agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  3 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: napisz później jak się sprawdził ten zestaw :) w ogóle co to jest?

ok, dam znać ;)

To jest taka pasta jakby do zębów, po wyszczotkowaniu zębów wkładasz do buzi taką nakładkę z lampą i naświetlasz zęby przez min.1. Powtarzasz to 3 razy dziennie. Zobaczymy, wzięłam na spróbowanie, a nóż coś się wybieli ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam na fejsie zalajkowane jakieś 2800 fanpejdży wszelkiego rodzaju

Chyba o jedno zero za mało napisałaś :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Iulie 2013

Bransoletki

3 pary spodni

Młodemu czapkę, 2 bluzki

Do włosów za punkty birchbox

Tusz z Benefitu, i jakieś próbki odżywek + waciki

OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  3 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: 3 pary spodni

jak z jakością tych spodni z Boohoo? bo właśnie się zastanawiałam nad kupnem bo są przeceny + jeszcze mam zniżkę studencką ;p
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Iulie 2013

Po pierwsze to powiem tylko, że to są pierwsze dżinsy jakie zamawialam z tejże strony i dopiero dzisiaj ubrałam pierwsza parę wiec nie wiem jak będą się zachowywaly po praniu - na daną chwile wydają się dobrej jakości (no może poza tymi czarnymi, bo te naklejone gowienka przy przymierzaniu juz zaczęły mi odpadac) . Nie wystaja z nich żadne nitki itp i są z takiego rozciagliwego 'jeansu ' wiec się fajnie dopasowywuja do ciała. Jak na razie więcej nie jestem w stanie powiedzieć , ale za taka cenę myślę że jak najbardziej warto je kupić :)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Iulie 2013

Młodemu t-shirt i skarpetki z Next, sweter, dwustronną kurtkę i spodnie Bena Shermana, t-shirt z Tokyo Laundry i vest. Sobie kubek ze Starbucksa.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  4 Iulie 2013

Zielone jabłko z DKNY z którym dostałam z 8 różnych próbek perfum , próbkę szminki z Diora i tonera z clarinsa

Dwupak tuszy doll eyes z lancome, przyszedł mi glamour

I młodemu pizame I boxerki angry birds + 4 pary skarpetek ted Baker

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  4 Iulie 2013

Ręcznik pod zlew z lumpa bo cieknie z kranu a nie chce mi się wymieniać syfonu, może za parę dni.

Dałem zeta, mam nadzieję że pójdzie props :ziober2:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Paulinessa
Paulinessa
  5 Iulie 2013

Zamówiłam:

sukienkę

Żakiet

spódnicę

agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zamówiłam:

Konto usunięte
Konto usunięte: Żakiet

gdzie :pavarotti: ?? xD
Paulinessa
Paulinessa
  5 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie ?? xD

http://www.pandzior.pl/zakiet-bright-colour-navy.html :)
madzia2143
madzia2143
  6 Iulie 2013

w końcu sukienkę na wesele, tylko że ja mam ją w kolorze miętowym

pijana
pijana
  6 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: w końcu sukienkę na wesele, tylko że ja mam ją w kolorze miętowym

Czekam na foto Ciebie w niej :O

Kupiłam szampon Timotei za całe 1,99 zł :D Przyszła mi wygrana szminka od MUF i... 30 litrów mineralnej :rotfl:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  7 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: spódnicę

Podoba mi się :) gdzie kupiona? niestety w sklepie nawet podobnej nie mogę znaleźć :(
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
madzia2143
madzia2143
  7 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Czekam na foto Ciebie w niej :O

dobra ale to dopiero po 20 lipca ;P myślałam że już nic nie kupię i planowałam jechać do Katowic jutro, ale myślę, że poszaleję trochę z dodatkami i będzie gitara. Do mięty pasują złote dodatki? to jest taki pastelowy miętowy, jaśniutki.
Paulinessa
Paulinessa
  7 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Do mięty pasują złote dodatki? to jest taki pastelowy miętowy, jaśniutki.

tak

Sylvinka
Sylvinka: Podoba mi się :) gdzie kupiona? niestety w sklepie nawet podobnej nie mogę znaleźć :(

Tam gdzie i żakiet oraz sukienka, a dokładny link
http://www.pandzior.pl/spodnica-mini-with-draped-mint.html