agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  13 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może nie kupiłam, ale przyszły mi nagrody, a mianowicie 3 mydła od Dove i 5 żeli pod prysznic + 2 mydła do rąk w płynie od Apartu, fajne zapasy xd

graj w te konkursy żebyś znowu tyrać w Re nie musiała ;P
mirra20
mirra20
  13 Decembrie 2012

Logowałam* ach ten swype

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Logowałam* ach ten swype

i co, masz?
napisz mi na fejsie, ja stad ide :bye:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  13 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: graj w te konkursy żebyś znowu tyrać w Re nie musiała ;P

Szkoda, że gotówki nie rozdają xD
pijana
pijana
  13 Decembrie 2012

Dooobra, kupiłam ten Bio Oil. I przyszły mi z konkursu cienie My Secret i błyszczyk Chanel.

massacre
massacre
  13 Decembrie 2012

Pòł foruma teraz bedzie miało Bio Oil :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

JuIia
JuIia
  13 Decembrie 2012

Ja nie :ninja: Nawet nie wiem na co to :rotfl:

pijana
pijana
  13 Decembrie 2012
massacre
massacre: Pòł foruma teraz bedzie miało Bio Oil

Ja używam Palmersa, tego o którym pisałaś, ale rozstępy nie zjaśniały, są czerwone już od miesięcy O_o Na piersiach od razu mi się zrobiły białe, małe, ale są, żebym jeszcze miała jakieś wielkie cyce tobym zrozumiała :ninja: Dziwne mam ciało, skłonne do rozstępów, blizn, siniaków :and:

A kupiłam krem do stóp Tołpa i maseczkę z Dermiki w... empik.com xd
Felka
Felka
  14 Decembrie 2012

Pijana,na rozstepy uzywalam zielonego balsamu z perfecty juz pokilku dniach zniknely,i nie powracaja

massacre
massacre
  14 Decembrie 2012

@pijana
Miałam koleżankę w liceum, co tez miała delikatna skórę, taka jasną jak królewna Śnieżka, linijką jej przedramie lekko przejechałaś i czerwony ślad miała cały tydzień, gdzie reszcie dziewczyn znikało po kilku minutach (nie pamietam o co chodziło w tej zabawie, ale to nieważne).
Bio Oil moze Ci pomoc, bo Palmers jest lepszy zapobiegawczo.

@Felka
Nie wierze w cud specyfiki, po których rozstępy znikają po kilku dniach. Problem raz dwa zniknąłby z tej planety ;)

pijana
pijana
  14 Decembrie 2012
Felka
Felka: Pijana,na rozstepy uzywalam zielonego balsamu z perfecty juz pokilku dniach zniknely,i nie powracaja

Nic mi nie dał też :and:
pijana
pijana
  14 Decembrie 2012
massacre
massacre: nie pamietam o co chodziło w tej zabawie

Ładny bullying stosowałaś na koleżankach :rotfl:
massacre
massacre: Bio Oil moze Ci pomoc, bo Palmers jest lepszy zapobiegawczo.

No tak też właśnie myślałam, ale wzięłam go przy okazji jakichś zakupów na Allegro. Już się smaruję Bio Oilem, będę to robić sumiennie 2 razy dziennie wg zaleceń, zobaczymy :tak:
massacre
massacre
  14 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ładny bullying stosowałaś na koleżankach

oj tam oj tam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: będę to robić sumiennie 2 razy dziennie wg zaleceń, zobaczymy

daj sobie 6 miesiecy do roku czasu. Mi blizna ladnie wyjasniala, jest prawie niewidoczna od oparzenia zelazkiem po 6 miesiacach smarowania rano i wieczorem :)

do tematu:
kupilam mlodemu poczte do zabawy, ale ma dziadowska pieczatke, wiec kupilam mu prawdziwe :ziober2:

to takie odreagowanie z dziecinstwa, bo mi nigdy nikt pieczatek nie kupil jak sie w poczte bawilam, a te zabawkowe czy z ziemniaka byly do dupy :swir:
i pudlo na lego, choc jest stanowczo za male na cala jego kolekcje, wiec musze poszukac czegos wiekszego

mirra20
mirra20
  14 Decembrie 2012
massacre
massacre: i pudlo na lego, choc jest stanowczo za male na cala jego kolekcje, wiec musze poszukac czegos wiekszego

o mamo jakie fajne
mirra20
mirra20
  14 Decembrie 2012

dzisiejsze skromne zakupy