agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  28 Noiembrie 2012

koszulkę w house, trochę bielizny i bluzko-koszulę od dorothy perkins

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Gad
Gad
  28 Noiembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: koszulkę w house, trochę bielizny i bluzko-koszulę od dorothy perkins

Będą outfity? :w00t:
pijana
pijana
  28 Noiembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: dorothy perkins

Strasznie żałuję, że nie ma tego sklepu w moim mieście, kupiłam na wyprzedażach dwie idealne marynarki po 60 zł :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Lakier nude Rimmel, top coat Manhattan, brązowy eyeliner Miss Sporty i błyszczyk Wibo od którego miały mnie mrowić usta, a mrowi język (chili) :crylol: Ale kolor cudowny, ma dużo niebieskich pigmentów
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  28 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Strasznie żałuję, że nie ma tego sklepu w moim mieście

U mnie też nie, ale koleżanka ma zwykły sklep odzieżowy w galerii a wszystkie ciuchy jej siostra przywozi z Anglii i tutaj sprzedają a są naprawde niektórej bardzo super
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W UK można zamawiać ze strony Tk Maxx ? Ale czad...

tak i uwazam to o wiele lepsze niz chodzenie po londynskich tk maxx, gdzie wszystko zyje wlasnym zyciem, czesto jest brudne i przebrane. wysylaja Ci, dostajesz nastepnego dnia, ladnie oryginalnie zapakowane :pavarotti:
w koncu tk maxx to angielska firma, jakby nie miala serwisu online to bylaby bieda.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  29 Noiembrie 2012

Massacre@
Fajna torba i perfumy mnie też zaciekawiły

massacre
massacre
  29 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajna torba i perfumy mnie też zaciekawiły

sprawdzilam dzisiaj, juz ich nie ma :rotfl: (toreb)
a perfumy sa boskie, jak dla mnie :D i swoim zapachem w pelni zasluguja na miejsce u mnie na polce obok tych "markowych" typu Jimmy Choo, Ralph Lauren, DKNY, Armani - bez kitu jednak mozna dostac ladne, tanie i do tego trwale perfumy :D

i w ogole dzisiaj maja mi przyjsc moje buty :w00t:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  29 Noiembrie 2012

Wiadomo że jak coś fajne to zejdzie jak świeże bułki, czemu u nas nie ma tk maxxa on line:/ Jak przyjdą to pokaż bo że jestem fanką butów;D

agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Noiembrie 2012

Cholera, a wygląda na taką nie za duża :/
kurcze to mam dylemat, bo nie chce kolejnej dużej :ninja:

ja sobie kupiłam jakiś pudercostam z Givenchy, kryształki do naklejania na oczy z Urban Decay, dwie farby z LOreal jasny blond (mam teraz więc cztery, w sumie nie potrzebne mi były, ale miały pogniecione opakowania i przez to kosztowały tylko £1.25 za sztukę)
duże pudełko klocków lego młodemu bo jest przecena 50% w argosie + w gratisie dodają taka mala matkę do układania klocków, tez z lego.
no i kartki świąteczne oczywko.
aaa, i golarke z brauna facetowi.

zdjęcia może kiedyś wrzucę :rotfl:

a w ogóle to qkuvil mnie katalog z h&m w którym pokazali zarypisty plecak z angry birds, w którym młody się już zdążył zakochać, a który był wysprzedany zanim dostałam katalog.
no coś mnie bierze normalnie.

massacre
massacre
  29 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Cholera, a wygląda na taką nie za duża :/ kurcze to mam dylemat, bo nie chce kolejnej dużej

dylematu nie masz, sprawdzilam rano - juz ich nie ma :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak przyjdą to pokaż bo że jestem fanką butów;D

pokaze, ale Ty jestes fanka szpilek, a to zwykle Timberlandy na pore obecna :D

Konto usunięte
Konto usunięte: duże pudełko klocków lego młodemu bo jest przecena 50% w argosie

i jakie w koncu mu klocki kupilas? :)

Konto usunięte
Konto usunięte: a w ogóle to qkuvil mnie katalog z h&m w którym pokazali zarypisty plecak z angry birds, w którym młody się już zdążył zakochać, a który był wysprzedany zanim dostałam katalog. no coś mnie bierze normalnie.

to ja tak mialam ze swetrem, tez zakochalam sie od pierwszego wejrzenia, chcialam zamowic nastepnego dnia po dostaniu katalogu... i zgadnij co - zostaly rozmiary 16 w gore :Rotfl:
o ten:
http://www.hm.com/gb/product/99017?article=99017-A
ale poczekalam pare tygodni i juz mam :D
a plecaki z Angry Bird widzialam w River Island, ale mi sie nie podoba i wydaje mi sie duzy, dla starszych chlopcow
http://riverisland.scene7.com/is/image/RiverIsland/402678_main?$hero$
za to torba jest fajna :D (ale tez duza)

tu masz wiecej:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_16?url=search-alias%3Daps&field-keywords=angry+birds+backpack&sprefix=angry+birds+back%2Caps%2C295
ten czarny z duzym ptakiem jest fajny :D

massacre
massacre
  29 Noiembrie 2012

river island

Gad
Gad
  29 Noiembrie 2012

Ekstra plecak dla dziewczynki. Córce bym kupił jak nic...

mirra20
mirra20
  29 Noiembrie 2012

Szpilki nie szpilki pooglądać mogę;P

massacre
massacre
  29 Noiembrie 2012
Gad
Gad: Ekstra plecak dla dziewczynki. Córce bym kupił jak nic...

nie wiem co ty w tych plecakach dziewczynskiego widzisz?

w00tjump
w00tjump
  29 Noiembrie 2012
massacre
massacre: o ten: http://www.hm.com/gb/product/99017?article=99017-A

shit. jak fajny, to oczywiscie ze na polskiej stronie go nie ma:nie: