agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  18 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wyglądam w takim fasonie tragicznie

Mam tak samo :and:
Dziś znów pełno kiecek namierzyłam i lipa.

massacre
massacre: £12 :)

Jakby przeliczyć na złotówki, to kawał pieniażka, ale w funtach ;pavarotti:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  18 Iulie 2013
JuIia
JuIia: W Cubusie na dziecięcym :D Niestety zostały tylko niebieskie, białe są na damskim :>
Czyli dziękuję, dobranoc, mogę się cmoknąć i szukać dalej. :rotfl: W razie w zapiszę zdjęcie, może jak mnie przyciśnie to mi krawcowa coś stworzy. :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Iulie 2013
styka51
styka51: ale w funtach

swetry dla dzieci sa nawet za £3, ale Next ma dobra jakosc. Poza tym ten kardigan jest na cieplejsze dni, bardzo lekki.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

JuIia
JuIia
  18 Iulie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Czyli dziękuję, dobranoc, mogę się cmoknąć i szukać dalej. W razie w zapiszę zdjęcie, może jak mnie przyciśnie to mi krawcowa coś stworzy. :)

Ale teraz pełno jest takich sukienek tego typu :ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  18 Iulie 2013
JuIia
JuIia: Ale teraz pełno jest takich sukienek tego typu

podbijam

i także podoba mi się taki fason :tak:
styka51
styka51
  18 Iulie 2013

Maskę do włosów z Alterry, lakier do paznokci, szampon, żel pod prysznic i inne podstawy...

pijana
pijana
  18 Iulie 2013

Lakier Essie różowy (w hebe wybrane kolory są po 16 zł) i lakier Essence nude za całe 2,40 bodajże

madzia2143
madzia2143
  19 Iulie 2013
styka51
styka51: Mam tak samo Dziś znów pełno kiecek namierzyłam i lipa.

pomimo tego że nie mam aż tak dużego biustu jak Ty, to w takich sukienkach jestem po prostu ściśnięta i wyglądam okropnie. :and:
styka51
styka51
  19 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pomimo tego że nie mam aż tak dużego biustu jak Ty, to w takich sukienkach jestem po prostu ściśnięta i wyglądam okropnie.

Mam podobnie. Nogi mam a masywne do takich sukienek, trochę taka karykatura :lol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Iulie 2013

Tabletki na włosy
+ Wygrałam :

styka51
styka51
  20 Iulie 2013

2 bokserki ( jasny żółty i jasny pudrowy róż)

pijana
pijana
  21 Iulie 2013

Bluzkę, spodnio-legginsy, micel Vichy, szampon Nivea z pianką gratis, jakieś mydła, maszynki

ZlMNA
ZlMNA
  23 Iulie 2013

z tych wazniejszych to pędzle do paznokci i dotting tools.

pijana
pijana
  24 Iulie 2013

Buciki, nie są może najcudowniejsze na świecie, lecz wyszły mnie całe 0 zł

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  24 Iulie 2013

2 topy w reserved, 2 lakiery do paznokci, fiolet i bezbarwny, krem do rąk z kolastyny wzmacniający i nawilżający, tusz Maybelline Mascara The Rocket Volum Express Waterproof, jakieś maseczki odżywiające wszystkie po 2zł

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...