agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
marta0859
marta0859
  1 Decembrie 2012

Patrycjo, planujesz zrobić włosy na brązowo? Będziesz tego żałować, odradzam

ale jak już to zrobisz to pochwal się efektem.

Adidasowa
Adidasowa
  1 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Patrycjo, planujesz zrobić włosy na brązowo? Będziesz tego żałować, odradzam ale jak już to zrobisz to pochwal się efektem.

Proponuje przeczytać co jest napisane na opakowaniu :tak: ja nie znam angielskiego, a wiem co to.
marta0859
marta0859
  1 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Proponuje przeczytać co jest napisane na opakowaniu ja nie znam angielskiego, a wiem co to.

Ok, ale fail z mojej strony... nie czytałam :( tylko zerknęłam na obrozek... poza tym wiesz, że ja znam tylko niemiecki i estoński.
Adidasowa
Adidasowa
  1 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ok, ale fail z mojej strony... nie czytałam :( tylko zerknęłam na obrozek... poza tym wiesz, że ja znam tylko niemiecki i estoński.

Przykro mi, trudno. Tak to jest jak się nie czyta.
marta0859
marta0859
  1 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przykro mi, trudno. Tak to jest jak się nie czyta.

kto nie czyta i nie zna angielskiego, sam sobie szkodzi. :C
pijana
pijana
  1 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Adidasowa

Daj koniecznie znać jak to CÓŚ zadziała, bo czytałam tyle negatywnych opinii, że szok :C
Adidasowa
Adidasowa
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Daj koniecznie znać jak to CÓŚ zadziała, bo czytałam tyle negatywnych opinii, że szok :C

Pierwsza wada: okropnie śmierdzi, myślałam, że zwymiotuje... Tragedia!!
Druga wada: w zasadzie to nie działa :lol:
niby po wysuszeniu an szczotce miały być już proste, a były identyczne jak przed tym "zabiegiem". Musiałam i tak użyć prostownicy.
Plusem jest to, że włosy były i są bardzo mięciutkie :zakochany: no i nie skręcają się np. na wilgotnym powietrzu czy po dużym wysiłku fizycznym. Wstałam i nadal są proste, więc w zasadzie ocena 5/10.
agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Decembrie 2012

mlodemu zestaw: czapke zimowa z daszkiem, szalik i rekawiczki z angry birds
pizamki:

i druga tez angry birds z tym ze krotkie szorty czarne i niebieski top z krotkim rekawem.
i takie kapcie:

a sobie rozowy szampon z elvive.

w00tjump
w00tjump
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z angry birds

czy jemu sie ostatnio spodobalo cokolwiek, na czym nie ma angry birds? :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Decembrie 2012

on w ogóle to od ponad roku ma na te ptaszki fazę, nawet pościel ma też w nie :rotfl:

Kameleon
Kameleon
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: on w ogóle to od ponad roku ma na te ptaszki fazę, nawet pościel ma też w nie

Nie on ma fazę a mamusia chyba. Chłopiec z pościelą w ptaszki... No ładnie.. Moro powinno być...
agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie on ma fazę a mamusia chyba. Chłopiec z pościelą w ptaszki... No ładnie.. Moro powinno być...

on ma, ja mu kupuje spajdermeny i inne takie i leza nie uzywane, bo nie chce :zabawa:
moro jest dla brudasow, bo nie widac na nim brudu :zabawa:
Kameleon
Kameleon
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: on w ogóle to od ponad roku ma na te ptaszki fazę, nawet pościel ma też w nie

Nie on ma fazę a mamusia chyba. Chłopiec z pościelą w ptaszki... No ładnie.. Moro powinno być...
A ptaszki są dla pedałów.
agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ptaszki są dla pedałów.

prawdziwy mezczyzna spi w kotkach, wiec bez roznicy czy sa to ptaszki i moro, wszystko procz kotow jest dla pedalow.
Paulinessa