malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no i gitara

Bardzo gitara :D

Babsy
Babsy: wypocznij i wybaw sie za mnie :D

Jeśli tylko dojdzie do skutku :tak:

Babsy
Babsy: jeszcze pewnie nam sie kilka razy odmieni, ale wersja robocza to Mikolaj :)

Mikołaj, ładne :D Znam jednego Mikołaja, bajerant niezły :tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: nowy status jasminy: ludzka zawisc - ona wyniszcza WAS nie mnie

Ne widze tego ;C

Konto usunięte
Konto usunięte: a ona tak puściła farbe, że jest w kolorze jasno różowym i ma czarne zacieki od czarnych nitek.

Nie da się tego reklamować? :woot:
asexualna
asexualna
  16 Iulie 2012
styka51
styka51: Nie da się tego reklamować?

Chyba nie bardzo, bo już po praniu, bez metek i kupiłam onlajn. Aż się do nich zraziłam :and:
SailorMoon
SailorMoon
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dostałam dior j'adore na urodziny

Urodziny dziś masz? No to wszystkiego najlepszego :)

Konto usunięte
Konto usunięte: i paczke rajstop, pianke do golenia i antyperspirant a takze wkładki żelowe do butów, żartowałam

d83dde04

Konto usunięte
Konto usunięte: nowy status jasminy: ludzka zawisc - ona wyniszcza WAS nie mnie uuu, to bolało :-( faktycznie jestesmy takie zawistne i zazdrosne jej wyglądem że aż ch* nas strzela, za te ałtfity damy się pokroić żeby tylko wyglądać tak jak ona, i te buty które 'dostała od swojego alladyna'

Ona jest albo bardzo głupia albo bardzo zapatrzona w siebie :)
Niech mi bardzo proszę ktoś napiszę, czego my mamy zazdrościć tej pseudo ciapatce :) ?
Tuszu z "szanela" którym się nie umie pomalować czy kremu do depilacji wąsika od faceta :D ? A może ciuchów z lumpeksu i "oszałamiającej urody" :D ? Jej wiara we własną zaje.bistość mnie osłabia :D Ehh... czuję się taka wyniszczona d83dde14
SailorMoon
SailorMoon
  16 Iulie 2012
styka51
styka51: Ne widze tego ;C

na jej pejsbuku ;)
mirra20
mirra20
  16 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ona jest albo bardzo głupia albo bardzo zapatrzona w siebie :)

obstawiam 2w1:lol:
ale mam kurde kurde kaca:/ dobrze, że do pracy iść nie musiałam dzisiaj
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, uswiadomila mi wlasnie moje niskie poczucie estetyki i zawisc... a takze to, ze wcale nie umiem cudeniek w lumpexach wynalezc, nie umiem tak pieknie i gustownie sie ubrac... normalnie zazdrosc juz mnie po jelicie grubym smyra zebami

Ja nie wiem jak ja to dam radę wytrzymać, ona musi zamknąć tego bloga bo z tej zazdrości to normalnie nie mogę :/
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Urodziny dziś masz? No to wszystkiego najlepszego :)

Tak, dziękuję :-)
SailorMoon
SailorMoon: Ona jest albo bardzo głupia albo bardzo zapatrzona w siebie :) Niech mi bardzo proszę ktoś napiszę, czego my mamy zazdrościć tej pseudo ciapatce :) ? Tuszu z "szanela" którym się nie umie pomalować czy kremu do depilacji wąsika od faceta :D ? A może ciuchów z lumpeksu i "oszałamiającej urody" :D ? Jej wiara we własną zaje.bistość mnie osłabia :D Ehh... czuję się taka wyniszczona

No jest zapatrzona w siebie skoro myśli że ciśniemy na nią z zazdrości :ninja: ja piszę szczerze że mi się jej ubrania i styl po prostu nie podobają i uważam, że dla większości ludzi wygląda jak wieśniara. Ja już przerabiałam lateksowe leginsy, mini 20 cm i inne rozne świecidła, to i tak mysle ze to bylo lepsze niz jej koszula z ace w połączeniu z butami alladyna :crylol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012
styka51
styka51: Ne widze tego ;C

no tam z boku ma na fejsie. :ninja:
pijana
pijana
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: iFeelSooLost

Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, szczęścia z mężem i czego sobie jeszcze życzysz ! :* :*
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012

A mój gada z czego Ty się tak śmiejesz?
A ja mu poczytałam o butach od alladyna i pokazuje foto w najnowszym ałtficie:
a on o kur, noo a jaki ryj :crylol:

przepraszam :and:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, szczęścia z mężem i czego sobie jeszcze życzysz ! :* :*

Dziękuje Ci :zakochany: :-)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Iulie 2012

Byłam dzisiaj na zakupach i zaszalałam :tak:
Kupiłam sobie zestaw normaderm w ktorym jest krem na noc, zel do mycia twarzy i produkt 3w1 za 69 zł w promocji do tego osobno krem na dzien normaderm za 50 :tak: jestem bardzo zadowolona z zakupu
W douglasie kupilam podklad revlon bo ciemny na lato mi sie konczyl :tak: i takie fajne kaczuszki do kąpieli, w sensie takie co się wrzuca do wody a one się rozpuszczają
Dodatkowo spodenki i spodnie w bershce :tak:
I jeszcze dostalam od mojego męza Charmsa

:ninja: ale sie usmialam

Babsy
Babsy
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: iFeelSooLost:

sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam! :*

zayebalam ginowi gazete z poczekalni:lol:
SoDope
SoDope
  16 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: @SoDope a Ty juz bylas w tym Ivsie?:D jak to potocznie nazywam. Moj maz jak slyszy 'kosmetyki z Ivsa' to sie za glowe lapie

byłam teraz na weselu - nie mam po drodze XD
styka51
styka51
  16 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: na jej pejsbuku ;)

Nie mam jej w znajomych :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: iFeelSooLost

Najlepszego!

Babsy
Babsy: zayebalam ginowi gazete z poczekalni

Ciekawa jakaś?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.