malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: haha to jest Polska ;p

Chociaż widzę, ale to na drzewie u kogoś na końcu ulicy, piękne dorodne wielgachne czereśnie, moze jakiś włam nocką :ninja:
:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: kurde zjadłam kalafiora i nie umiem ruszyć się z krzesła ; o ale był dobryyyy

Jesteś uziemiona w takim razie :ziober2:
SailorMoon
SailorMoon
  13 Iulie 2012

Kurde, jutro u mnie malowanie a ja jeszcze nie wiem, jakie kolory gdzie walnąć :ninja:

madzia2143
madzia2143
  13 Iulie 2012
Psyche30
Psyche30: Chociaż widzę, ale to na drzewie u kogoś na końcu ulicy, piękne dorodne wielgachne czereśnie, moze jakiś włam nocką

nad czym się zastanawiasz? :mrgreen: ja już bym dawno skoczyła na rapsa :mrgreen:
zawsze mój sąsiad miał takie pycha, ale w tym roku po tym jak spadł u nas grad wszystkie owoce poszły w piz** :and: my też mamy sad, wiśnie, śliwki, jabłka szlag trafił... a w lato zawsze sobie dorabiałam na tym :and:
Paulinessa
Paulinessa
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w tym roku po tym jak spadł u nas grad

u mnie 3 lata temu. w tym roku mnie ominął, ale ok 2 km dalej już zdewastował wszystko.
sylwik
sylwik
  13 Iulie 2012

aaaaaaaaaale nieludzko mi sie dzis nic nie chce....
pojechalam rano 20km po pierogi z truskawkami i z jagodami i taaaaak je wsuwam od rana ze sie ledwo ruszyc moge.
kocham pierogi z truskawkami. wszystko z truskawkami. i truskawki.:ninja:

madzia2143
madzia2143
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pojechalam rano 20km po pierogi z truskawkami i z jagodami i taaaaak je wsuwam od rana ze sie ledwo ruszyc moge. kocham pierogi z truskawkami. wszystko z truskawkami. i truskawki.

no to tak jak ja po moim obiedzie :mrgreen: najgorsze jest to, że jestem MEGA senna i mam MEGA ochotę na kawę, bo zaraz zabieram się za pisanie raportu z dzisiejszego dyżuru a nie mam weny ani siły na to. Jakaś taka pogoda w ogóle to kitu.
sylwik
sylwik
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: najgorsze jest to, że jestem MEGA senna
ja tez, a mam duzo roboty jeszcze:rotfl:
jakiegos powera trzeba wypic i isc:and: -nienawidze kawy.
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakaś taka pogoda w ogóle to kitu.

u ciebie tez zimno?
SailorMoon
SailorMoon
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakaś taka pogoda w ogóle to kitu.

Już nie narzekaj na pogodę, trochę wytchnienia jest wreszcie od tych upałów ;)

A minus tej pogody jest taki, że jak sobie kupiłam wreszcie kostium, to nie mam okazji go założyć :] I podobno jak na razie tak ma zostać d83dde12
madzia2143
madzia2143
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u ciebie tez zimno?

tak :and:

SailorMoon
SailorMoon: Już nie narzekaj na pogodę, trochę wytchnienia jest wreszcie od tych upałów ;)

lubię słońce, po za tym kupiłam wczoraj fajną sukieneczkę za jedyne 25zł :mrgreen: i miałam ochotę założyć ją dziś wieczorem :and:
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie 18zł ;/
A mi z 3 drzewek szpaki zezarly... :/

Do tego deszcz od 2 tygodni... i kolejne 2 ma napierniczac.
Paulinessa
mirra20
mirra20
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/205419_383241095062384_2009037648_n.jpg lajkujecie?

mi się nie podobają
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w tym roku tylko niektore owoce sa drogie - warzywa w tym roku...rolnicy z glodu wymra chyba. worek ziemniakow 3zl. nawet czosnek ponizej zlotowki. jeszcze pada ciagle. mialam nadzieje ze na fasolce chociaz zarobie, ale ni uja, nie wiaze straczkow

truskawki się trzymały mocno.
mało co zjadłam :and:
Paulinessa
Paulinessa
  13 Iulie 2012
http://www.youtube.com/watch?v=UKwrgWkur00

słuchajcie ze mną :Zakochany:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Iulie 2012

a w ogóle jęczmień mi się chyba robi,
mam oko spuchnięte i w ogóle jest do bani :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.