agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Decembrie 2012

@Prinz

:rotfl:

W tym temacie to rozumiem ze ostatnio kupiłes sobie bloł dżoba u gada?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Gad
Gad
  17 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Odpowiem prosto, zwięźle i kulturalnie: -nie.

Byłem ciekaw co odpowiesz, nie gniewaj się. To tylko żart głupi.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  17 Decembrie 2012
Gad
Gad: Aczkolwiek mam wrażenie, ze jest trochę za luźna. Gdyby była ciaśniejsza lepiej by podkreśliła Twoje kobiece walory. Chociaż może to kwestia pozy.

massacre
massacre: Sukienka wyglada jak worek, zniekształcając jakby nie było bardzo ładną figurę Sylvinki.

Jak Gadzisko podkreśliło to tylko kwestia 'pozy'. Kupiłam rozm. 34 a i tak jest ciasna.

gagulina
gagulina: ile dałaś za tą sukieneczke? :)

200
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre: W tym temacie to rozumiem ze ostatnio kupiłes sobie bloł dżoba u gada?

małe zęby ma, to nie gryzie xd

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Gad
Gad
  17 Decembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Jak Gadzisko podkreśliło to tylko kwestia 'pozy'. Kupiłam rozm. 34 a i tak jest ciasna.

Zapostuj zdjęcie jak się pięknie w niej wypinasz.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  17 Decembrie 2012
Gad
Gad: Zapostuj zdjęcie jak się pięknie w niej wypinasz.

Gad :nie:, zapostuje bliżej sylwestra
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Gad
Gad
  17 Decembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Gad , zapostuje bliżej sylwestra

Mam na drugie imię Sylwester :zabawa:
massacre
massacre
  17 Decembrie 2012

@Prinz

I do tego wielkie wary, atrybut każdego dobrego obciągacza i wciągacza spaghetti.

P.S. Żeby nie było, to o kameleonie Prinza, ostatnio sobie kupił i trzyma go w terrarium :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Gad
Gad
  17 Decembrie 2012

40 lat stara baba i takie głupie zaczepki h3h3. Ładny to Ty przykład dajesz swoim dzieciom jak odreagowywać ból dupy po stosunku z kucharzem karczmarzem. :zabawa:
żal.pl

NiegroznyZboczek
NiegroznyZboczek
  17 Decembrie 2012

dlaczego piszecie w tym temacie o robieniu laski?

Babsy
Babsy
  17 Decembrie 2012

rajstopy kryjace:)

agoosiaaa
agoosiaaa
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre: Który eyeliner kupiłaś?

http://www.maccosmetics.co.uk/product/151/341/Products/Eyes/Liner/Liquid-Eye-Liner/index.tmpl :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  17 Decembrie 2012

i jeszcze ten pedzelek do eyelinera, tez MAC:
http://www.maccosmetics.co.uk/product/145/812/Products/Brushes/Eye/209-Eye-Liner-Brush/index.tmpl

massacre
massacre
  17 Decembrie 2012

Miałaś go juz wcześniej?
Szukam dobrego napigmentowanego mocno, trafilam na fajne "nołnejmy" i jak mi sie kończą to ich pózniej znaleźć nigdzie nie mogę -,-

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: Miałaś go juz wcześniej? Szukam dobrego napigmentowanego mocno, trafilam na fajne "nołnejmy" i jak mi sie kończą to ich pózniej znaleźć nigdzie nie mogę -,-

nie mialam, pierwszy raz zamowilam, uzywalam wczoraj i byl fajny - mimo deszczu sie nie rozmazal.
ale to dopiero jedno uzycie, zobacze jaka bede miala opinie jak go dluzej pouzywam :)