JuIia: CO TO :O
najlepsze
Puder-kostka do koloryzacji włosów, myślę, że podobny efekt można uzyskać prasowanym cieniem do powiek, ale zobaczymy xD
Kiniowska: Jeśli gdzieś spotkam to powącham. :) W/w Escadę "odkryłam" niedawno, przy okazji poszukiwań "Thai Sunset". No coś pięknego.
Givenchy jest i w Super-Pharm i w Sephorze i w Douglasie. Ale w dwóch ostatnich cena powala - 410 zł za 75 ml
A co do Escady - mam jeszcze Moon Sparkle, kupione w 2007 albo 2008 roku i do dziś nie mogę zużyć :F Escadę trzeba lubić, duża ilość owocowych nut bywa męcząca. Wczoraj do Chloe dostałam próbkę Absolutely Me - to znowu czysta malina xD Przynajmniej na pierwszy "rzut nosa" :D Na skórze jeszcze nie testowałam, bo mnie aż odrzuciło, ale maznę się później po nadgarstku, może ewoluuje ładnie. Cherry in the air przez wiele osób określane są jako "kompot" i w sumie według mnie jest w tym dużo racji, ale tak jak pisałam - nieziemsko poprawiają mi humor :D Zresztą jestem młoda to sobie mogę pachnieć taką wisienką i nikt mi nie zabroni xD
Kiniowska: Ja dzisiaj śmiechłam jak zobaczyłam dziewczynę z różowymi włosami. Nie, że końcówki czy pasemka - skubana od góry do dołu miała różowe. :D Ubrana normalnie, nawet przeciętnie i taaaki kolorowy łeb.
Bo to rzadkość - ktoś przeciętnie ubrany i ekstrawaganckie włosy xD Ale niektórym jest naprawdę ładnie, vide nasza @NickiMinaj, super wyglądała w mocnym różu :D Ciekawe jaki kolor tego czegoś mi się trafi, Dostępne kolory: Biały, Złoty, Pomarańczowy, Fiolet, Róż, Neonowy żółty - chyba najbardziej chciałabym fiolet, choć biały też mógłby być ciekawy XD