agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  7 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tak

gitarka, teraz muszę upolować jakiś fajne czółenka w kolorze nude ; )
agoosiaaa
agoosiaaa
  7 Iulie 2013

marie claire, red, zele pod prysznic, sole do kapieli, nowy tangle teaser, glowki do szczoteczki oral b z cars'ami mlodemu, plastry compeed, chusteczki do demakijazu.

pijana
pijana
  7 Iulie 2013

Bio Oil 200 ml za 55 zł, w tym wysyłka, więc naprawdę tanio ;d

pijana
pijana
  8 Iulie 2013

Przyszła mi wygrana mgiełka i balsam Victoria's Secret, a wygrałam Shinybox'a i biżuterię :D

pijana
pijana
  8 Iulie 2013

Trzeci post pod rząd XD Ale kupiłam Duraline Inglota.

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  8 Iulie 2013

Szorty Reporter.

Spray Autan.

Odżywka do paznokci Wibo.

Krem Sholl.

Przyspieszacz Kolastyna.

I jeszcze trochę rzeczy ostatnio, ale już nie pamiętam jakie...

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  8 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte:

Odpowiedź torpeda, ale nie mogę znaleźć tego posta... Napisałam coś o dole zdjęcia i mi odpowiedziałaś - tak, to chodziło o buty. :rotfl: Konkretniej, to o te AirMax'y które sobie zamówiłaś chyba ostatnio. ;)
Paulinessa
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Iulie 2013

Vitamin e face mist w bodyshopie - oraz tez z niego mydelka - czekoladowe serduszka, podkład do twarzy i kredke do oczu, odcień moonstone. Aaa i nowa kartę znizkowa do bs.
Do tego harpers bazaar bo dołączony jest full size precious cream z loccitane i Cosmo z samoopalaczem w żelu.

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Iulie 2013

WOW wlasnie mi przyszedl lakier z Essie, ktory zamowilam prawie miesiac temu, lol.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: WOW wlasnie mi przyszedl lakier z Essie, ktory zamowilam prawie miesiac temu, lol.

skad go zamawialas?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Iulie 2013
massacre
massacre: skad go zamawialas?

amazon
massacre
massacre
  9 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: amazon

o rany :rotfl:
zazwyczaj jak sprzedawca na amazon nie ma prime, to nie kupuje wlasnie dlatego, ze tez pare razy tak czekalam na cos :rotfl:

Essie zazwyczaj zamawiam z Ocado, razem z moimi zakupami spozywczymi, wiec przychodzi nastepnego dnia. Opi zamawiam z kolei z Lena White i zawsze dostaje maila, ze sa busy i dostawa moze trwac ponad 7 dni, ALE ZAWSZE przychodzi tak samo nastepnego dnia :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Iulie 2013
massacre
massacre: o rany zazwyczaj jak sprzedawca na amazon nie ma prime, to nie kupuje wlasnie dlatego, ze tez pare razy tak czekalam na cos

kurcze mi sie pierwszy raz zdarzylo na cos czekac z amazonu... tzn. ''czekac'' w cudzyslowie bo szczerze mowiac to calkiem o tym zapomnialam :rotfl:
massacre
massacre: Essie zazwyczaj zamawiam z Ocado, razem z moimi zakupami spozywczymi, wiec przychodzi nastepnego dnia. Opi zamawiam z kolei z Lena White i zawsze dostaje maila, ze sa busy i dostawa moze trwac ponad 7 dni, ALE ZAWSZE przychodzi tak samo nastepnego dnia :)

ja zauwazylam ze teraz essie jest na feelunique, wiec mysle ze bede stamtad teraz zamawiac. opi ostatnio zamawialam z rok temu, nawet nie pamietam gdzie :woot:
massacre
massacre
  9 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zauwazylam ze teraz essie jest na feelunique

ja ostatnio Essie widzialam nawet w Superdrugu LOL