agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
ICookie
ICookie
  23 Decembrie 2012
gagulina
gagulina: ile za nią dałaś? w Zarze kupiłaś? Bo nie widziałam już tam dawno jej :(

Dokładnie to 149, tak, tak w zarze;)
gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  24 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie to 149, tak, tak w zarze;)

Ładna jest bardzo :) Ja mam taką z Zary czerwoną, ale z ramionami :) Też jest śliczna.

Dziś kupiłam złoty lakier wibo

lakier essence nude glam

Olejek alterra papaja coś tam (nie było pomarańcza z brzoza, po świętach będę szukała) z pompką teraz jest, fajny :D

krem evree, ulubiony!

mgiełka avon żurawina cynamon

prezenty :D
Adidasowa
Adidasowa
  24 Decembrie 2012
gagulina
gagulina: Ładna jest bardzo :) Ja mam taką z Zary czerwoną, ale z ramionami :) Też jest śliczna.

Jak na nią spojrzałam to od razu mi się przypomniało, że Doda taka miała :rotfl: i mówię no nie... będę jak Doda :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Decembrie 2012

mlodemu przyszedl w koncu ten plecak angry birds z tego co widze :zakochany:

pijana
pijana
  24 Decembrie 2012

Przyszły mi nagrody od Elite, maskara, cień i lakier do paznokci.

Gad
Gad
  24 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przyszły mi nagrody od Elite, maskara, cień i lakier do paznokci.

Cały czas się przechwalasz co to Ci nie przyszło. Kup sobie coś w końcu biedaczko.
PS. To jestem temat co sobie ostatnio kupiliśmy a więc ban.
pijana
pijana
  24 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Wczoraj czarną koszulkę na ramiączkach H&M oraz dwa biustonosze - różowy i... zielony :ninja: Ale były w dwupaku po taniości.
pijana
pijana
  26 Decembrie 2012

Zamówiłam Bio Oil 200 ml.

pijana
pijana
  26 Decembrie 2012

I Vansy, po zniżce za 63 zł z wysyłką.
http://e-buty.pl/meskie/buty/tenisowki-i-trampki/e-street,vintage-floral-earth-red.html

Earth
Earth
  27 Decembrie 2012

Bio oil, normalnie w warszawskim Rossmannie sobie stał, 36 zł za 60 ml, mam nadzieję, że nie przepłaciłam. ;>

Paulinessa
Paulinessa
  27 Decembrie 2012

takie buty zamówiłam
http://fleq.pl/fleq/_gAllery/35463/medium2/41145.jpg

Adidasowa
Adidasowa
  27 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: takie buty zamówiłam http://fleq.pl/fleq/_gAllery/35463/medium2/41145.jpg

O bożebożebożenko śliczne:)
pijana
pijana
  27 Decembrie 2012
Earth
Earth: Bio oil, normalnie w warszawskim Rossmannie sobie stał, 36 zł za 60 ml, mam nadzieję, że nie przepłaciłam. ;>

To normalna cena, niedawno był w promocji za 30 ;-) Ja zamówiłam 200 ml, bo używam 2 razy dziennie i idzie mi jak woda. Drogie kure*two :and:
kedi
kedi
  27 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: takie buty zamówiłam

totalnie nie w moim stylu, ale do Ciebie pasują, pewnie będą wygodne przez ten pasek przy kostce, ja na wiosne na pewno sprawie sobie cos w podonym fasonie

Konto usunięte
Konto usunięte: i idzie mi jak woda.

i jak efekty? ja mam olejek z eucerin'u, ale stoi u mnie już pół roku, bo jestem niesamowitym leniem. on ma konsystencję taką jak oliwka?
Paulinessa
Paulinessa
  27 Decembrie 2012
kedi
kedi: pewnie będą wygodne przez ten pasek przy kostce

No mi ciężko chodzić w butach bez paska, spadają mi :|

kedi
kedi: totalnie nie w moim stylu, ale do Ciebie pasują

No bo własnie w moim stylu to są :D