agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
DZIIDKA
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 162
DZIIDKA
  28 Decembrie 2012

A ja sobie kupiłam bluzę w kolorze neonowej żółci z Top Secret,jeansy ciemne z kolcami przy kieszonkach ze Stradivariusa,t-shirt kremowy luźny z motywem Hello Kitty z H&M,bransoletki ze złotymi i srebrnymi literkami w Tally Weijl,buciki a'la emu z Humanica,brokatową mgiełkę do ciała Beyonce heat rush,fluid paese,dwa lakiery do paznokci srebrny metaliczny i srebrny brokatowy w H&M (BAAARDZO POLECAM,DAJĄ ŚWIETNY EFEKT),doczepiane rzęsy na sylwestra. :)

pijana
pijana
  28 Decembrie 2012
Earth
Earth: No właśnie się tak obawiam, że mi to nie wystarczy na te trzy miesiące, a drogie owszem. Ale zobaczymy. :) A te 200 ml ile kosztowały? Spodziewam się bolesnej kwoty. :D

63 zł plus wysyłka, czyli 71.
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Kąpiesz sie w Bio Oil? Tez używam dwa razy dziennie i wg mnie jest bardzo wydajny :)

Nie, ale pewnie mam większą powierzchnię do smarowania niż Ty no i szczerze powiem, że go nie oszczędzam, bo chcę przyatakować te rozstępy xd
pijana
pijana
  28 Decembrie 2012

Przyszły moje śmiszne butki, odrobinę za duże, ale dają radę xd

kedi
kedi
  28 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bransoletka i pierścionki I AM, naszyjnik ze Świata Spinek

mój pierścionek- ten biały:)
Konto usunięte
Konto usunięte: Dopiero od niedawna smaruję, ale wydaje mi się, że rozstępy jaśnieją :) Tak, niestety jak oliwka :/

a jakie masz- białe czy czerwone? szukam nadziei dla mojego tyłka :c
pijana
pijana
  28 Decembrie 2012
kedi
kedi: a jakie masz- białe czy czerwone? szukam nadziei dla mojego tyłka :c

Jeszcze czerwone :tak: Ale Prinz pisał, że na białe też mu pomógł.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze czerwone Ale Prinz pisał, że na białe też mu pomógł.

pisal pisal, wlasnie mi przyszedl od mojej pieknej massacre i znowu zaczynam uzywcac bo sie roztylem w pracy i pare mi sie rozstepow pojawilo .

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

kedi
kedi
  28 Decembrie 2012
Prinz
Prinz: pisal pisal, wlasnie mi przyszedl od mojej pieknej massacre i znowu zaczynam uzywcac bo sie roztylem w pracy i pare mi sie rozstepow pojawilo .

ja mam na mojej sexownej pupci kilka białych- pomoże? nigdy mi jakoś nie przeszkadzały a ostatnio zaczęły i się biorę za nie
pijana
pijana
  28 Decembrie 2012

Dawno nie robiłam zdjęć, więc żeby żaden forumowy szpieg się nie doczepił, że kłamię, to trochę ostatnich
nagród:

zakupów:

I z pozdrowieniami dla Felki :D Jak mówiłam, tak zrobiłam xd

UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  28 Decembrie 2012

@Pijana
Bio Oil dajesz cienką warstwę i wsmarowujesz aż sie wchłonie. Ilość tu raczej nie pomoże i nie przyspieszy działania. Pomógł mi na blizne od poparzenia na dłoni. Blizna była dość stara (2 lata?). Jest praktycznie niewidoczna, dopiero jak sie przyjrzysz dokładnie. Nie wierzyłam w jego działanie, ale żałuje ze nie zrobiłam zdjęć przed i po. Zajęło mi to ok 6 miesięcy - być moze czas jest długi dlatego, że na dłoni cieżko mi było utrzymać przez to że jestem maniakiem mycia rąk.

Co do Body Shopu to to coś orzechowe, które któraś (Kiniowska?) dostała, to pewnie shea, nie chocomania. Czekolady zapach każdy pozna ;D

if I licked it, it's mine

UnclaimedPants
UnclaimedPants
  28 Decembrie 2012

@dzordzina

Nie dostałam prezentu w formie kasy :(

pijana
pijana
  28 Decembrie 2012
UnclaimedPants
UnclaimedPants: UnclaimedPants

Tak robię, ale postaram się go ograniczyć, bo drogi, nie chcę co miesiąc kupować wielkiej butli... Też jestem maniaczką mycia rąk, zużywam tyle mydła w płynie, że jestem przerażona xd
UnclaimedPants
UnclaimedPants
  28 Decembrie 2012

@pijana
To ogranicz, niepotrzebna jest duża ilość. A jak nie poskutkuje to funduje następną butelkę :zabawa:

P.S. Bio Oil nie whisky ;P

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  28 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a przez neta nie da sie zamowic ??

Pewnie się da, ale odbiło mi ze sklepem "stacjonarnym" i o... :rotfl:

UnclaimedPants
UnclaimedPants: Co do Body Shopu to to coś orzechowe, które któraś (Kiniowska?)dostała, to pewnie shea, nie chocomania. Czekolady zapach każdy pozna ;D

Tak, to ja. ;) Znowu się nie przyjrzałam na butelkę, a nie chce mi się złazić na dół do łazienki bo zimno. :D Wiem, że na buteleczce na pewno jest coś tam "Ghana" i...

UnclaimedPants
UnclaimedPants: tak pachną, że chciałaby je zjeść :D

:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: po polsku brzmi dosyc podobnie. w buteleczce nawet pachnie ok, ale jak sie tym umyjesz... smrod jakich malo.

:rotfl:

No kwiatki ładne. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

- Spodnie w kolorze wina na przecenie w Top Secret,

- biały T-shirt z nadrukiem na przecenie w Butiku,

- lakier do paznokci Bell Air Flow Lotus Effect nr 16 za 5,99 w Biedronce :ziober2:,

- malutki lakier Miss Selene nr 198 (kolor wina, do portek, uległam modzie, a co! :lol2:),

- odżywka do paznokci z Eveline SOS dla kruchych i łamliwych paznokci,

- tonik do cery suchej i bardzo suchej z Lirene,

- krem półtłusty z AA dla cery wrażliwej,

- 2 maszynki jednorazówki,

- ciemnobeżowe wsuwane (?) skórzane buty na jesień/zimę z Lasockiego.
BlueSeeker
gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  29 Decembrie 2012

http://www.reserved.com/katalog/fotoMedium/R1537.jpg
Taka tylko kakaową. Kobieta sprzedała mi z zabezpieczeniem, haha :D