agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  14 Decembrie 2012

Wygrałam zestaw kosmetyków Eveline i Avon, yeah :D 3 błyszczyki, 4 szminki, kredkę do ust, 2 tusze do rzęs, cień i odżywkę diamentową do paznokci :D

JuIia
JuIia
  14 Decembrie 2012
massacre
massacre: Miałam koleżankę w liceum, co tez miała delikatna skórę, taka jasną jak królewna Śnieżka, linijką jej przedramie lekko przejechałaś i czerwony ślad miała cały tydzień, gdzie reszcie dziewczyn znikało po kilku minutach

Mam to samo, ktoś mnie uderzy niechcący to siniaka mam w 15 min, wielkiego na całe ramię/udo etc.i schodzącego tydzień. A skórę mam tak białą że jak słońce bardziej zaświeci to widać mi większośc żył w ręce :D I do tego nie mogę się opalać bo mam od razu poparzenia wtf. Wyglądam jak te wampiry ze zmierzchu :C
gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  15 Decembrie 2012

regenerum (drugie opakowanie)
rumianek suszony (będę rozjaśniać włosy)
miód...też do włosów
6 vitaminshot'ów
wcierkę Jantar
gripex do picia, bo był w promocji.
i olejek z alterry (żartowałam ;d ale kupię.)

mmaryja
mmaryja
  15 Decembrie 2012

olejek vatika i mydło aleppo

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Decembrie 2012
gagulina
gagulina: i olejek z alterry (żartowałam ;d ale kupię.)

co Wy tak za tym olejkiem szalejecie, co on robi? :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

gagulina
gagulina
  15 Decembrie 2012
massacre
massacre: co Wy tak za tym olejkiem szalejecie, co on robi? :D

Sprawia, że moje włosy są jak tafla wody! A tak serio, to nawilża je, wyglądza, są po nim błyszczące... i ogólnie cudowne :) Na ciało też się dobrze sprawuje :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Decembrie 2012
gagulina
gagulina: Sprawia, że moje włosy są jak tafla wody! A tak serio, to nawilża je, wyglądza, są po nim błyszczące... i ogólnie cudowne :) Na ciało też się dobrze sprawuje :D

lepszy niz zwykly olej arganowy? O,O czy co on ma takiego magicznego w skladzie?

ja uzywam ten i uwazam, ze jest zajebisty - jesli ta cala altera robi lepsze, to ja nie wiem czego jeszcze moglabym od tej altery oczekiwac ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  15 Decembrie 2012

2x spódniczka
2x rajstopki
biała bokserka
got2be straight on
torebkę

gagulina
gagulina
  15 Decembrie 2012
massacre
massacre: lepszy niz zwykly olej arganowy? O,O czy co on ma takiego magicznego w skladzie?

Arganowy miałam do tej pory raz na włosach więc nie porównuję :) Każdy ma inny skład, tutaj przykładowy awokado&granat

a co do olei, to chyba khadi są najlepsze :D
pijana
pijana
  15 Decembrie 2012

Szampon Z Apteczki Babuni

styka51
styka51
  16 Decembrie 2012

Podgrzewacze o zapachy pomarańczowym i truskawkowym.

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  16 Decembrie 2012

Dzisiaj, wielkiego szału nie ma :)
komin -50% w top secret, mini czarna w cropp bo potrzebuje i sukienkę w mohito

+ tył jest trochę goły i o to mi chodziło

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Babsy
Babsy
  16 Decembrie 2012
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Kolekcja/Sukienki/97309/2 ta(?) sukienke, tylko w pudrowym rozu i ma naszyte zlote suwaczki ala kieszenie na biodrach.
pijana
pijana
  16 Decembrie 2012

Nie kupiłam, ale oczywiście wygrałam :D Błyszczyk Benefit Bella Bamba
Oprócz tego wygrałam peeling kawitacyjny i 200 zł na zabiegi, prawdopodobnie będzie mikrodermabrazja
Czekam też na kosmetyk od GlySkinCare do testów :-)

gagulina
gagulina
  17 Decembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Sylvinka

ile dałaś za tą sukieneczke? :)