agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
affability
affability
  12 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mirra20

Jeśli znajdziesz ten bio oil w Lublinie to liczę na wpis tu - gdzie go znalazłaś, bo internet nic nie mówi, wiec chyba pozostaje allegro. :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ten jego zapach właśnie mi strasznie przypomina zapachy kremów typowo zimowych

moj facet nie lubi, gdy sie nim smaruje zaraz po kapieli "do lozka" ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: To muszę się zaopatrzyć, bo moja skóra twarzy w zimie przeżywa katusze:/

wyslac? :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mirra20

Czekaj, jaki Twoj adres?
Agnieszka Mazidlo
Aleja Niepodleglosci 3B/ 12
20-222 Lublin?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Decembrie 2012

poszlo, ale pokazalo, ze dojdzie po 25 grudnia.

mirra20
mirra20
  12 Decembrie 2012

Massacre@:
Wariatka, skąd Ty taki adres wymyśliłaś :lol:

massacre
massacre
  12 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wariatka, skąd Ty taki adres wymyśliłaś

a to nie Twoj? :rotfl:

przeciez Twojego prawdziwego nie wstawie :Crylol:
ale zamowilam, butelka 200ml, wybacz ze dojdzie dopiero po 25 grudnia, ale express delivery £19 - prawie 2x tyle, co bio oil :rotfl:

massacre
massacre
  12 Decembrie 2012

p.s. wiec oczywko przyzydzilam :D

mirra20
mirra20
  12 Decembrie 2012

ochh dziękuję :* a z wysyłką mi się nie śpieszy, więc po co przepłacać;)

Abaddon
Abaddon
  12 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli znajdziesz ten bio oil w Lublinie to liczę na wpis tu

Np tu :woot:
https://www.osoz.pl/AptekaCentrumLublin
JuIia
JuIia
  12 Decembrie 2012
massacre
massacre: Aleja Niepodleglosci 3B/ 12

jest w lublinie aleja niepodległości? :ninja:

:rotfl:
TheWitch
TheWitch
  12 Decembrie 2012

dobra laski, tak nawijacie o bio oil ze tez go zamówiłam :rotfl:

btw na feelunique.com dzisiaj jest dodatkowe 12% off z kodem 121212 + darmowa dostawa na cały świat (a przynajmniej wiem ze na 100% za darmo do polski wysyłają) wiec 200ml wychodzi za 14.95 funta.

massacre
massacre
  12 Decembrie 2012

Na amazonie Bio Oil jest za £9.99

A promocje przed świętami teraz wszyscy znowu maja. Abercrombie, Bodyshop znowu 50%, Warehouse, Ralph Lauren ale chyba tylko kolekcja Polo, Timberland 30% plus p&p gratis oczywko.

Z feelunique tez dostałam jakieś oferty.

A, w Debenhams oprócz Urban Decay klasycznego naked są drugie cienie do powiek, jaśniejsze kremowe, niby nowość wyszła.

Rodial ma na ta swoją czerwona serie Venom czy jakoś tak, 30 albo 40%.

Vichy na swojej stronie ma 20% na kremy do twarzy.

Ja i tak czekam na "po świętach", wtedy nakarmie swoj konsumpcjonizm na rzeczy, których nie potrzebuje :rotfl:

massacre
massacre
  12 Decembrie 2012

A i zapomniałam o możino, ale tu na forumie chyba tylko ja jestem fanką tej marki -,- Moschino chick and cheap promocja 10-30%

No i wypuścili Gennarino w czerwieni, ale klasyczny bardziej mi sie podoba :zakochany:

TheWitch
TheWitch
  12 Decembrie 2012

uuu, nawet nie popatrzylam na amazon :D

w debenhamsie z Urban Decay wyszła też paleta naked mini czy cos, za 18 funa widziałam :woot:

no i do bodyshopu musze się przejść bo mi się żele pod prysznic skończyły :D

aha, przyszły mi dzisiaj spodnie burgundowe z h&m rozmiar 26 pasuje, ale kuva jakie one krótkie, wyglądam jakbym miała wodę w piwnicy :ninja: dobrze ze jest zima.

massacre
massacre
  12 Decembrie 2012

Nie wiem czy musisz płacić za delivery na amazonie jeśli nie masz prime. Ja mam większość free next day :D

A no, do BS musisz mieć kod, bo w sklepie sprzedają normalnie. Ale pewnie dostałas maila od nich.

No ja sobie kupuje UD ta klasyczna rozszerzona z czarnym cieniem.