agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
TheWitch
TheWitch
  27 Decembrie 2012

widzę moje buty :mrgreen:

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 Decembrie 2012

cóż, przez minutę będę typową babą i hipsterem w jednym i się tez pochwalę (chociaz nie ma czym)

spodnie Tom Tailor i perfumy Givenchy. :woot:

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: takie buty zamówiłam

dobre - nie spadną przy seksie d83ddc4d
Paulinessa
Paulinessa
  27 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widzę moje buty

Tak, ukradłam w zakładki jak je wstawiłaś na foruma :ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, ukradłam w zakładki jak je wstawiłaś na foruma

:mrgreen:

a ja bylam wczoraj w bodyshopie (chociaz i tak malo rzeczy mieli, wiec zamowilam wiecej przez strone). Z wczoraj:
waniliowy zel pod prysznic, waniliowy zel do mycia rak, cranberry i ginger sole do kapieli:

i z dzisiaj dla mlodego taka koszulka :D

i jeszcze pare rzeczy online, ale to napisze jak dojda juz.
pijana
pijana
  27 Decembrie 2012
kedi
kedi: i jak efekty? ja mam olejek z eucerin'u, ale stoi u mnie już pół roku, bo jestem niesamowitym leniem. on ma konsystencję taką jak oliwka?

Dopiero od niedawna smaruję, ale wydaje mi się, że rozstępy jaśnieją :) Tak, niestety jak oliwka :/
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  28 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bodyshop

Nie kupiłam, a dostałam "od Mikołaja" z tego sklepu żel pod prysznic masło kakaowe. Dżizas jak to pachnie... :zakochany: Po kąpieli pachniało wszystko - ja, łazienka, nawet ręcznik. Wszystkie produkty tak? :D Bo jeżeli tak, to po wykończeniu tego żelu będę kombinować następny - uzależniający obłęd po prostu. :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Decembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Nie kupiłam, a dostałam "od Mikołaja" z tego sklepu żel pod prysznic masło kakaowe. Dżizas jak to pachnie... Po kąpieli pachniało wszystko - ja, łazienka, nawet ręcznik. Wszystkie produkty tak? Bo jeżeli tak, to po wykończeniu tego żelu będę kombinować następny - uzależniający obłęd po prostu.

wszystkiego nie mialam, ale te co mialam to wlasnie tak robia :D kakaowy czyli z chocomani? mam maslo i mydelka z nich, pachna przeslicznie :zakochany:
ale nie polecam moringi bo smierdzi :nie:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  28 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wszystkiego nie mialam, ale te co mialam to wlasnie tak robia :D kakaowy czyli z chocomani? mam maslo i mydelka z nich, pachna przeslicznie ale nie polecam moringi bo smierdzi

Tak. :) W pamięć wbiło mi się "cocoa butter from Ghana". :rotfl: Zapytam "osobę obdarowującą" jak zdobyła ten żel, może ma łatwiejszy dostęp do produktów Body Shop'u bo ja na własną rękę to nędznie... :P

Głupio zapytam - co to jest "moringa"? :ziober2:
Earth
Earth
  28 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To normalna cena, niedawno był w promocji za 30 ;-) Ja zamówiłam 200 ml, bo używam 2 razy dziennie i idzie mi jak woda. Drogie kure*two

No właśnie się tak obawiam, że mi to nie wystarczy na te trzy miesiące, a drogie owszem. Ale zobaczymy. :) A te 200 ml ile kosztowały? Spodziewam się bolesnej kwoty. :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Decembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Tak. W pamięć wbiło mi się "cocoa butter from Ghana". Zapytam "osobę obdarowującą" jak zdobyła ten żel, może ma łatwiejszy dostęp do produktów Body Shop'u bo ja na własną rękę to nędznie...

a przez neta nie da sie zamowic ??
Kiniowska
Kiniowska: Głupio zapytam - co to jest "moringa"?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Moringowate

po polsku brzmi dosyc podobnie.
w buteleczce nawet pachnie ok, ale jak sie tym umyjesz... smrod jakich malo.
UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  28 Decembrie 2012

@pijana
Kąpiesz sie w Bio Oil? Tez używam dwa razy dziennie i wg mnie jest bardzo wydajny :)

Moja siostra miała podobna reakcje na moje rzeczy z Body Shop - powiedziała że tak pachną, że chciałaby je zjeść :D a mnie zdziwiło że w Poznaniu nie widziała BS - czyżby nie było?

W każdym bądź razie byłyśmy na zakupach i zawiezie do domu pół Body Shopu :rotfl: plus torebkę LV, w Selfridges była wyprzedaż :ziober2:
Sobie nic nie kupiłam bo patrząc po sklepach stwierdziłam, że te tłumy nie dla mnie. Uciekałam stamtąd szybko.

if I licked it, it's mine

Paulinessa
Paulinessa
  28 Decembrie 2012

buty w Housie
http://www.sklep.house.pl/images/product/buty/buty-damskie_U1264-83X-01.JPG

podkolanówki H&M

bransoletka i pierścionki I AM, naszyjnik ze Świata Spinek

plus

aa i jeszcze dezodorant perfumowany C-thru Black Diamond i pasek h&m, ale wadliwy, jutro odnoszę.

dzordzina
dzordzina
  28 Decembrie 2012

Oooo, czyżby wydawanie świątecznych prezentów w formie kopert? ;)) Też bym sobie poszalała na takich zakupach, ech, a tu ani czasu, ani kasy :(

Paulinessa
Paulinessa
  28 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyżby wydawanie świątecznych prezentów w formie kopert?

Nie, wypłata :ziober2: