agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryja
mmaryja
  29 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

odkąd go kupiłam, niecały miesiąc(?) zużyłam połowę tej małej buteleczki, więc chyba z wydajnością nie jest tak źle, choć ja smaruję tylko biust i brzuch/boki. kilkakrotnie mi się wylał z ręki i tego typu akcje więc myślę, że te pół to bardziej z mojego niedbalstwa
UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  29 Decembrie 2012

@Kiniowska
To bedzie shea, pochodzi z afrykanskich drzew, dokladnie północna Ghana :)

BS robi zwykle Shea butter i było kiedys (nie wiem jak teraz) Spa Wisdom Africa z shea butter & sesame oil.

if I licked it, it's mine

agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Decembrie 2012

Btw co do bio oilu to ja tez zuzywam tak mniej wiecej butelke 200 ml na miesiac :ninja:
z tym ze ja smaruje wszystko od kolan w gore, lacznie z twarza pomijajac rece (ramiona) :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Oooo, czyżby wydawanie świątecznych prezentów w formie kopert?

nie :woot:
Kiniowska
Kiniowska: Pewnie się da, ale odbiło mi ze sklepem "stacjonarnym" i o...

no w sumie w takim ''normalnym'' sklepie to sobie mozesz powachac i kupic zapach, ktory Ci bedzie pasowal najbardziej, tak przez neta to troche zgadywanie - np. ja bardzo lubie kokosowy zel pod prysznic (czy tam mleczko) ale np. maslo kokosowe mi smierdzi :)

UnclaimedPants
UnclaimedPants: Co do Body Shopu to to coś orzechowe, które któraś (Kiniowska?) dostała, to pewnie shea, nie chocomania. Czekolady zapach każdy pozna ;D

ano byc moze, ja tak zgaduje, na odleglosc :mrgreen:

z wczoraj:
szminka z Revlonu (rozowa, w bootsie teraz po £5 sa + mialam 2 funty znizki), glowki do szczoteczki elektrycznej + szampon EverPure z Loreala (ten co niby jest bez silikonow, mialam probke i byla ok, zobaczymy co bede o nim myslala po zuzyciu calego :D)
pijana
pijana
  29 Decembrie 2012

Szampon Yes to cucumbers w Sephorze

Spodenki Fishbone w New Yorkerze

Bransoletkę Elixa w Aparcie

BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  30 Decembrie 2012

Szampon do włosów Elseve, odżywka do włosów Elseve 250ml, krem bebeauty multiodżywczy z biedrony, taft Pianka do włosów, taft lakier do włosów, farba do włosów Casting 10.21, mydło oliwkowe, rajstopy, fajki waniliowe., żel do włosów z joanny, lakier do włosów Joanna.

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  31 Decembrie 2012
UnclaimedPants
UnclaimedPants: @Kiniowska To bedzie shea, pochodzi z afrykanskich drzew, dokladnie północna Ghana :) BS robi zwykle Shea butter i było kiedys (nie wiem jak teraz) Spa Wisdom Africa z shea butter & sesame oil.

http://www.thebodyshop.co.uk/bath-body-care/body-cleansers/chocomania-shower-cream.aspx - o taki mam. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: no w sumie w takim ''normalnym'' sklepie to sobie mozesz powachac i kupic zapach, ktory Ci bedzie pasowal najbardziej, tak przez neta to troche zgadywanie - np. ja bardzo lubie kokosowy zel pod prysznic (czy tam mleczko) ale np. maslo kokosowe mi smierdzi :)

I właśnie z takiego powodu obawiam się zakupów internetowych. :) Co do kosmetyków lubię powąchać, dotknąć, użyć testera. A jeśli już wiem co i jak, to mogę kupić przez internet, jak nie zechce mi się łazić po sklepach - ale póki co na takie łażenie zawsze mam energię. :D
dzordzina
dzordzina
  31 Decembrie 2012
UnclaimedPants
UnclaimedPants: @dzordzina Nie dostałam prezentu w formie kasy :(

A ja w sumie w tym roku wyjątkowo też nie... Dostałam żelazko, bo poszłam "na swoje", a nie miałam :P
Ale coraz większą mam ochotę na zakupy i tylko czekam na wypłatę :D :D
Aaaa i przypomniałam sobie, co ostatnio kupiłam - welon i bolerko :P
styka51
styka51
  31 Decembrie 2012

Dziś zakupiłam:
czerwony lakier do paznokci, zalotkę, kolczyki jakieś, antygwałty 40 den i eye liner z wibo.
Szał macicy :D

kedi
kedi
  31 Decembrie 2012

kolczyki new look i pierścionek

w00tjump
w00tjump
  31 Decembrie 2012

koszule: khaki z krotkim rekawkiem i flanelowa w krate w mango.

Felka
Felka
  31 Decembrie 2012

W ciuchu nowy kuferek na lakiery do paznokci za cale 7zl. Pozniej moze pokaze jpg

pijana
pijana
  31 Decembrie 2012

Sztyft na wypryski w Tk Maxxie i przyszedł mi krem do rąk Ziaja, nie mam pojęcia z jakiego konkursu XD

UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  31 Decembrie 2012

Cztery pary szpilek do pracy by Kurt Geiger :zakochany:
W przecenie poświątecznej, najtańsze £19, najdroższe £29 :rock:

if I licked it, it's mine

Paulinessa
Paulinessa
  1 Ianuarie 2013
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Cztery pary szpilek do pracy by Kurt Geiger W przecenie poświątecznej, najtańsze £19, najdroższe £29

Zazdraszczam :)
pijana
pijana
  1 Ianuarie 2013

60 ml BioOilu starczyło mi na równe 20 dni :ninja: