Miesięcznik Pani postanowił ocenić wygląd polskich gwiazd i ich wyczucie stylu.
Najlepiej ubranymi Polkami według Pani są: Doda, Anja Rubik i Monika Brodka.
W rankingach znalazły się również: Małgorzata Kożuchowska, Aneta Kręglicka i Hanna Lis. Tytuł "Mocne wejście" należał się zaś podobno w tym roku Mai Ostaszewskiej, Małgorzacie Szumowskiej i Małgorzacie Sosze.
Nie rozumiem dlaczego Socha nie znalazła się w trójce najlepiej ubranych, bo od jakiegoś czasu bardzo ładnie się prezentuje i widać, że wie co na siebie włożyć. I o dziwo zgadzam się z werdyktem co do Dody, bo strój w którym prezentuje się na zdjęciu jest bardzo elegancki a zarazem gustowny, dobrze dobrany do okazji, no i te buty o których było tak głośno. Anja jest za chuda jak dla mnie i wszystko wisi na niej jak na wieszaku. A u Brodki gdzie ten wygląd? Bo mnie chyba wzrok zawodzi.
# Jak Wam się podobają nasze gwiazdy?
# Jak ocenianie ich "wygląd"?
# Słuszny wybór redakcji miesięcznika Pani?
lista tematów
Najlepiej ubrane Polki strona 4 z 8
Temat zaczerpnięty z Pudelka.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
luk7: Ogólnie twierdząc,że najlepiej ubrana jest jakiś pajac z tv jest dość prowincjonalne.
Całkowicie nie obchodzą mnie jakieś klauny ubierane przez swoich pracodawców(polsat,tvn czy tez szmaty za darmo od firm,stylistów).
Duzo racji w tym co piszesz Luk7... zazwyczaj zgadzam sie z Toba odgornie tylko dlatego, ze strasznie mnie krecisz fizycznie... ale jezeli w Polsce faktycznie tak jest, ze ludzie nie maja wyboru tego co nosza to porazka

Normalnie w UK ucza asertywnosci i masz mozliwosc powiedziec NIE jesli cos ci sie nie podoba, ponadto mozesz sam sobie wybrac ubior - ty wtedy ponosisz odpowiedzialnosc za to czy sie zblazniles i trafiles do pierwszej 10-tki najgorzej ubranych celebrytow.
zauwazyliscie, ze sylvinka ma caly czas niebieska kulke a od rana sie nie udziela?
mysle ze zemdlala przy kompie!
niech ktos wezwie karetke
Konto usunięte: Duzo racji w tym co piszesz Luk7... zazwyczaj zgadzam sie z Toba odgornie tylko dlatego, ze strasznie mnie krecisz fizycznie...

Konto usunięte: ale jezeli w Polsce faktycznie tak jest, ze ludzie nie maja wyboru tego co nosza to porazka
Normalnie w UK ucza asertywnosci i masz mozliwosc powiedziec NIE jesli cos ci sie nie podoba, ponadto mozesz sam sobie wybrac ubior - ty wtedy ponosisz odpowiedzialnosc za to czy sie zblazniles i trafiles do pierwszej 10-tki najgorzej ubranych celebrytow.
Niestety w pl bardzo,bardzo czesto wlasnie tak jest.
Dobrze,ze ja nic nie musze i jak chce to sobie wrzuce koszulke za 70 euro i np. spodnie za 10 euro.
kobiety? przeciez one nie maja cycków wiec gdzie tutaj są kobiety?
jedynie doda cos ma na klatce ale ubrała sie jak z innej planety.