agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
kasey00
kasey00
  12 Iulie 2013
Sylvinka
Sylvinka: a mi przyszły miętowe koturny, są mega

pookaaaż :mrgreen:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  14 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pookaaaż

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  14 Iulie 2013
Sylvinka
Sylvinka: kasey00: pookaaaż

Super! Gdzie zamawiałaś i ile szły?
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  14 Iulie 2013
styka51
styka51: Gdzie zamawiałaś i ile szły?

W tym kolorze i moim rozmiarze znalazłam tylko jedne w całym internecie, inne były czerwone i różowe w rozm. 40,41 :/. Ja kupiłam na szafie, ale widziałam chyba na merg.pl inne albo podobnej stronie. Dostałam priorytetem, czekalam chyba 4 dni bo jakoś weekend wypadł
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  14 Iulie 2013
Sylvinka
Sylvinka: W tym kolorze i moim rozmiarze znalazłam tylko jedne w całym internecie, inne były czerwone i różowe w rozm. 40,41 :/. Ja kupiłam na szafie, ale widziałam chyba na merg.pl inne albo podobnej stronie. Dostałam priorytetem, czekalam chyba 4 dni bo jakoś weekend wypadł

Ok, dzięki ;)
kasey00
kasey00
  14 Iulie 2013

olaboga, jakie wysokie! :mrgreen:

pijana
pijana
  14 Iulie 2013

Oczywko za darmochę (konkurs)
agoosiaaa
agoosiaaa
  15 Iulie 2013

kurtke + spodnice w RI, srebrny pierscionek w rozyczki.

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  15 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywko za darmochę (konkurs)

To te same (zdj z neta)? Bo jakieś dzisiaj wąchałam i nie jestem pewna, czy to te - było kilka flakoników i wiem, że poprosiłam o ten z najciemniejszą kokardką. :) Na początku myślałam, że się porzygam... :rotfl: Tragiczne, śmierdziały niemiłosiernie, jakby coś się popsuło i do tego ktoś dorzucił nutę pieprzu. :D O dziwo alkoholu zero... Jestem jakieś 2h od "psiknięcia" i dopiero są możliwe, spodobały mi się. :) Trwałość zaskakująca, bo kilka dni temu wąchałam "Cherry in the air" Escady ( :zakochany: ) i wywietrzała, zanim dotarłam do domu. :( A obydwie EdP.
pijana
pijana
  15 Iulie 2013
Kiniowska
Kiniowska:

Tak, to te :D Są jeszcze z zieloną kokardką, pewnie są ładniejsze, ale w VivaBoxie miałam ograniczony wybór - osiem zapachów. Żaden w stu procentach nie przypadł mi do gustu, ale te były według mnie najlepsze. Jeśli będą mnie irytować to dam mamie, jej się podobają ;d Cherry to też EDT, nie ma wersji EDP - a szkoda. Wiedziałam, że są mało trwałe jeszcze przed zakupem, ale tak mi poprawiają humor, że musiałam je mieć xD A to edycja limitowana więc kiedy tylko w Super-Pharm się pojawiła promocja, wzięłam bez zastanowienia. A przy okazji moje ulubione Givenchy Play jasnoróżowe, powąchaj je sobie kiedyś, według mnie są fantastyczne no i masa ludzi je komplementuje ;D I na szczęście nie są zbyt popularne, dla mnie to wielki plus :)

A do tematu: przyszła mi nagroda

I wygrałam 2 zestawy kosmetyków, jeden dla siebie, drugi dla mamy, ale nie wiem co w nich będzie xD Także surprise ;d
pijana
pijana
  15 Iulie 2013

Dostałam się do testów takiego cudactwa koloryzującego włosy :D

JuIia
JuIia
  15 Iulie 2013
Ostatnio edytowany: 1 Ianuarie 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Dostałam się do testów takiego cudactwa koloryzującego włosy :D

CO TO :O

najlepsze d83ddc4d
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  15 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Cherry to też EDT, nie ma wersji EDP - a szkoda.

d83dde22
Konto usunięte
Konto usunięte: moje ulubione Givenchy Play jasnoróżowe

Jeśli gdzieś spotkam to powącham. :) W/w Escadę "odkryłam" niedawno, przy okazji poszukiwań "Thai Sunset". No coś pięknego. :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dostałam się do testów takiego cudactwa koloryzującego włosy :D

Ja dzisiaj śmiechłam jak zobaczyłam dziewczynę z różowymi włosami. Nie, że końcówki czy pasemka - skubana od góry do dołu miała różowe. :D Ubrana normalnie, nawet przeciętnie i taaaki kolorowy łeb.
pijana
pijana
  15 Iulie 2013
JuIia
JuIia: CO TO :O najlepsze
Puder-kostka do koloryzacji włosów, myślę, że podobny efekt można uzyskać prasowanym cieniem do powiek, ale zobaczymy xD
Kiniowska
Kiniowska: Jeśli gdzieś spotkam to powącham. :) W/w Escadę "odkryłam" niedawno, przy okazji poszukiwań "Thai Sunset". No coś pięknego.

Givenchy jest i w Super-Pharm i w Sephorze i w Douglasie. Ale w dwóch ostatnich cena powala - 410 zł za 75 ml :ninja:
A co do Escady - mam jeszcze Moon Sparkle, kupione w 2007 albo 2008 roku i do dziś nie mogę zużyć :F Escadę trzeba lubić, duża ilość owocowych nut bywa męcząca. Wczoraj do Chloe dostałam próbkę Absolutely Me - to znowu czysta malina xD Przynajmniej na pierwszy "rzut nosa" :D Na skórze jeszcze nie testowałam, bo mnie aż odrzuciło, ale maznę się później po nadgarstku, może ewoluuje ładnie. Cherry in the air przez wiele osób określane są jako "kompot" i w sumie według mnie jest w tym dużo racji, ale tak jak pisałam - nieziemsko poprawiają mi humor :D Zresztą jestem młoda to sobie mogę pachnieć taką wisienką i nikt mi nie zabroni xD
Kiniowska
Kiniowska: Ja dzisiaj śmiechłam jak zobaczyłam dziewczynę z różowymi włosami. Nie, że końcówki czy pasemka - skubana od góry do dołu miała różowe. :D Ubrana normalnie, nawet przeciętnie i taaaki kolorowy łeb.

Bo to rzadkość - ktoś przeciętnie ubrany i ekstrawaganckie włosy xD Ale niektórym jest naprawdę ładnie, vide nasza @NickiMinaj, super wyglądała w mocnym różu :D Ciekawe jaki kolor tego czegoś mi się trafi, Dostępne kolory: Biały, Złoty, Pomarańczowy, Fiolet, Róż, Neonowy żółty - chyba najbardziej chciałabym fiolet, choć biały też mógłby być ciekawy XD
UntilYouCome
UntilYouCome
  16 Iulie 2013

siemanko,

nie znam tych perfum Chloe ani kostki koloryzującej
beyonce heat rush jest ładnym zapachem dla kobiet ;p

a ja kupiłem sobie zegarek :)