Ty mu pomożesz składać zostawiając mu prostsze części. Z reszta zauważylam, ze ten przedział wiekowy został bardziej stworzony ze względów bezpieczeństwa. Z tylu opakowania powinnaś mieć przekreslone 3, wiec dziecko od lat 3 moze sie spokojnie bawić pod nadzorem rodzica - po prostu Lego nie chce mieć na sumieniu dzieciaków które połkną jakąś cześć i tą granica po prostu oddaje całkowicie odpowiedzialność rodzicom :)
Co do samodzielnego składania, wszystkie zestawy mam od lat 5, większe od 6. Z niektórymi ma problem, z niektórymi nie. Ze wszystkimi jednak ja siedzę tak czy siak.
Mam nadzieje, że Twój złapie bakcyla - Lego to jedna z lepszych zabawek na świecie, kształtuje wyobraźnię i wspomaga imaginary play, która jest bardzo ważna dla dzieci w naszym wieku :)
A jak tak, to na lato do Legolandu :Pavarotti:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sol6
sol6
  30 Noiembrie 2012

styka51
styka51
  30 Noiembrie 2012

Zamówiłam, teraz będę czekać :D

Gad
Gad
  30 Noiembrie 2012
kozackie klocki

Sam bym sobie zbudował jakby nie były takie drogie :tak:
No chyba że zkoda ci pieniędzy na dziecko i jego przyszłość to od biedy ten, dla młodszych...
Ale ja bym go rzucił na głęboką wodę :w00t:

Z samolotów ciekawe pozycje :

Jak bym był chłopcem to bym wolał ten:

To ten sam tylko inaczej złożony. niedrogi.

Te nie są skomplikowane:

Ja bym wolał motocykl xd

Ciekawostka:

To fajne ale pewnie aż tak mocno go nie kochasz:

Ten niezły ale technicsa lepsze:
IVillemoI
IVillemoI
  30 Noiembrie 2012

Cena Kup Teraz
1 080 zł

:rock:

podoba mi się robocik, cena zdecydowanie mnie :and:
Gad
Gad
  30 Noiembrie 2012

Robocik jest nieżyciowy.
Lepiej to co pokazałem. Cos autentycznego.

Adidasowa
Adidasowa
  30 Noiembrie 2012

Kupiłam: (dzisiaj sprawdze) ;)

agoosiaaa
agoosiaaa
  30 Noiembrie 2012

a ja dzis mlodemu takie kapcie kupilam:

w next'cie + spodnie, tez z tego samego sklepu :D
no i odebralam szkla kontaktowe :D

massacre
massacre: 1. No wkurza jak dają Ci katalog a czegoś nie ma. Z H&M to nie pierwszy raz z reszta. A z doświadczenia wiem, że tych fajniejszych rzeczy w sklepach nie ma (moze na Oxford Street), tak samo tych lepszych jakościowo, np. serii organic.

no masakra. mam nadzieje tylko, ze jeszcze sie pojawi, bede teraz sprawdzac codziennie :)
massacre
massacre: 2. Plecak zajebisty!!!! Mega jest :) i widzę, w Polsce be dosyć że mylą pojęcie hipstera to emo też... Wiec nie zapomnij młodemu do plecaka kupić zestawu żyletek Gdyby moj miał fazę na Angry Bird, tez bym pewno polowała na ten plecak, i do tego tani!!! Nie podobają mi sie te zwykle szmaciane plecaki z plastikowym obrazkiem czegoś tam... Moj ma zwykły maly Timberlanda, jak znajdę tego typu z czymś co on lubi, to mu kupię :)

no wlasnie jak go zobaczylam to myslalam, ze zapomnieli dodrukowac jedynki z przodu, bo za 5.99 to takie najtansze plecaki widzialam, nic fajnego,a tu takie cos :D
tez mi sie nie podobaja te zwykle szmaciaki, chociaz moj mlody ma taki jeden, z cars'ami, bo kiedys wyszedl na spacer z moja mama i ja zmusil do kupna :rotfl:
massacre
massacre: 3. Lego - dobrze, że napisałaś "zaczęłam od tego...", jak Twój sie wciagnie jak moj, to bedzie faktycznie "ZACZĘŁAM" ja już przeszłam szukanie dodatków na ebay, żeby całe miasto było kompletne, drzewka, znaki drogowe, traffic lights xD W ogole daj znać jak mu pasują te od lat 5. Nie sadze by miał problem, jeśli Ty mu pomożesz składać zostawiając mu prostsze części. Z reszta zauważylam, ze ten przedział wiekowy został bardziej stworzony ze względów bezpieczeństwa. Z tylu opakowania powinnaś mieć przekreslone 3, wiec dziecko od lat 3 moze sie spokojnie bawić pod nadzorem rodzica - po prostu Lego nie chce mieć na sumieniu dzieciaków które połkną jakąś cześć i tą granica po prostu oddaje całkowicie odpowiedzialność rodzicom :) Co do samodzielnego składania, wszystkie zestawy mam od lat 5, większe od 6. Z niektórymi ma problem, z niektórymi nie. Ze wszystkimi jednak ja siedzę tak czy siak. Mam nadzieje, że Twój złapie bakcyla - Lego to jedna z lepszych zabawek na świecie, kształtuje wyobraźnię i wspomaga imaginary play, która jest bardzo ważna dla dzieci w naszym wieku :) A jak tak, to na lato do Legolandu

no wlasnie mu pomagam z tym, ma problem z takimi najmniejszymi czesciami, ale to kwestia wprawy :D
ja uwielbiam lego, wiec nawet jakby nie trzeba bylo nadzorowac to bym siedziala i ukladala :rotfl:
tez mam nadzieje, ze go to wciagnie, bo to fajna zabawa dla takiego dzieciaka (i nie tylko :D)
Gad
Gad: Sam bym sobie zbudował jakby nie były takie drogie

zal ci pieniedzy na samego siebie, lol :P
Gad
Gad: No chyba że zkoda ci pieniędzy na dziecko i jego przyszłość to od biedy ten, dla młodszych... Ale ja bym go rzucił na głęboką wodę

nie widzialam zestawu drozszego niz £100wiec czego by tu zal :rotfl:
jak juz napisalam wczesniej, podrosnie to dostanie, co to za frajda kupowac mu prezenty, ktorymi i tak sie nie bedzie mogl teraz bawic? :D
Gad
Gad: Ten niezły ale technicsa lepsze:

widzialam go w sklepie wlasnie chyba od 5+, jak to byl ten to pewnie kupie, bo fajny jest :Tak:
Kameleon
Kameleon
  30 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zal ci pieniedzy na samego siebie, lol :P

Jeszcze to przemyślę. :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: nie widzialam zestawu drozszego niz £100wiec czego by tu zal

tower bridge 240F

Konto usunięte
Konto usunięte: jak juz napisalam wczesniej, podrosnie to dostanie, co to za frajda kupowac mu prezenty, ktorymi i tak sie nie bedzie mogl teraz bawic? :D

Żeby rozwinąć w nim pasję do konstruowania. Żeby był inżynierem. NIech już zaczyna składać. Jak złoży po miesiącu czy 2 to będzie frajdad83dde22

Konto usunięte
Konto usunięte: widzialam go w sklepie wlasnie chyba od 5+, jak to byl ten to pewnie kupie, bo fajny jest

Bierz technicsa i wiekiem sie nie sugeruj.