agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Gad
Gad
  17 Decembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Sylvinka

Pięknie wyglądasz w tej sukience Sylvinko. Aczkolwiek mam wrażenie, ze jest trochę za luźna. Gdyby była ciaśniejsza lepiej by podkreśliła Twoje kobiece walory. Chociaż może to kwestia pozy.

Sylvinka
Sylvinka: + tył jest trochę goły i o to mi chodziło

Mogłabyś zapostować również zdjęcie tyłu. :ninja:
gagulina
gagulina: ile dałaś za tą sukieneczke? :)

Pewnie raz ::zabawa: - żarcik
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Decembrie 2012

Propsuje Gada (:szok:)
Sukienka wyglada jak worek, zniekształcając jakby nie było bardzo ładną figurę Sylvinki.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

LuznyGosc
LuznyGosc
  17 Decembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: + tył jest trochę goły i o to mi chodziło

Pokaz wiec tyl. 261d
Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  17 Decembrie 2012

A ostatnio kupuje dla kogoŚ - prezenty...
Dla siebie jedynie comiesięczny niezbędnik (artykułu higieniczne) i jakieś tam plastry do depilacji Tanita. Ale są beznadziejne, nie polecam :)

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Abaddon
Abaddon
  17 Decembrie 2012
Ela
Ela: jakieś tam plastry do depilacji

Zima jest, przyda się dodatkowe osłona przed mrozem :mrgreen:
Przestałem golić twarz, tylko przycinam zarost :P
sShAdOwCaPoNeE
sShAdOwCaPoNeE
  17 Decembrie 2012

kupiłem zajebiste buty na zimę i mam głęboką nadzieję,że będzie mi w nich ciepło:) a o to namiary: www.sailandrock.pl/produkty/sandaly-hip-orangeB.jpg

massacre
massacre
  17 Decembrie 2012

W ogole nosi sie jeszcze takie sandaly? :szok:

Pytam bo żyje w hipsterskim mieście mody, w którym faceci noszą latem japonki :ninja:
Takich butów na nodze dorosłego faceta lata nie widziałam

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sShAdOwCaPoNeE
sShAdOwCaPoNeE
  17 Decembrie 2012

przecież żartowałem z tymi sandałami haha

massacre
massacre
  17 Decembrie 2012

Zartuj sobie, znam paru ziomkow z Australii co zima chadzają w japonkach, grillują w styczniu i na dupie szorty a na stopach japonki.

sShAdOwCaPoNeE
sShAdOwCaPoNeE
  17 Decembrie 2012

no wiesz,ale w Australii jest inny klimat,więc mogą sobie nawet z gołymi tylkami latać a u nas pizga jak w kieleckim i trzeba chodzić w adidasach w sumie innych butów nie lubię xd

sShAdOwCaPoNeE
sShAdOwCaPoNeE
  17 Decembrie 2012

no wiesz,ale w Australii jest inny klimat,więc mogą sobie nawet z gołymi tylkami latać a u nas pizga jak w kieleckim i trzeba chodzić w adidasach.A sumie innych butów nie lubię xd

NiegroznyZboczek
NiegroznyZboczek
  17 Decembrie 2012

kupiłem sobie coś podobnego w h&m tylko że chinosy
pomozcie co moge z nimi fajnego nosic?
jeśli je zakladac to tylko na koszule?czy moze tez byc na jakis sweter?
massacre
massacre
  17 Decembrie 2012

@Szadołkapone

Nie dodałam, że to w Londynie grillują, ale to gorące chłopaki xD
W Australii tak, inny klimat, ale w Nowej Zelandii w zeszłym roku ładnie przysypało :)
Z reszta u nas na wyspie czasem mocniej czuć 0 stopni niż w Polsce -10, właśnie przez inny klimat :)

@Marcin
Ty chinosy nosisz? koniec swiata!

mirra20
mirra20
  17 Decembrie 2012

Kartki świąteczne

sShAdOwCaPoNeE
sShAdOwCaPoNeE
  17 Decembrie 2012

Mam siostrę w Londynie,mówi,że tam ciągle zj3bana pogoda xd sam bym tak polatal nago ale moi koledzy boją dupe.A więc mój misterny plan poszedł się j3bać.
@Massacre mieszkasz w Australii?