agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
TheWitch
TheWitch
  12 Decembrie 2012

nie, dostawa widzę darmowa, zresztą nie pierwszy raz zamawiam na amazonie i nie kojarzę, żebym placila za przesyłkę :woot:

pewnie dostałam, trzeba go teraz znaleźć :D

miałam zamawiać ta paletke ale nie wiem, jakoś się zdecydować nie mogę :)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Decembrie 2012

Amazon dla swoich klientów prime na darmowe p&p
Pózniej zależy od sprzedawcy, tak jak na ebay albo masz included albo płacisz extra.

BS 50% jeśli kupisz 5 produktów + online code: HAPPY, in store 14665
4 produkty 40% off online jest taki sam, in store 19804.
To jak nie znajdziesz ;)

To moja ulubiona paletka na dzień, do pracy. Miałaś w ogole ja kiedyś? Cienie są zajebiscie trwałe i maja fajna kremowa konsustencje, nie kruszą sie i nigdy nie musiałam żadnych primerów na powieki używać, wiec szczerze polecam :tak:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  12 Decembrie 2012

W UK 200 ml 15 funtów, u nas 60 ml 30 zł W PROMOCJI, borze :zonk:... Chyba poszukam na Allegro, zobaczymy czy z wysyłką się opłaci...

pijana
pijana
  12 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Tunikę w paski (będę ją dawać do skrócenia na dłuższą bluzkę), złoty cień do powiek w kremie, 3 maseczki. Wszystko w H&M, normalnie 51 zł ale z kartą z Glamour 31.
pijana
pijana
  12 Decembrie 2012

Sorry za nabijkę, Asiu, nie ma co pokazywać włosów, po prostu są trochę jaśniejsze, takie "ryże" na czubku głowy, niżej trochę ciemniejsze... Miały być siwe... xD

massacre
massacre
  12 Decembrie 2012

@pijana

Poprawka w UK Bio Oil kosztuje £10 za 200ml i jest to normalna cena. Feelunique większość produktów ma pare funtów drożej - taka strona ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  12 Decembrie 2012
massacre
massacre: Poprawka w UK Bio Oil kosztuje £10 za 200ml i jest to normalna cena. Feelunique większość produktów ma pare funtów drożej - taka strona ;)

To jeszcze lepiej, ech :and:...

A jeszcze co do tematu, właśnie zamówiłam mój ulubiony krem do rąk, w promocji i z bonem zniżkowym wyszedł niecałe 10 zł, przesyłka 17 xd
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 Decembrie 2012
massacre
massacre: Poprawka w UK Bio Oil kosztuje £10 za 200ml i jest to normalna cena. Feelunique większość produktów ma pare funtów drożej - taka strona ;)

wlasciwie to nie masz racji, bo w wiekszosci sklepow kosztuje 19.99 (boots, superdrug - chociaz teraz widze, ze w superdrugu jest 3 offa). a w littlewoods nawet 25 funa kosztuje :) ale szukajac na necie to fakt, widze ze w wielu miejscach sprzedaja je za dyche, jednak u mnie w miescie na przyklad taniej niz 19.99 nie widzialam :) wiec ta dyszka to nie do konca ''normalna'' cena :)
massacre
massacre: Amazon dla swoich klientów prime na darmowe p&p Pózniej zależy od sprzedawcy, tak jak na ebay albo masz included albo płacisz extra.

a wiesz, zawsze facet sie tym moj zajmuje, wiec w sumie ja sie nie znam :rotfl:
massacre
massacre: BS 50% jeśli kupisz 5 produktów + online code: HAPPY, in store 14665 4 produkty 40% off online jest taki sam, in store 19804. To jak nie znajdziesz ;)

w wyszukiwarke na gmailu wpisuje ''bodyshop'' i mi wynajduje, ale dzieki, nawet szukac nie musze teraz :D
chyba zamowie online, na dworze strasznie zimno :and:
massacre
massacre: To moja ulubiona paletka na dzień, do pracy. Miałaś w ogole ja kiedyś? Cienie są zajebiscie trwałe i maja fajna kremowa konsustencje, nie kruszą sie i nigdy nie musiałam żadnych primerów na powieki używać, wiec szczerze polecam

nie mialam jeszcze, ale wlasnie wychwalana jest przez wszystkich :)
massacre
massacre
  12 Decembrie 2012

@Agoosia

1) moze nie mam racji, ale wole jej nie mieć i nie przepłacać tylko po to by zapłacić NORMALNIE :lol: od lat Bio Oil u mnie jest produktem z tych Must obok Olbas Oil itp i zawsze musi być w domu. Nigdy nie zapłaciłam za dużą butelkę wiecej niż £10 ;)

2) wychwalana jest wg mnie podstawnie :tak:

TheWitch
TheWitch
  12 Decembrie 2012

1. ja Ci się nie dziwię, jakbym pomyślała wcześniej to tez bym zamowila za dyche :mrgreen:

2. to może się na nią zdecyduje :D

mirra20
mirra20
  13 Decembrie 2012

Biały zapinany sweterek i błękitną torebkę

massacre
massacre
  13 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Biały zapinany sweterek i błękitną torebkę

dostalas maila? bo zapomnialam, ktory jest dobry ten z myslnikiem czy bez wiec wyslalam na oba - z tracking number, wyslane DHL. Napisane jest, ze powinnas dostac kolo 17 grudnia, to moze zdazysz wsadzic pod choinke :)

mirra20
mirra20
  13 Decembrie 2012

Massacre@
A nie wiem zaraz sprawdzę, bo się nie podkreślam na pocztę dzisiaj

massacre
massacre
  13 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: się nie podkreślam

:woot:

pijana
pijana
  13 Decembrie 2012

Może nie kupiłam, ale przyszły mi nagrody, a mianowicie 3 mydła od Dove i 5 żeli pod prysznic + 2 mydła do rąk w płynie od Apartu, fajne zapasy xd