agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
TheWitch
TheWitch
  11 Decembrie 2012

wiesz, to też zależy od tego, w jakim miejscu się chyba znajdują, moje na biodrach były też od razu białe, a na wewnętrznej stronie ud do tej pory mam jeszcze rozowawe, chociaż już się prawie rozkasnily.

TheWitch
TheWitch
  11 Decembrie 2012

*rozjasnily, telefon :ninja:

styka51
styka51
  11 Decembrie 2012

+ 2 jednorazówki z gilleta.
pijana
pijana
  11 Decembrie 2012

Wczoraj kupiłam sobie 3 farby do włosów, efektów lepiej nie będę opisywać :rotfl: A dziś płyn Dove do kąpieli. Miałam kupić też Bio Oil, ale małe urestwo, a drogie.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Decembrie 2012

Poka foty nowych włosów :ziober2;

A bio Oil moze mały ale cholernie wydajny - to mowie ja, która smaruje nim zimą całą twarz :mrgreen:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  11 Decembrie 2012
massacre
massacre: A bio Oil moze mały ale cholernie wydajny - to mowie ja, która smaruje nim zimą całą twarz

no nie mów że masz rozstepy na twarzy Joanno:P
mmaryja
mmaryja
  11 Decembrie 2012

ja dzisiaj widziałam za 29zł, czy to tak drogo? biorąc pod uwagę, że to olejek(więc chyba będzie wydajny) no i do tego można sobie nim smarować wszystko, od stóp do głowy.
też smaruje twarz, nie całą, ale miejsca z przebarwieniami i już po pierwszym razie wydawało mi się, że skóra jest mega gładka i nawodniona;o

mirra20
mirra20
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja dzisiaj widziałam za 29zł, czy to tak drogo? biorąc pod uwagę, że to olejek(więc chyba będzie wydajny) no i do tego można sobie nim smarować wszystko, od stóp do głowy. też smaruje twarz, nie całą, ale miejsca z przebarwieniami i już po pierwszym razie wydawało mi się, że skóra jest mega gładka i nawodniona;o

tak zachwalacie, że chyba też poszukam
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja dzisiaj widziałam za 29zł, czy to tak drogo? biorąc pod uwagę, że to olejek(więc chyba będzie wydajny) no i do tego można sobie nim smarować wszystko, od stóp do głowy.

gdzie widzialas?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

w00tjump
w00tjump
  12 Decembrie 2012

a realnie to cos pomoze na kilkuletnie rozstepy?
...u osoby ktora nawet balsamu do ciala uzywa raz na miesiac bo jej sie nie chce to chyba nie:ninja:

Paulinessa
Paulinessa
  12 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ...u osoby ktora nawet balsamu do ciala uzywa raz na miesiac bo jej sie nie chce to chyba nie

Podbijam :crylol:
massacre
massacre
  12 Decembrie 2012

@mirra ale bio Oil nie tylko na rozstępy LOL

I podbijam maryjke, na przebarwienia jest świetny. Cudów nie ma co oczekiwać, ale mam blizne po oparzeniu żelazkiem. 6 miesięcy smarowalam bo blizna była juz dość stara, tak ładnie sie rozjasniła, że teraz musisz sie dokładnie przyjrzeć żeby ja dostrzec ☝

Poza tym na zimę, gdy moja skóra jest bardziej sucha niż normalnie - na twarzy odrobinka nie daje efektu świecenia, szybko sie wchłania a do tego mam efekt glow :mrgreen:
Pare kropel do wanny, kropla we włosy - to olejek do wszystkiego :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Decembrie 2012

@wootjump

Tu chodzi przede wszystkim o systematycznosc, wiec jak Ci sie nie chce to cudów po kilku uzyciach nie oczekuj - zwłaszcza na stare rozstępy.

Z drugiej strony nie rozumiem tego, że sie nie chce. Minuta z rana, minuta z wieczora. Wprowadzić w codzienna rutyne i tyle :)

mmaryja
mmaryja
  12 Decembrie 2012
Prinz
Prinz: gdzie widzialas?

w hebe
massacre
massacre: Poza tym na zimę, gdy moja skóra jest bardziej sucha niż normalnie

ten jego zapach właśnie mi strasznie przypomina zapachy kremów typowo zimowych
mirra20
mirra20
  12 Decembrie 2012

@massacre wiem wiem tak się tylko drażnie;)
To muszę się zaopatrzyć, bo moja skóra twarzy w zimie przeżywa katusze:/