agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Iulie 2013
massacre
massacre: ja ostatnio Essie widzialam nawet w Superdrugu LOL

kurcze, musze sie przejsc, ostatnio w S. bylam chyba jeszcze w zeszlym roku :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze, musze sie przejsc, ostatnio w S. bylam chyba jeszcze w zeszlym roku :)

ja wpadlam przypadkiem, chyba w zeszlym tygodniu na okienku, patrze i oczom nie wierze :D do tego ogromny wybor
(choc to jeden z wiekszych SD)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Iulie 2013
massacre
massacre: ja wpadlam przypadkiem, chyba w zeszlym tygodniu na okienku, patrze i oczom nie wierze :D do tego ogromny wybor (choc to jeden z wiekszych SD)

u mnie SD jest maly i zazwyczaj mi nie po drodze jak ide na zakupy (tzn teoretycznie jest po drodze, ale jakos go zawsze omijam), wiec znajac zycie to pewnie i essie nie bedzie.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Iulie 2013

Nowe Karategi 空手着 na młodego karate

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Iulie 2013

druga skrzynke na kosmetyki

+ kolczyki do nosa

madzia2143
madzia2143
  10 Iulie 2013

buciki do sukienki :)

Paulinessa
Paulinessa
  11 Iulie 2013

o taką spódnice, ale w klepie stacjonarnym, kocham ją:

http://www.promod.eu/skirts/smart-skirts/mini-skirt-white-R6210040020.html

i 3 koszulki w Housie, dwie z basica i taka:

http://www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/t-shirt_816/t-shirt-damski_41121.html/s/pcreateddate/a/11404

mirra20
mirra20
  11 Iulie 2013

turkusowe buty do biegania

i spodnie

w00tjump
w00tjump
  11 Iulie 2013

2 pary jeansow boot cut, bo ulubione jeansy czlowiekowi musza peknac na tylku akurat kiedy na 1 dzien znalazl sie w danym miescie na egz wstepne, wieczorem, kiedy egz rano, i majac w zapasie jedynie szorty w jaskrawa kratke:crylol:

i 3 pary butow, pierwsze brzydkie, ale jakie wygodne!

baleriny sa bardziej nude niz na zdjeciu, a trampki sa jasnokarmelowe, nie pomaranczowe. paskudnie wyszly na zdjeciu:nie:

Paulinessa
Paulinessa
  11 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: 2 pary jeansow boot cut, bo ulubione jeansy czlowiekowi musza peknac na tylku akurat kiedy na 1 dzien znalazl sie w danym miescie na egz wstepne, wieczorem, kiedy egz rano, i majac w zapasie jedynie szorty w jaskrawa kratke

A kiecki moja droga to co? :mrgreen: ja mam w tej chwili chyba jedną parę spodni, które jeszcze mi się podobają a i tak nie chodzę :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: i 3 pary butow, pierwsze brzydkie, ale jakie wygodne!

Pierwsze własnie ładne, drugie mi się nie podobają, nienawidzę ćwieków :nie:
w00tjump
w00tjump
  11 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A kiecki moja droga to co?

mam ich pol szafy, kocham je kupowac - ale nosic jakos nie wychodzi:ninja: jednak jestem typem jeansy + t-shirt/bokserka:ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam w tej chwili chyba jedną parę spodni, które jeszcze mi się podobają a i tak nie chodzę

:szok:
niewyobrazalne! :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: drugie mi się nie podobają, nienawidzę ćwieków

juz robie porysowalam gore jednej stopy nimi, krzywo chodze:crylol:
Paulinessa
Paulinessa
  11 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: niewyobrazalne!

cała zimę, nawet minus 20, a ja grube rajstopy i spódnica :D
w00tjump
w00tjump
  11 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: cała zimę, nawet minus 20, a ja grube rajstopy i spódnica :D

ale robisz wyjatki? :D
grill? fitness? dluzsza podroz? dzien, kiedy ma sie ochote tylko warczec na caly swiat, a nie dbac o wyglad? :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  11 Iulie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale robisz wyjatki? :D grill? fitness? dluzsza podroz? dzien, kiedy ma sie ochote tylko warczec na caly swiat, a nie dbac o wyglad?

Wyjątki są, ale też często po prostu dla wygody założe leginsy :D
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  12 Iulie 2013

a mi przyszły miętowe koturny, są mega :zakochany:, wczoraj kupiłam do nich jasną spódniczkę, top i koszulę bez rękawów w top secret, bezbarwny i niebieski lakier do paznokci, wisiorek z serduszkami w house, jeansowe spodenki w reserved na ogromnej przecenie

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...